Από το Κορακοβούνι Αρκαδίας κατάγεται ο Βασίλης Λεβέντης

Από το Κορακοβούνι Αρκαδίας κατάγεται ο Βασίλης Λεβέντης

Σεπτέμβριος 03, 2015 - 17:47
1 σχόλια

Δεν το γνωρίζαμε, αλλά το αποκάλυψε σήμερα. Ο Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος της πολυσυζητημένης Ένωσης Κεντρώων, κατάγεται από το Κορακοβούνι Δήμου Βόρειας Κυνουρίας της Αρκαδίας. 

Ο Βασίλης Λεβέντης, το κόμμα του οποίου βλέπει τα ποσοστά του να ανεβαίνουν στις δημοσκοπήσεις -σε αυτό ο σημείο να θυμίσουμε ότι σε αρκετά χωριά είχε ξεπεράσει σε ψήφους το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου κατά τις εκλογές του Ιανουαρίου-, παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ Τρίπολης το πρωί της Πέμπτης 3 Σεπτέμβρη, όπου εξέφρασε την πεποίθηση ότι «σε τρίτο κόμμα και ρυθμιστή των πραγμάτων θα αναδείξει ο ελληνικός λαός την Ένωση Κεντρώων».

Ο κ. Λεβέντης έλκει την καταγωγή του από το Κορακοβούνι Αρκαδίας, που ήταν τόπος καταγωγής της μητέρας και του πατέρα του, αλλά γεννήθηκε στη Μεσσηνία επειδή ο παππούς του ήταν επιθεωρητής. Και, εκτός από τα της αρκαδικής του καταγωγής, εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αισιόδοξος ως προς την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, λέγοντας ότι το κόμμα του θα λάβει και έδρα στην Αρκαδία, επικαλούμενος κρυφές δημοσκοπήσεις της Ένωσης Κεντρώων.

«Θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο πρώτο κόμμα ως Ένωση Κεντρώων, αφού όμως διασφαλίσουμε πως θα τηρηθούν κάποια σημεία που θα θέσουμε ως προαπαιτούμενα», ήταν η απάντηση του κ. Λεβέντη στην ερώτηση περί ψήφου εμπιστοσύνης στο πρώτο κόμμα. Και επεσήμανε ότι τα σημεία αυτά είναι η κατάργηση διπλών και τριπλών συντάξεων, η ύπαρξη πλαφόν στη σύνταξη, η κατάργηση συντάξεων πρώην βουλευτών και η μείωση κατά 50% των συντάξεων ειδικών μισθολογίων.

«Οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων θα έχουν εξάμηνη θητεία, μετά θα παραιτούνται υπέρ των επομένων» ανέφερε, τέλος, ο Βασίλης Λεβέντης.

(Φωτογραφία: Eurokinissi)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο ψηφοφόρος του Βασίλη Λεβέντη φαίνεται πως, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, είναι μεσοαστός ή αστός, 35άρης ή 45άρης, με μόρφωση Γυμνασίου ή ΤΕΙ και κινείται στην πολιτική σφαίρα του «κεντρώος» ή «τίποτα». http://tvxs.gr/news/ekloges-septembris-2015/i-trolopsifos-ton-eklogon-dyo-dimoskopoi-analyoyn-fainomeno-lebenti

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.