Μεθυσμένος οδηγός χτύπησε αυτοκίνητα στην Τρίπολη

Μεθυσμένος οδηγός χτύπησε αυτοκίνητα στην Τρίπολη

Οκτώβριος 07, 2015 - 17:34
5 σχόλια

Το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου, ένας 63χρονος συμπολίτης μας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ήπιε, μπήκε στο αυτοκίνητό του, πάτησε το γκάζι και πήρε... παραμάζωμα κάμποσα παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε κεντρικές οδούς της πόλης.

Ο άνδρας «πίνω κι οδηγώ», υπό την επήρεια αλκοόλ, χτύπησε με το δικό του όχημα πέντε σταθμευμένα οχήματα στις οδούς Μητροπέτροβα, Παπαρρηγοπούλου και Παπαναστασίου.

Η Τροχαία Τρίπολης τον συνέλαβε και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης όπου και κρατείται. Προφανώς, από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς και από τις συγκρούσεις προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

επειδη εχω παρομοι εμεπιρια στην αθηνα να σας πω οτι αν τον πιασουν και ειναι μεθυσμενος η ασφαλιστικη δεν θα σας καλυψει και θα πρέπει να του κανετε μονοι σας αγωγή. καλυτερα αν τον αφησετε να φυγει και να του κρατησετε τα στοιχεια για να μην τρεχετε χρονια στα δικαστηρια

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Τετ, 07/10/2015 - 19:50 Για ποιο λόγο ρε μεγάλε να δώσουν το όνομά του στη δημοσιότητα; Σταθμευμένα αυτοκίνητα τράκαρε, επειδή ήταν τύφλα στο μεθύσι...Ούτε φόνο έκανε, ούτε σκότωσε κανέναν (ευτυχώς), ούτε βίασε...Αν είχε κάνει κάτι απ' αυτά κι εγώ μαζί σου...Επειδή δηλαδή ήταν μ@λ@κ@ς, θα πρέπει να διαπομπευθεί; Εσένα δηλαδή δεν μπορούσε να σου τύχει; Ή στον καθένα; Αν δηλαδ΄΄η δοθούν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, δεν μπορεί να ξαναοδηγήσει μεθυσμένος; Χαλαρώστε λίγο μερικοί, που διψάτε για αίμα...Αρκεί βέβαια να μην αφορά την καμπούρα σας, γιατί τότε την κάνουμε «αβαβά» τη δουλειά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.