Γεννηματά από Τρίπολη: Επιστρέψτε στο ΠαΣοΚ που είναι το σπίτι σας (pics,vid)

Γεννηματά από Τρίπολη: Επιστρέψτε στο ΠαΣοΚ που είναι το σπίτι σας (pics,vid)

Σεπτέμβριος 02, 2015 - 21:43
20 σχόλια

Την προεκλογική της ομιλία πραγματοποίησε η πρόεδρος του ΠαΣοΚ κυρία Φώφη Γεννηματά στην Τρίπολη το βράδυ της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου. Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας ιστορικός για το κόμμα του ΠαΣοΚ, καθώς εφέτος γιορτάζει τα 41 χρόνια από την επέτειο της ίδρυσής του από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η πρόεδρος του ΠαΣοΚ έφθασε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης λίγο μετά τις 20:00, και προχώρησε σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Όπως ανέφερε, η χώρα χρειάζεται σταθερή πορεία και δεν έχει ανάγκη από μαγκιές, καθώς επίσης έχει ανάγκη από ένα σχέδιο, από συνεργασία και φροντίδα. Μέσα από τις δηλώσεις της, ζήτησε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών, η οποία θα γίνει η δύναμη για να γίνει το ΠαΣοΚ ο καταλύτης για αυτή τη συνεργασία.

Δεν υπάρχει αυτοδυναμία, σημείωσε γιατί κανένας μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της εξόδου από την κρίση.

Κτίζουμε βήμα-βήμα τη νέα Κεντροαριστερά, που μπορεί να εξασφαλίσει την προοδευτική διακυβέρνηση στη χώρα.

Κλείνοντας, κάλεσε όλους τους Έλληνες πολίτες να επιστρέψουν και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλώ όλους αυτούς που πορευτήκαν μαζί μας τα προηγούμενα χρόνια, που ονειρευτήκαμε μαζί, που αλλάξαμε μαζί την Ελλάδα. Ελάτε πίσω, ελάτε στο σπίτι σας, το ΠαΣοΚ, ήταν είναι και θα είναι το σπίτι σας».

Την προεκλογική ομιλία της κυρίας Φώφης Γεννηματά στην Τρίπολη παρακολούθησε ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο αντιπεριφερειάχης Αργολίδας κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, η κυρία Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Παναγιώτης Μαντάς, οι αντιδήμαρχοι Τρίπολης κκ. Βόσνος και Κακλαμάνος, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠαΣοΚ Αρκαδίας με τον γραμματέα κ. Καστανό, και στελέχη και μέλη του ΠαΣοΚ.

 

Σημεία από την ομιλία της πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά στην Τρίπολη

Ήρθε η ώρα, για την Κεντροαριστερά της λογικής.

Το πρώτο βήμα έγινε.

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συνεργαζόμαστε, συμπορευόμαστε. Δημιουργήσαμε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Το γεγονός αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά γιατί είμαστε συνοδοιπόροι πολλά χρόνια. Αυτή η συζήτηση και αυτή η προσπάθεια έρχεται από το παρελθόν, αλλά σήμερα οι συνθήκες είναι ώριμες και δεν είναι απλώς ώριμες. Η συμπαράταξη αυτή είναι απολύτως αναγκαία, είναι εθνική ανάγκη για τον τόπο.

Η συνεργασία μας είναι στρατηγικής σημασίας, δημιουργούμε τον τρίτο, τονπροοδευτικό πόλο διακυβέρνησης που έχει ανάγκη η χώρα μας.

Είμαστε αισιόδοξοι, θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών.

Ο κ. Μειμαράκης μπορεί; ΟΧΙ. Με ευθύνη της παράταξης του φτάσαμε έως εδώ

Ακούσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια:

Ας ξεκινήσουμε από τη Νέα Δημοκρατία

18 δις ισοδύναμα, άλλο μείγμα πολιτικής,

Επαναδιαπραγμάτευση έλεγε η Νέα Δημοκρατία στο Ζάππειο 1,2,3.΄ Άνθρακες ο θησαυρός. Και όλα αυτά ειπώθηκαν με περισσό θράσος είναι αλήθεια, πασπαλισμένα με θεωρίες συνωμοσίας και διπλές εκλογές.

Γιατί ανεξάρτητα από τις διαχρονικές ευθύνες του πολιτικού συστήματος, δεν θα φτάναμε ποτέ σ ’αυτό το σημείο χωρίς την καταστροφική 5ετία της ΝΔ από το 2004-2009.

Σήμερα η ΝΔ κάνει άλματα προς τα πίσω.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται το μεταρρυθμιστικό προσωπείο της Ν.Δ., διότι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι πίσω από αυτό, πολύ απλά κρύβεται το σκληρό πρόσωπο της δεξιάς.

