Τέλος η άναρχη τακτοποίηση περιπτέρων στην Τρίπολη (vid)

Τέλος η άναρχη τακτοποίηση περιπτέρων στην Τρίπολη (vid)

Οκτώβριος 02, 2015 - 15:00
10 σχόλια

Για την σύνταξη της νέας κανονιστικής κοινόχρηστων χώρων μίλησε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

Αναφέρθηκε ότι αυτή η κανονιστική θα τηρηθεί στο έπακρο. Στα δύο βασικά κομμάτια που στάθηκε ο κ. Θεοδωρακόπουλος είναι το 70% της πρόσοψης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που θα δίνεται πλέον για τραπεζοκαθίσματα, αλλά και η ελεύθερη πρόσβαση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Θα υπάρχει μία επιτροπή ελέγχου η οποία θα ξεκινήσει πιλοτικά από τη Δευτέρα να ενημερώνει τους καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και θα κάνει συστάσεις για αρχή. Τόνισε ότι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν άναρχες, μόνιμες και παράνομες κατασκευές.

Ένα άλλο κομμάτι που έχει προβλεφθεί έχει να κάνει με τα περίπτερα και την άναρχη τακτοποίησή τους, όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΚ. Δε θα υπάρχουν πλέον παιχνίδια ψυχαγωγικού χαρακτήρα έξω από τα περίπτερα παρά μόνο δύο ψυγεία.

Θέλουμε να καταστήσουμε τους κοινόχρηστους χώρους ασφαλείς προς τους πολίτες

Τέλος ο κ. Θεοδωρακόπουλος αναφέρθηκε και στους σύμβουλους της αντιπολίτευσης όπου, όπως είπε, εκμεταλλεύτηκαν τις αντιδράσεις των επαγγελματιών για να λαϊκίσουν και να κάνουν τους καλούς.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τέλος η άναρχη τακτοποίηση περιπτέρων στην Τρίπολη


10 Σχόλια

μπράβο γιωργο συμμαζεψε τους γιατι εχουν ξεφυγει. θα ξυπνησουμε ενα πρωι και θα εχει καφετερια εξω απο το σπιτι μας!

καλα να το δουμε και να μη το πιστευουμε...................πριν μερες ψηφισατε κανονιστικη,και χτες καταστημα υγειονομικου ενδιαφερωντος στην πλατεια πετρινου, εφτιαχνε για το χειμωνα που ερχεται σιδερα-τζαμαριες για τον εξωτερικο χωρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εκει να καταλαβεις που σας εχουν γραμμενους

Τα περίπτερα λουνα παρκ με τα κερματοπαιχνίδια βγάλτε τα από την κανονιστική, αντιμετωπίστε τα ως πολυκαταστήματα. Υ.Γ. Όταν πάρει ο μανάβης τα φορτηγάκια του θα γίνει κάποια τελετή;

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ......

εκεινο το περιπτερο εμβαδου (μαζι με τα ψυγεια, τραπεζοκαθισματα,βιτρινες, ψησταριές κλπ) 60 τ.μ. στην πλατεια απεναντι απο τη ΔΕΥΑΤ ποτε θα το βαλετε σε ... ταξη?

εχετε σκεφτει ποσες θεσεις σταθμευσης κοβει και ποσες "μανατζάρει" ο περιπτερας στη δευατ?

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Παρ, 02/10/2015 - 23:26 Εκείνο το περίπτερο στην πλατεία απέναντι από τη ΔΕΥΑΤ, ξεχασέ το...Δεν θα το πειράξουμε, γιατί...μας ψήφισε στις εκλογές και ενίοτε μας βιντεοσκοπεί στις συνεντεύξεις...Κάτι άλλο;

Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΑΑΑΑΣ

Το περιπτερο σας εφταιξε .... Το μοναβικο που εχει αγκαζε 2 θεσεις εδω και 1000 χρονια μπροστα του η τα καφενεια που με το ετσι θελω βαζουν καρεκλες και ποδηλατα δεν σας χαλαει ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.