Κακλαμάνος: Κατεβαίνει το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου όταν αποχωρούν οι συνάδελφοι (vid)

Κακλαμάνος: Κατεβαίνει το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου όταν αποχωρούν οι συνάδελφοι (vid)

Νοέμβριος 24, 2015 - 15:24
3 σχόλια

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάσος Κακλαμάνος μία μέρα μετά την συνεδρίαση, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος ανέλυσε τα θέματα τα οποία τέθηκαν από του συνάδελφους και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων οι οποίες είχαν να κάνουν με τη λειτουργία του Σώματος τη στιγμή που 60 θέματα της ημερήσιας διάταξης συζητούνται και ψηφίζονται σε πολύ μικρό αναλογικά με τη συνεδρίαση διάστημα.
Ακόμη, κλήθηκε να σχολιάσει τη στάση των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης οι οποίοι αποχωρούν τακτικά τις τελευταίες φορές με αφορμή την ΚΕΔΗΤ και την μη προσκόμιση του πορίσματος των ορκωτών λογιστών οι οποίοι έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση των χρημάτων.

Ο κ. Κακλαμάνος ανέφερε ότι κατεβαίνει το επίπεδο των συνεδριάσεων με αυτή τη στάση των συναδέλφων του οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν βοηθούν στη σωστή λειτουργία του συμβουλίου.
Μεταξύ άλλων, υπέβαλε παράκληση σε όσους δημοτικούς συμβούλους επιθυμούν, να πάνε στο χώρο του δημαρχείου όπου βρίσκονται οι ορκωτοί και κάνουν τον έλεγχο για να τους ρωτήσουν για τα τελικά αποτέλεσμα και πότε θα είναι σε θέση να τα προσκομίσουν.

ε.κ
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κακλαμάνος: Κατεβαίνει το επίπεδο του Δημοτικού Συμβούλιου


3 Σχόλια

Με εσάς που έξι μήνες δεν δίνεται τα στοιχεία για το σκάνδαλο κι έχουμε γίνει ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα δεν κατεβαίνει το επίπεδο. Ουστ απο εδώ ρεεεεε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.