Και τολμά ο κ. Μειμαράκης να ισχυρίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ εμπόδισε την περίοδο της κυβέρνησης εθνικής ευθύνης να προχωρήσουν κάποιες από τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

Τους εμποδίσαμε να εφαρμόσουν το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά τους

Δηλαδή να εξυπηρετήσουν τους οικονομικά ισχυρούς, να μην πάρουν μέτρα ενίσχυσης της απασχόλησης, να αποδεχθούν απαράδεκτες προτάσεις για τις ομαδικές απολύσεις και την κοινωνική ασφάλιση.

Αν αυτή είναι η «κατηγορία» απαντάμε:

ΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ.

Ο ειδικός φόρος Τσίπρα, μπαίνει πλέον παντού

Από εδώ και στο εξής, κάθε ευρώ που χάνεται από την τσέπη του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του επιχειρηματία έχει την υπογραφή και τη φωτογραφία του κύριου Τσίπρα.

Είναι ο ειδικός φόρος Τσίπρα!

Από εδώ και στο εξής, κάθε κάρτα ανεργίας θα έχει την δική του υπογραφή γιατί αυτός κατέστρεψε τις ιδιωτικές επιχειρήσεις. 18.000 νέες απολύσεις ως συνέπεια των capitalcontrols.

Από εδώ και στο εξής οι εργαζόμενοι θα ξέρουν ότι οι βίαιες και άδικες αλλαγές στο ασφαλιστικό έχουν την υπογραφή Τσίπρας.

Οι συνταξιούχοι κάθε μήνα προκαταβολικά θα πληρώνουν τρία 5ευρα κι ας μην πάνε στο νοσοκομείο, με υπογραφή Τσίπρα!

Κάθε μέρα που ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος θα αδυνατεί να πληρώνει τις αφόρητες επιβαρύνσεις στη φορολογία, στο πετρέλαιο, στο κόστος ασφάλισης, θα ξέρει ότι αυτά έχουν τη σφραγίδα Τσίπρα!

Γιατί ξανά ΠΑΣΟΚ; Γιατί Δημοκρατική Συμπαράταξη;

Τι μπορούμε να προσφέρουμε σήμερα;

Είμαστε εδώ για να κάνουμε μια νέα αρχή . Να ξαναφέρουμε την ελπίδα που ενταφίασε ο κ. Τσίπρας, μαζί με το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο.

Είμαστε εδώ για να δώσουμε μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας, σε όλους αυτούς που τόλμησαν να μας πουν δοσίλογους και προδότες.

Ζητάμε από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να εμπιστευθούν, να στηρίξουν και να ψηφίσουν τη Δημοκρατική συμπαράταξη .

Δεν τους κουνάμε το δάχτυλο. Δεν ζητάμε δικαίωση.

Ζητάμε την ψήφο τους:

ÞΓιατί είμαστε οι μόνοι που δεν είπαμε ψέματα στο λαό. Ό, τι είπαμε έγινε, ό, τι θα πούμε θα γίνει.

ÞΓιατί είμαστε η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθείτην Ανάπτυξη μαζί με τον ιδιωτικό τομέα, αλλά και το νέο Κοινωνικό Κράτος.

Η Δεξιά δεν έχει κοινωνική ευαισθησία, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινητοποιήσει, είναι σε ρήξη με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου.

ÞΓιατί μπορούμε να φθάσουμε σε μια Εθνική Κοινωνική Συμφωνία μαζί με τις παραγωγικές δυνάμεις, αλλά και τις κοινωνικές δυνάμεις, τα συνδικάτα, την αυτοδιοίκηση, τον απλό Έλληνα πολίτη.

ÞΓιατί έχουμε την εμπειρία τη γνώση και την δύναμηνα εγγυηθούμε την ομαλή πορεία της χώρας μέσα στο ευρώ. Να προωθήσουμε τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται, να διαπραγματευθούμε το χρέος, να βελτιώσουμε με την αναγκαία επαναδιαπραγμάτευση τους αρνητικούς όρους του μνημονίου.

Το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, θέτουμε ευθέως θέμα επαναδιαπραγμάτευσης και βελτίωσης των αρνητικών σημείων του 3ου μνημονίου.

Γιατί δεν μπορούμε να αποδεχθούμε τα εξοντωτικά μέτρα φορολόγησης των αγροτών.

Γιατί δεν είναι δυνατόν να φθάσουμε σε συντάξεις πείνας και αναξιοπρέπειας.

Γιατί δεν αποδεχόμαστε την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα.

