«Κλείδωσε» η ημερομηνία για την εκλογή προέδρου της ΝΔ

«Κλείδωσε» η ημερομηνία για την εκλογή προέδρου της ΝΔ

Οκτώβριος 09, 2015 - 09:20
11 σχόλια

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης και με ομοφωνία αποφασίστηκε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να διεξαχθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και τυχόν επαναληπτική ψηφοφορία να γίνει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Επίσης, αποφασίστηκε να συνεδριάσει εκ νέου η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και ώρα 15:00».

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Χρήσιμο είναι οι ψηφοφόροι των 4 υποψηφίων αρχηγών της Ν.Δ. να τους ρωτήσουν για τα χρέη του κόμματός τους, πως αυτά δημιουργήθηκαν και πως οι υποψήφιοι θα τα αντιμετωπίσουν (στοιχειώδης υποχρέωση οποιουδήποτε νοικοκύρη). Περαιτέρω να ζητήσουν πλήρη διαφάνεια για όλα τα έξοδα των εκστρατειών των 4 υποψηφίων αρχηγών. Να το απαιτήσουν ως μέλη του κόμματος της Ν.Δ. καθόσον υπέχουν και οι ίδιοι ευθύνη για τα χρέη του κόμματός τους. Παρήλθε η εποχή που οι ανύποπτοι ψηφοφόροι και μέλη χειροκροτούσαν τον ευρισκόμενο σε παρατεταμένη θεραπεία σιωπής και ενόσω εκείνος γιγάντωνε ασύστολα και ασύδοτα το ιλιγγιώδες χρέος της χώρας δίνοντας παράλληλα το πλέον glamour party ever. Εξ όνυχος τον λέοντα. Ουδείς μπορεί να φιλοδοξεί να διαχειριστεί τα οικονομικά της χώρας όταν αποδεδειγμένα δεν μπορεί να διαχειριστεί τα οικονομικά του κόμματός του (εν προκειμένω του χρέους), πολλώ δε μάλλον όταν το συγκεκριμένο κόμμα έχει υπερθεματίσει στη γιγάντωση του χρέους της χώρας που παρέλαβε από το επίσης υπερχρεωμένο ΠΑΣΟΚ. Το θέμα δεν είναι απλά κομματικό, αφορά όλους εμάς που καλούμεθα να πληρώσουμε το βαρύ λογαριασμό των άνω κομμάτων. Τέλος καλό είναι το προπέτασμα της ιδεολογίας, αλλά εμείς οι Αρκάδες πρωτίστως ξέρουμε το τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι… Πέραν του να τους ακούσετε, ρωτήστε και απαιτήστε αξιόπιστες και χειροπιαστές απαντήσεις, τις δικαιούστε, άλλωστε σας ζητούν την ψήφο σας και οφείλουν να είναι αντάξιοι αυτής.

Μιας και αναφέρεσαι επισταμένα στον τριτότοκο υιό του Αθανασίου και της Παρασκευής Γεωργιάδου, Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επιτιμητικά αποκαλεί τον εαυτό του βιβλιοπώλη, επιχειρηματίας είναι, γιατί δεν τον ρωτάς αν θα αγόραζε μία υπερχρεωμένη επιχείρηση; Όταν ένας επιχειρηματίας αναλαμβάνει ένα νομικό πρόσωπο (επιχείρηση, κόμμα, σωματείο, ΜΚΟ, κτλ.) άριστα γνωρίζει ότι ως νόμιμος εκπρόσωπος ενσυνείδητα αναλαμβάνει και όλες τις υποχρεώσεις, ως εκ του νόμου καθολικός διάδοχος. Κατά συνέπεια ο συγκεκριμένος και πολύ περισσότερο από τους άλλους, άριστα γνωρίζει ότι εφόσον εκλεγεί Πρόεδρος εν πλήρη γνώσει αναλαμβάνει τα χρέη της ΝΔ ευθυνόμενος αλληλεγγύως και εις ολόκληρον με την προσωπική του περιουσία (η ευθύνη επεκτείνεται και στα μέλη και είναι πολλά τα εκατομμύρια). Επιβάλλεται λοιπόν και πέραν των λοιπών λόγων του με σαφήνεια και πληρότητα να απαντήσει για τα χρέη της ΝΔ και πως αυτά θα αποπληρωθούν. Πριν σας πείσει για τις ικανότητές του να διαχειριστεί αποτελεσματικά το χρέος της χώρας, αδιαμφισβήτητα οφείλει να σας πείσει για το πώς θα διαχειριστεί τα χρέη της ΝΔ. Το αυτό αυτονόητα ισχύει και για τους άλλους υποψηφίους. Σε διαφορετική περίπτωση και τα δάνεια της ΝΔ (μαζί με όλα τ’ άλλα) θα βαρύνουν όλους εμάς τους φορολογούμενους. Τέλος μία καλή ερώτηση προς όλους τους υποψηφίους είναι να εξηγήσουν πως ως κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια υπερχρέωσαν ασύστολα και ασύδοτα τη χώρα, γιατί δέχτηκαν την υπερχρέωση του κόμματός τους και ενώ αντιθέτως πέτυχαν τα δικά τους νοικοκυριά να ευημερούν ακόμη και όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια της κρίσης. Δεν είναι απορίας άξιον;

@Σάβ, 10/10/2015 - 12:36.Καμάρωσε το νούμερ@ σου............... << Όποιος ψηφίζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να ξέρετε ψηφίζει συνειδητά ψεύτες και κλέφτες>> Τάδε έφη Άδωνις γεωργιάδης!!!!!!!!!!!.Έλεγε αλήθεια όταν ηταν στην απ'έξω;;;;;Δές τε............... https://www.youtube.com/watch?v=8laSLyp3V1c

Η εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι μόνο θέμα κομματικό ή παραταξιακό ή μόνο επιλογής ικανού προσώπου που να συσπειρώνει . Είναι θέμα επιλογής δυναμικού , αξιοσέβαστου ατόμου , που να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να πατάξει τη διαφθορά και τον ξεπεσμό , και όχι να επιβληθεί ευκαιριακά χάριν κάποιων συγκυριών ή ονόματος .

@((αδωνης κ ξερο ψωμι.)) Πάρε νά'χεις........................................... Δημοσιεύτηκε στις 13 Αυγ 2013 Τι έλεγε για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, o βουλευτής της ΝΔ όταν ήταν στο ΛΑΟΣ;;; - Η Νέα Δημοκρατία είναι η ντροπή της δεξιάς. - Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε ιδεολογική ή πολιτική συγγένεια με αυτό το γελοίο τσίρκο.....................Ακολουθεί βίντεο............................................. https://www.youtube.com/watch?t=3&v=AtN_mc89p9E

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ;ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ.ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΛΑΓΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΣΙΡΚΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΗΓΕΣΙΑΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.