«Αλαλούμ» στην πλατεία Κολοκοτρώνη λόγω τροχαίου (vid)

«Αλαλούμ» στην πλατεία Κολοκοτρώνη λόγω τροχαίου (vid)

Νοέμβριος 24, 2015 - 11:24
12 σχόλια

Μεγάλη αναστάτωση υπήρξε στην πλατεία Κολοκοτρώνη το πρωί της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:20, ώρα αιχμής για μία από τις κεντρικές πλατείες της Τρίπολης, η οποία συνδέεται με την πλατεία Αγίου Βασιλείου αλλά και είναι και αυτή που οδηγεί στις εξόδους της πόλης.

Το τροχαίο ήταν υλικών ζημιών, αλλά η αναστάτωση ήταν μεγάλη, καθώς οι πολίτες πετάχτηκαν έξω από τα καταστήματα και η πλατεία γέμισε κόσμο που περίεργος παρακολουθούσε τη σκηνή. Επίσης, δεν έλειψαν οι φωνές, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr «Αλαλούμ» στην Κολοκοτρώνη λόγω τροχαίου


12 Σχόλια

Καθε μερα στην Κολοκοτρώνη γινεται χαμός με τα διπλοπαρκαρισμένα των ρομα, τα ταξι και ολων οσων θελουν να εξυπηρετηθουν σε τραπεζα, περιπτερα, καφε, κλπ. Επειδη δεν πρεπει να εχει ΣΤΟΠ ο εισερχομενος απο την Αγ. Βασιλειου, μαλλον ευθυνεται το λευκο αγροτικο. Οσον αφορα τον κοσμο και τις φωνες, ειναι ευκολο να δουμε απο το βιντεακι οτι ειναι πολλοι ρομα και πως το λευκο αγροτικο ειναι καποιου εξ αυτών. Τα αστικα αν εχει παρκαρει καποιος στην θεση τους κορναρουν μεχρι να φυγει, αλλα στους ρομα παρκαρουν εξω απο τις γραμμες της στασης, προς την πλατεια δυσκολευοντας κι αυτοι την κινηση

" Επειδη δεν πρεπει να εχει ΣΤΟΠ ο εισερχομενος απο την Αγ. Βασιλειου, μαλλον ευθυνεται το λευκο αγροτικο". Θα κάνω απλώς ένα καλοπροαίρετο σχόλιο, μήπως και βελτιωθεί η νοοτροπία όλων μας: αφού δεν είσαι σίγουρος αν υπάρχει stop, γιατί πρέπει να αποδώσεις ευθύνη σε κάποιον; Εννοείται πως ΕΧΕΙ stop το εισερχόμενο όχημα από την πλατεία Αγ. Βασιλείου. Φιλικά.

Εννοειτα πως τα ξερεις ολα οτι κ εχεις πολυ καλη νοοτροπια δεν υπαρχει στοπ απο το εισερχομενο οχημα της πλατεια αγιου βασιλειου.φιλικα.!!

Όχι απλά έχει STOP στην είσοδο της Κολοκοτρώνη από πλατεία Αγίου Βασιλείου, αλλά είναι και σαν την κεφάλα σου 14:39...Ποτέ κανένας δεν τηρεί τα STOP (όταν υπάρχουν, διαφορετικά έχουν προτεραιότητα οι κινούμενοι επί της πλατείας) όταν εισέρχεται σε κυκλικό κόμβο και μπαίνουν «με τις πάντες» και με το «έτσι θέλω», γιατί είναι και πολλά κιλά μα...γκες. Ανάλογων κιλών θα ήταν κι αυτός που τράκαρε με το λευκό αγροτικό...

Μαλον η κεφαλα σου 10:32 ειναι πολυ μεγαλη κ δεν βλεπεις καλα πηγαινε μια βολτα ναδεις κ νά μαθεις τον κοκ.

Ξερολες τα μοναδικα στοπ ειναι στις εισοδους απο ελευθεριου βενιζελου κ τον δρομο της σπαρτης .ανοιχτε τα ματια σας .

ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (09:01) ΤΟ STOP ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ;ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Παρακαλούνται οι "τυφλοί" οδηγοί , αντί να μπαίνουν στον κόπο να διδάσκουν Κ.Ο.Κ, να αρχίσουν καλλίτερα να οδηγούν με τα ματάκια τους ανοικτά .Στην είσοδο της πλατείας Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Αγίου Βασιλείου ΕΧΕΙ STOP !!!!!!!! Δεν ξέρω ίσα με ποιού την κεφάλα είναι αλλά (επαναλαμβάνω) EXEI STOP !!! Και για όποιον έχει κάποια αμφιβολία , μία βόλτα από το σημείο , Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΑ με ΑΝΟΙΚΤΑ ματάκια, θα σας πείσει .Εάν είναι και χωρίς τουτού (αυτοκίνητο δηλαδή ) ακόμη πιο καλά , γιατί με τουτού και θεωρώντας ότι δεν έχει STOP μπορεί και να θέσετε τη ζωή σας σε κίνδυνο......ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΜΟΥ!

Κρίνοντας από τα παραπάνω σχόλια, πόσοι ΔΕΝ γνωρίζουν ότι στην είσοδο της Κολοκοτρώνη από Αγίου Βασιλείου ΕΧΕΙ (ναι, ΕΧΕΙ ρε στουρνάρια!) «STOP», καταλαβαίνω πόσες σχολές οδηγών και πόσοι οφθαλμίατροι θησαύρισαν...Αλοίμονό μας, να μην βρεθούμε στο δρόμο τους...Ο Θεός να μας φυλάει!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.