Κώστας Γιαννούλης: «Είναι κρίμα»

Κώστας Γιαννούλης: «Είναι κρίμα»

Νοέμβριος 26, 2015 - 23:09
1 σχόλια

Στον γεγονός πως η τύχη γύρισε την πλάτη στον Αστέρα αναφορικά με την φάση στο δοκάρι του Νίκο στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Κώστας Γιαννούλης μιλώντας στην μικτή ζώνη μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Γιαννούλης:

«Η τύχη μας γύρισε την πλάτη! Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε το δοκάρι και δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Το παιχνίδι ανοίχτηκε μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, το προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας στήριξε και στους συμπαίκτες μου».

«Είναι κρίμα, φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι στην Τρίπολη με την Σπάρτα με το δοκάρι του Μάσα, στην Κύπρο πάλι ήμασταν καλοί αλλά με ένα πέναλτι δεχτήκαμε γκολ. Ελπίζω του χρόνου να πάνε καλύτερα τα πράγματα».

«Έχουμε θέληση, ευελπιστώ ότι του χρόνου θα ήμαστε πάλι εδώ για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας». 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΑΠΛΑ ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΩΣΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.