Γιατί δεν είναι δυνατό να προτείνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβάρυνση με 23% ΦΠΑ στα φροντιστήρια, στα ΙΕΚ, σε ιδιωτικά σχολεία, θίγοντας ευθέως την ελληνική οικογένεια.

Με σκληρή και πραγματική διαπραγμάτευση θα τα αλλάξουμε, όπως μόνο το ΠΑΣΟΚ ξέρει να κάνει.

ÞΓιατί έχουμε ήδη προχωρήσει σε τολμηρή ανανέωση στα στελέχη, στα ψηφοδέλτιά μας.

ÞΓιατί εμείς εκφράζουμε την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία, τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές.

Δημιουργία ενός Τρίτου πόλου.

ΝΑΙ μπορούμε!

Η Δημοκρατική Παράταξη, μπορεί να γίνει ξανά δυνατή.

Διαμορφώνουμε το ζωτικό χώρο ενός Προοδευτικού Ρεύματος που εκφράζει το ριζοσπαστικό Κέντρο, το Δημοκρατικό Σοσιαλισμό και την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία.

Ένα ρεύμα που μπορεί να γίνει ξανά πλειοψηφικό. Η εποχή της λεηλασίας του ΠΑΣΟΚ και της απομόνωσης των δυνάμεών του τελείωσε ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

Το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάδειξη ενός δυναμικού ΤΡΙΤΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ, με αυτόνομο λόγο, και αυτοδύναμη στρατηγική.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Oμιλία της πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά στην Τρίπολη


20 Σχόλια

Καλοπιστα ρωτω.....αν αυτή η κοπέλα δεν λέγονταν Γεννηματά, θα την προσελάμβαναν σε καποιο μπακάλικο να κόβει τα σαλάμια? αμφιβάλλω

Ευτυχώς που ο εμετός μου πήγε στο πάρκο. Αν εξαιρέσεις κάτι Κουβελοσκορπίσματα που προκαλούν θλίψη είναι φρικτό να τους βλέπεις σαν τα χιόνια και να αναλογίζεσαι ότι η συνταξιούχος κόρη του μπαμπά είναι το νέο και ο δόλιος ο Τζέφρι το παλιό.

Για να πιάσετε τη Γεννηματα θα πρέπει να φάτε πολλά καρβέλια ψωμάκια.... γατάκια. όσο για αυτόν που θα ψηφίσει χρυση ναζιστική χιτλερική αυγή, να μας πει που έχει κρυμμένη την κουκούλα του δοσιλόγου και πόσους είχε στείλει στο απόσπασμα ο μπαμπάς του. Σαν δεν ντρέπεστε ρε που πάτε και ψηφίζετε φασισμό. Ού να χαθειτε ναζιστές. Άντε να δούμε και ποιοι είστε στην Τρίπολη κοτούλες. Μουσολίνι και Χίτλερ τους νίκησε ο ελληνικός λαός. Άλλους δεν θέλουμε. ΟΧΙ στο φασισμό. Εσείς μάλλον είστε απόγονοι του Γκέμπελς και του Χιτλερ. Γερμανοτσολιάδες και βασανιστές της χούντας. Τουλάχιστον να βγείτε εάν έχετε τα κότσια να φωτογραφηθείτε σε συγκέντρωση του κόμματός σας να σας δούμε και ποιοί είστε και να μας τα λέτε και στο δρόμο αυτά για να σας φτύνουμε όλοι παρέα. Και στα παιδιά σας να εμφυτεύσετε τι αρχές του κόμματός σας. Δηλαδή τον αντισημιτισμό , το ρατσισμό, τη θεωρία περί ανωτερότητας της φυλής τους βασανισμούς τις χαιρετούρες με παρατεταμένο το κολόχερό σας. Εάν είχατε τα κότσια θα βγαίνατε να βρωντοφωνάξετε στην πλάτεία Άρεως ¨ζήτω ο φασισμός και ο ναζισμός" . Αλλά κοκοκό και τρείς και πέντε σας πάει δολοφόνοι. πίσω από το πληκτρολόγιο είναι εύκολο να λέτε Χρυσή Αυγή. Για βγέστε ρε κοριτσάκια στο δρόμο και φωνάξτε. Να σας δουμε και εμείς να σας καμαρώσουμε. Να δούμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε. Να δούμε ποιοί είναι οι φασίστες , οι δοσίλογοι και οι υποστηρικτές των κρεματορίων στην Ελλάδα. Εντωμεταξύ να ξέρετε πως την επόμενη φορά που θα ξαναίδωθεί άτομο να σηκώνει το χέρι έστω για πλάκα για να κάνει τον γνωστό και μη εξαιρεταίο χαιρετισμο ( τον αρχαιοελληνικό μωρε....δεν είναι του χίτλερ) θα κόβεται σύριζα το χέρι και θα εισχωρεί στα απόκρυφα σημεία του. όπως έγινε προχθές ... ξέρει αυτός. Το χεράκι πονάει Κωστάκη;;; Θα το ξανασηκώσεις ( όταν γιάνει) τώρα;; Πού είναι οι φίλοι σου από την Αθήνα, οι προστάτες σου και νταβατζήδες σου;; Α, φύγανε; Κρίιιμα. Heil Mihaloliaken und Kasidiarishen ΥΓ. Προς όλους τους ψηφοφόρους της ναζιστικής οργάνωσης : Ξέρουμε κάποιους που ψηφίζουν για πλάκα χρυσαυγή. Καλά θα κάνουν στις καφετέριες να μην το πολυφωνάζουν, γιατί θα κάνουμε πράξη την δικιά τους ιδεολογία προς αυτούς. Heil. ;Θα τους αρέεεεσειιι.....

