Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Μπασιάκου κάθε Τετάρτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Μπασιάκου κάθε Τετάρτη

Οκτώβριος 08, 2015 - 12:08
1 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του, και σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης και το ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας, συμφώνησαν να προχωρήσουν σε κάποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Μπασιάκου, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς, που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα, επειδή υπήρχε όχληση στη λειτουργία του 3ου Γυμνασίου και Λυκείου που βρίσκεται στην περιοχή εκεί, αλλά και για την εξασφάλιση της ορθής και ασφαλής λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς, στο σύνολό της, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου κάνει τις εξής αλλαγές:

Ο δρόμος από τη Ρήγα Φεραίου και Ερυμάνθου θα επιτρέπεται μόνο υποχρεωτική κίνηση αριστερά.
Από την οδό Ερυμάνθου για να βγουν τα οχήματα προς την οδό Μουτζουροπούλου και 3ο Γυμνάσιο/Λύκειο, θα χρησιμοποιούν την οδό Ξάνθου.
Από οδό Πελάγους με κατεύθυνση προς το 3ο  Γυμνάσιο/Λύκειο, θα μπορούν τα αυτοκίνητα να κινηθούν στη Ρήγα Φεραίου, δεξιά.
Το τμήμα από Ρήγα Φεραίου και Ερυμάνθου μέχρι Ρήγα Φεραίου και Πελάγους θα παραμένει κλειστό προς διέλευση οχημάτων καθώς εκεί θα υπάρχει πλήρης ανάπτυξη της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς.

Στο σημείο εκεί θα υπάρχει η κατάλληλη σήμανση καθώς και η διευκόλυνση από την Τροχαία.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, όπως κατανοήσουν και εφαρμόσουν τις αλλαγές αυτές, οι οποίες η εφαρμογή τους ξεκινά από την ερχόμενη Τετάρτη 14-10-2015 από 06.00 μέχρι 15.00.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.