Διχόνοια στις τάξεις των φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης

Διχόνοια στις τάξεις των φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης

Οκτώβριος 08, 2015 - 10:04
2 σχόλια

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης  "Tigers" με μία ανάρτηση τους σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης χολιάζουν τα όσα ειπώθηκαν για την ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι με τον πλατανιά, ενώ διαχωρίζουν και τη θέση τους από τους Asteras Fans.

Αναλυτικά αναφέρουν:

'ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ''

Σχετικά με τα τελευταία συμβάντα στο παιχνίδι με τον Πλατανιά θα θέλαμε να διαχωρίσουμε τη θέση μας από αυτή της ανακοίνωσης των Asteras Fans. O oπαδός κάνει την κριτική του στο γήπεδο, εκεί που είναι η θέση του και με τον τρόπο που αυτός θέλει και ξέρει. Είναι η πιο αγνή κριτική και γίνεται για το καλό της ομάδας. Το ότι είμαστε δίπλα στις αποτυχίες όπως και στις επιτυχίες είναι δεδομένο και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να αντιδρούμε όταν βλέπουμε κάτι στραβό. Δυστυχώς τα στραβά έχουν μαζευτεί πολλά τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον κόσμο που αγαπάει αυτή την ομάδα. (Θα επανέλθουμε σε πιο κατάλληλη στιγμή γι' αυτά).

Τώρα για τη γνωστή τοπική αθλητική ιστοσελίδα με την ''αντικειμενική'' δημοσιογραφία μπορούμε να πούμε πολλά. Πάγια τακτική της να τα βάζει με τον κόσμο και να κάνει τα στραβά μάτια στα λάθη που γίνονται κατά καιρούς. Ποιός αγαπάει περισσότερο την ομάδα λοιπόν? Αυτός που ανιδιοτελώς τη ''μαλώνει'' όταν δε βαδίζει σωστά ή αυτός που μονίμως τη ''χαϊδεύει'' εξυπηρετώντας το προσωπικό του όφελος? ''Delete'' δεν πατήσαμε ποτέ, η πορεία μας το έχει δείξει, αλλά πού να ξέρεις εσύ, ήσουν μήπως τότε για να δεις?

Η συνέχεια είναι δύσκολη για όλους μας, εμείς θα είμαστε στο πέταλο δίπλα στην ομάδα και απέναντι στους κόλακες.

ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΡΑΣ!
ΜΟΝΟ ΤΡΙΠΟΛΗ!
ΜΟΝΟ TIGERS!

Tigers,Tigers Αθήνας,Tigers Youngs.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το λιβανιστήρι από την ιστοσελίδα που υπονοούν οι φίλαθλοι είναι αστείο. Νομίζουν ότι επηρεάζουν κάποιον; Ας νομίζουν έτσι. Να πω στην διοίκηση της ομάδας ότι δεν κάνει καλό το κουκούλωμα των προβλημάτων. Το αντίθετο αποτέλεσμα φέρνει. Τα διαιωνίζει και τα μεγεθύνει. Η ομάδα έχει θέμα. Και δεν είναι μόνο στους παίκτες. Θα έλεγα ότι το μικρότερο ποσοστό ανήκει στους παίκτες. Ο τρόπος διαχείρισης της ομάδας από την τεχνική ηγεσία, δεν είναι καλός. Επίσης το να τρώμε 4 γκολ και να λέμε πάλι καλά, είναι κατάντια από όποιον και αν τα τρως. Όλοι μας βλεπουμε ότι υπάρχει επιμονή σε παίχτες που εμφανώς δεν αποδίδουν καλά (Ιγκλέσιας), ενώ έχουν εξαφανιστεί παίχτες που πάντα έπαιζαν σταθερά καλά (Ζησόπουλος). Πειραματισμοί σχεδόν σε όλες τις θέσεις, αλλοπρόσαλες τακτικές, έλλειψη αυτοματισμών, πολλοί τραυματισμοί με θλάσεις. Ο Μπαντής έχει εξαφανιστεί από την ομάδα παρότι ο Θεοδωρόπουλος έχει κάνει σημαντικά λάθη. Να δούμε την ομάδα με Μπερτόλιο, Λανθαρότε και Παπαδόπουλο. Αν δεν υπάρξει εμφανής βελτίωση, τότε η ευθύνη ανήκει στον προπονητή. Όπως και να έχει, πιστεύω ότι ένας έμπειρος προπονητής θα τα κατάφερνε καλύτερα. Η διοίκηση έχει επιλέξει να επενδύσει στον Βεργέτη. Εύχομαι να βελτιωθεί για να ανέβει και η ομάδα. Η στήριξη που έχει πάντως είναι πρωτοφανής για Ελληνική ομάδα. Μακάρι να τους/μας βγει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.