Ρε αποτρόπαια σχόλια, γιατί δεν μας λες τι ψηφίζεις και εσύ; Όχι τίποτε άλλο, για να δούμε πότε έφυγες από το κόμμα και το καφενείο το πράσινο στα Τρόπαια και σε ποιό έχεις πάει τώρα. Στο διπλανό; Ή μήπως σε ένα στην Τρίπολη;.................................... Cognito tu hommo. Ego cognito

Εύχομαι σε αυτόν που υποστηρίζει χρυσή αυγή, το πρόγραμμα του "κόμματος" του να γυρίσει προς αυτόν μπούμερανγκ. Να πάθει ότι πρεσβεύει η χρυσαυγουλοθήκη. Εντωμεταξύ έχει δίκιο ο άλλος. Πούείναι όλοι αυτοί οι 18 αρηδες να φωνάξουνε δυνατά να τους ακούσουμε να τα καμαρώσουμε τα παιδιά. Γιατί δεν βγαίνουνε να δούμε και εμείς περί τίνος πρόκειται. όταν έρθει εδώ ο φασιστοκομισάριος ο Παναγιώ θα εξαφανιστούνε πάλι, για να μην τους πα΄ρει ο φωτογράφος. Ντρέπονται για το κόμμα ( τρόπος του λέγειν) που τους είπανε να ψηφίσουνε.

Εσύ που ρωτάς εάν έχει δουλέψει ο Κων/πουλος και η Φώφη, σε ρωτάω: Εσύ την ώρα που έστειλες το μύνημα, δούλευες; Ωραία δουλειά χαλαρή, για να στέλνεις μυνηματα. Πες μας που δουλεύεις να κάνουμε και εμείς αίτηση. Άντε πιές το καφεδάκι σου τώρα , νανάκια και καλά ξυπνητούρια. ( Και μην μας κλαυτείς πως είσαι άνεργος κτλ, και μας πεις πως σε αδικήσανε κτλ. Υπάρχει και ο σκαφτιάς και ένα σωρό δουλειές εάν δυσκολεύεσαι)

Μπορει να ειναι ειναι συνταξιουχος ετων 51 συναδελφος της Φωφαρας....να ειχανε μπει την ιδια χρονια στη Τραπεζα με τον ΠΑΣΟΚΟΑΣΕΠ

Μπορει να ειναι και δημοσιους υπαλληλος απ αυτους που διορισατε και ξυνονται ολη μερα FB πασιεντζα καφεδακι

Ενώ εσύ που απαντάς είσαι εργαζόμενος - κουρασμένος στην Πετρινού, που σου έφτιαξε ο δεξιούλης δημαρχούλης σου για να πίνεις το καφέ σου, κάνοντας ταυτόχρονα το ρουφιανάκι του. Βέβαια εσύ δεν είχες τα προσόντα όυτε με βύσμα να σε βάλουνε στο δημόσιο να ξύνεσαι και εσύ, γιατί ούτε απολυτήριο γυμνασίου από ότι βλέπω δεν έχεις, ξύλο απελέκητο. Τουβλάρα. 1+ 1= ; ( βγάλε κομπιουτεράκι). Σμυρνiωτάκι δεξιούλη .....ο καφές καλός; ΑΔΙΚΗΜΕΝΕ μου εσύ, σπουδαγμένε φωστήρα μου. Άει στο χωριό σου σε κανα πανυγήρι να ακούσεις κανα κλαρίνο.

ΑΞΟΛΥΠΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ! ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !

θα τον γλεντησουμε τον τσιπρα-σιγουρα ναι,οι κωλοτουμπες του μας κουρασαν -σιγουρα ναι.................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.