Αυτοψία σε αναπτυξιακά έργα στη Γορτυνία (pics)

Αυτοψία σε αναπτυξιακά έργα στη Γορτυνία (pics)

Οκτώβριος 09, 2015 - 16:22
3 σχόλια

Αυτοψία μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννη Σταματάκο σε αναπτυξιακά έργα στη Γορτυνία πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλλης Γιαννακούρας.

Σταθμοί της περιοδείας τους ήταν τα Σαρλέικα στην ΔΕ Ηραίας, που η Περιφέρεια ασφαλτοστρώνει τον μέχρι τώρα χωμάτινο δρόμο., συνέχεια στη Ριζοσπηλιά. Όπου η περιφέρεια  φτιάχνει ασφαλτοστρωμένο δρόμο που ενώνει την Ριζοσπηλιά της Γορτυνίας με το Παλαιόκαστρο της Μεγαλόπολης..

Σε δηλώσεις του ο κ. Γιαννακούρας ανέφερε:

Στην Ριζοσπηλιά όμως κατασκευάζουμε και ένα έργο σημαντικό για τους αγρότες. Ένα αρδευτικό κανάλι που θα αρδεύσει τον γόνιμο κάμπο της περιοχής, 3,5 χιλιάδων στρεμμάτων...Το κανάλι φτάνει στα 4 χιλιόμετρα και αποτελούσε πάγιο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Επίσκεψη κατόπιν και στο Μυκηναϊκό Νεκρομαντείο-Νεκροταφείο στο Παλαιόκαστρο.. Σημαντικός τουριστικός προορισμός για την Αρκαδία μας όταν ολοκληρωθεί και ο δρόμος αλλά και οι εργασίες από τις αρμόδιες αρχαιολογικές υπηρεσίες.

Και στη συνέχεια πέρασμα από το δρόμο Καρύταινας-Μεγαλόπολης για να δούμε και εκεί τις εργασίες που θα βελτιώσουν αυτό το σημαντικό οδικό κομμάτι της Αρκαδίας μας...

Στη διάρκεια της επίσκεψής μας είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και με κατοίκους χωριών, όπως στου Κοκκορά, για διάφορα θέματα που τους απασχολούν...

Η στήριξή μας στους ανθρώπους που μένουν στην ύπαιθρο είναι δεδομένη και διαρκής...Η Αρκαδία έχει τις προϋποθέσεις να αναπτυχθεί και στον τουριστικό και στον αγροτικό τομέα και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε ως περιφερειακή αρχή από την αρχή της θητείας μας.


3 Σχόλια

επιτελους και ενας τοπικος αρχοντας με φυσικη παρουσια στον τοπο των προβληματων... μπουχτισαμε πια με τους καρεκλοκενταυρους που δεν σηκωνονται απο την καρεκλα τους για ν συνεισφερουν στ τοπικα προβληματα....ας παραδειγματιστουν καποιοι...απο τον αντιπεριφερειαρχη που αποτελει υποδειγμα για την τοπικη αυτοδιοικηση

Δε ξέρω αν συμφωνεί ο εκτελεστικός γραμματέας αλλά νομίζω ότι ένα πεζοδρόμιο θα έλυνε το πρόβλημα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΣ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ κάτοικος Σαρλείκων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.