Δηλώσεις Βλάση, Λυκουρέντζου και Εύης Τατούλη (vid)

Δηλώσεις Βλάση, Λυκουρέντζου και Εύης Τατούλη (vid)

Σεπτέμβριος 04, 2015 - 15:28
8 σχόλια

Την κυρία Σοφία Βούλτεψη, υπεύθυνη του τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, υποδέχθηκαν την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στην Τρίπολη οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, αλλά και τα στελέχη του κόμματος κκ. Κώστας Βλάσης, Ανδρέας Λυκουρέντζος και η κυρία Εύη Τατούλη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, οι τρεις Αρκάδες πολιτευτές αναφέρθηκαν τόσο στα ζητήματα παιδείας που απασχολούν την Αρκαδία όσο και στο διακύβευμα των εκλογών της 20ής Σεπτέμβρη.

Κώστας Βλάσης: «Χρειαζόμαστε εθνική συνεννόηση»

«Χρειαζόμαστε εθνική συνεννόηση την επομένη των εκλογών», επεσήμανε ο κ. Βλάσης, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει πια ο διαχωρισμός ανάμεσα σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, όπως αποδείχθηκε κατά τους τελευταίους επτά μήνες. Χαρακτήρισε «διακυβέρνηση εντός εισαγωγικών» τους επτά μήνες που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην εξουσία, ενώ επεσήμανε την ανάγκη να υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα με κορμό τη Νέα Δημοκρατία και μια θέση στο τραπέζι της συζήτησης για όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στον διάλογο.
Ανδρέας Λυκουρέντζος: «Η εκπαίδευση είναι σημαντική υπόθεση για τη χώρα»

Ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, από την πλευρά του, χαρακτήρισε την εκπαίδευση ως τον πιο σημαντικό τομέα της χώρας και υπογράμμισε ότι με μετριοπάθεια και με υπευθυνότητα η Νέα Δημοκρατία μπορεί να αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα στην εκπαίδευση στην Αρκαδία. Παράλληλα, τόνισε ότι το κόμμα παροτρύνει τους εκπαιδευτικούς να μην παρασυρθούν σε ακραίες συμπεριφορές και εξήρε για άλλη μία φορά τη σημασία της μόρφωσης για ολόκληρη τη χώρα.

Εύη Τατούλη: «Η Νέα Δημοκρατία, υποθηκοφύλακας του καλού του τόπου»

Η κυρία Τατούλη, απευθυνόμενη στην κυρία Βούλτεψη, αναφέρθηκε στη στενή σχέση και στη συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες που αποτελεί, όπως είπε, τον πυρήνα του κόμματος, το οποίο χαρακτήρισε ως υποθηκοφύλακα του καλού του τόπου, ενώ προσδιόρισε το διακύβευμα των εκλογών στην ανάγκη η ΝΔ να επαναπροσεγγίσει την ανάκτηση της αξιοπιστίας ολόκληρου του πολιτικού συστήματος. Τέλος, υπογράμμισε την ανάγκη αν προκύψει συγκυβέρνηση, αυτή να θεμελιωθεί επάνω στην προγραμματική σύγκλιση, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του τελευταίου επταμήνου.
 

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Δηλώσεις Υποψήφιων βουλευτών Αρκαδίας της ΔΝ


8 Σχόλια

Σε σας τους δις- χολ(η)-αστές που αποφασίσατε να παρέμβετε γράφοντας ένα μήνυμα υπερ των 3 υποψηφίων, σας χαρίζω και εγώ ο άπειρος το εξής μήνυμα: "Αυτή η ελαφρότητα που έχετε στο κεφάλι σας είναι μεγάλο βάρος για την κοινωνία μας"

Πολιτικός είναι κάποιος που διαιρεί τους ανθρώπους σε δυο τάξεις: σε υποχείρια και σε εχθρούς. Friedrich Nietzche.

"Λένε ότι η Πολιτική είναι το Δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Έχω διαπιστώσει ότι έχει καταπληκτική ομοιότητα με το Πρώτο." Ροναλντ Ρέηγκαν

ΑΝ ΕΙΠΕ Ο ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΕΙΓΚΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ .ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΠΡΙΝ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΑΞΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

H διαφθορά , η ρεμούλα, η μπόχα,,τα βατοπαίδια,η βιομηχανία διορισμών,σήκωσε κεφάλι.!!! Η πολιτική αλητεία που έφερε 7000 αυτοκτονίες,1500000 ανέργους,2500000 στα όρια της φτώχειας, σήκωσε κεφάλι......Άμα ο λαός ξεχνάει τόσο εύκολα με γειά σας.Αυτά τα χαλασμένα , τα μπαγιάτικα ,τα πολιτικά σιχάματα του διεφθαρμένου χθες διεκδικούν να μας αποτελειώσουν.....<<Δοξάστε τους>>BaLtakos-Efrem

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.