O ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης κάνει τον απολογισμό του

O ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης κάνει τον απολογισμό του

Οκτώβριος 02, 2015 - 19:42
3 σχόλια

Τη Δευτέρα 5/10/2015 και ώρα 19:00 καλούνται τα μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης στο Εργατικό κέντρο Τρίπολης σε Γενική Συνέλευση, με τα παρακάτω θέματα:

Απολογισμός εκλογών Σεπτεμβρίου 2015
Εγγραφή νέων μελών
Προγραμματισμός Δράσης

Συντονιστικό Ο.Μ. Τρίπολης

Δελτίο Τύπου


3 Σχόλια

Μεταμορφώσεις: Άκουγα πριν λίγο την ομιλία του Τσ'ίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Τα λέει πολύ ωραία, πραγματικά. Όλα όσα λαχταράει να ακούσει κάποιος που είναι απελπισμένος από την κατάσταση της κοινωνίας μας και τρομοκρατημένος από το διαφαινόμενο μέλλον. Είναι δυνατόν να ψεύδεται; Διάβαζα όμως και τον Περικλή Κοροβέση στη σημερινή Εφημερίδα των συντακτών: "Το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ από καιρό ήταν παράλυτο και δέχτηκε παθητικά τη μετάλλαξή του σε αρχηγοκεντρικό κόμμα. Και είναι απορίας άξιο πώς εκατοντάδες έμπειρα πολιτικά στελέχη δεν αντέδρασαν σ' αυτήν τη μοιραία πορεία του εκφυλισμού του κόμματος. Το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ που έχει απομείνει δεν έχει καμιά δυνατότητα ανάπτυξης γιατί είναι στην υπηρεσία του κράτους. Η μόνη δουλειά που μπορεί να κάνει είναι να γίνει ένας εκλογικός μηχανισμός του αρχηγού και η μόνη πολιτική που του έχει μείνει είναι η προπαγάνδα." Ποιος έχει δίκιο;

@ 16.45 Γιατρέ μου μιλάμε για ΠΑΣΟΚ δεκαετίας '80. Αυτοί που το προτίμησαν αυτό πρεσβεύουν, αρχηγό και γύρω γύρω τσιράκια που τώρα τα μαθαίνει ο θυρωρός τους. Ψήφισαν ό,τι αποδοκιμάζει ο σύγχρονος κόσμος, ή αν προτιμάς σαν ταλιμπάν: κομματικό πελατειακό κράτος, δημοσιοϋπαλληλήκι, ατιμωρησία, ασυδοσία. Και εξέλεξαν κατά κανόνα αγράμματους ή ημιμαθείς, αυτοί περιμένεις να αντιδράσουν;

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΑΣ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.