Ορχομενός Λεβιδίου: Προετοιμασία και μια αποχώρηση

Ορχομενός Λεβιδίου: Προετοιμασία και μια αποχώρηση

Σεπτέμβριος 02, 2015 - 15:30
7 σχόλια

Ξεκίνησε η προετοιμασια του Ορχομενού Λεβιδίου για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Νίκου Αποστολόπουλου έτσι ώστε οι πράσινοι να είναι απόλυτα έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους με στόχο την επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγοριά.

Παράλληλα με την έναρξη των προπονήσεων όπως έγινε γνωστό ο Τάκης Μούστος σταματάει την ενασχόληση του με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Ο Τάκης Μούστος υπηρέτησε το αρκαδικό ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια και από πολλά πόστα αρχικά ως ποδοσφαιριστής με την φανέλα της ΑΕΚ Τρίπολης και του Ορχομενού και στην συνέχεια ως προπονητής των ακαδημιών και της ανδρικής ομάδας του Λεβιδίου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως Θοδωρής και Σωτήρης Μούστος που αποτελούν δύο από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Λεβιδίου βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και μένει να φανεί το επόμενο διάστημα αν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον είναι στον Οροχμενό η όχι.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

..και τι κατάφερε...καλο έκανε που φευγει..χρησιμος αλλά οι ομάδες δεν είναι κτήματα τους.40 χρονια εκεί..κουρασε.και καλά θα κάνει να μην επηρεάζει τα παιδιά του

Εγώ αγαπάω το λεβιδι γι αυτό κ εμεινα εδώ.αυτος ήρθε ξένος ασχολήθηκε και λες είναι η ομάδα δικη του κ τώρα μαθαίνουμε κάνει πολεμο.οποις άλλος πάει όλο τσακώνεται κάνει το προπονητή το προεδρο τα πάντα.λες και15ΑΤΟΜα συμβούλιο είναι κακακες...ελεος να φυγει κ πρώτος εγώ θα φανερωθώ κ θα δώσω κ χρήματα ονομαστικά κ τώρα που γράφω εομαδτε μια παρέα 5 ατόμων που συμφωνούμε όλοι.

Ο Τακης οτι και να λετε εχει προσφερει στην ομαδα και της εχει σταθει αρκετα χρονια τον καιρο που κανενας δεν ηθελε να ασχοληθει. Τι καταφερε? Καταφερε να υπαρχει ομαδα για να παιζεις εσυ ή τα παιδια σου. Απο την αλλη μερια ο ιδιαιτερος χαρακτηρας του πολλες φορες λειτουργησε αρνητικα για πολλα παιδια και την ομαδα παραλληλα.

Δεν διαφωνισε κανεις..κα δεν τον έδιωξε κανεις..αλλα ήρθε ο καιρός να γίνουν αλλαγές δεν μπορεί ν ακολουθήσει να τα διδάξει να τα μάθει κ να τους πει κάτι κοιτάξτε γύρω όλοι νέα παιδιά παίρνουν άλλαξαν οι εποχές κ τους ξεπέρασε ο χρόνος κ όπως είπες η ιδιαιτερότητα του έδιωξε τα παιδιά πως να τα μαζέψεις αν απογοητευτηκαν

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά ο Λεβιδαίος τα λέει καλά γιατί ο Τάκης για αρκετά χρόνια κράταγε την ομάδα μόνος του άλλα όπως λέει και ο φίλος Λεβίδι οι εποχές άλλαξαν και πρέπει να αλλάξουν και κάποια πράγματα. Γι αυτό δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης ας βοηθήσει ο καθένας απ όπου μπορεί για το καλό της ομάδας μας!!!!!

Αν ησουν μαγκας θα εγραφες το ονομα σου.Πισω απο μια οθονη ομως ξερουμε να γραφουμε οτι γουσταρουμε.Εγω σου γραφω ποιος ειμαι και αν θες μπορεις να με βρεις.Οσα χρονια παιζω στην ομαδα την ματωσα χωρις κανενα αντιτιμο γιατι κυριως την αγαπουσα.Το ιδιο εκανε και ο πατερας μου βαζοντας λεφτα απο την τσεπη του.ΠΟΥ ησουν εσυ που λες οτι αγαπας την ομαδα ολα αυτα τα χρονια????Απο λογια εχουμε χορτασει.Πραξεις θελουμε!!Φανερωσου λοιπον και μην καθεσαι σε μια καρεκλα και σχολιαζεις.Υ.Γ:

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΙ ΣΙΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΟ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΩ ΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.