Τυροβολάς: Ο Σμυρνιώτης μάς κρατούσε σε ομηρεία 7 μήνες (vid)

Τυροβολάς: Ο Σμυρνιώτης μάς κρατούσε σε ομηρεία 7 μήνες (vid)

Σεπτέμβριος 01, 2015 - 14:10
13 σχόλια

Περίπου έναν χρόνο από όταν ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Πρασίνου και Εργατοϋπαλληλικού Προσωπικού κ. Τυροβολάς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου να αναπτύξει τον σχεδιασμό αλλά και να κάνει έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του στον Δήμο.

Ο κ. Τυροβολάς ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη, αναφέροντας ότι τους είχε σε ομηρεία για 7 μήνες με δικαστικές αποφάσεις,  με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιτελέσουν έργο. Επίσης, είπε χαρακτηριστικά ότι κάποιοι παλαιοί πιθανότητα εργαζόμενοι απειλούσαν τους υπόλοιπους ότι θα έρθει ο καινούργιος δήμαρχος.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, αφού έκανε έναν απολογισμό, επεσήμανε ελλείψεις και ατασθαλίες της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αναφέροντας χαρακτηριστικά παραδείγματα από τα υπόγεια του δήμαρχου, από την απουσία δύο ποδηλάτων περιουσία του Δήμου και ακόμα αναφέροντας ποσά από έργα τα οποία είχαν δαπανηθεί σε εργολαβίες.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν έχει μισθό παρά τις πολλές ώρες που απασχολείται στον Δήμο, θέλοντας έτσι να δώσει τέλος σε όλα όσα ακούγονται για τον ίδιο και για τα χρήματα που λαμβάνει.

Μεταξύ άλλων, έκανε εκτενή αναφορά στα μηχανήματα του Δήμου και στις τσάπες, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει προσωπικό να τα δουλέψει επειδή τα οικονομικά του Δήμου είναι πενιχρά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τυροβολάς: Ο Σμυρνιώτης μάς κρατούσε σε ομηρεία 7 μήνες


13 Σχόλια

Δημητράκη όλο ο Σμυρνιώτης σας φταίει το ότι είστε ένα χρόνο στην εξουσία και δεν έχετε κάνει τίποτα δεν σας φταίει . Αλήθεια πόσους *** σου καθάρισες φέτος με τα συνεργεία του δήμου και επίσης εκείνο το κοριτσάκι η κόρη σου θα επέστρεψε τα χρήματα στην ΚΕΔΗΤ που παράνομα είχε εισπράξει????

ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΟΒΟΛΑ . ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!!

από τα υπόλοιπα σχόλια κατάλαβα ότι δεν είναι συνωνυμία , σόι πάει το βασίλειο?

ε βέβαια ξέρεις τι είναι να έχεις 4 τσάπες και να μην έχεις τι να τις κάνεις, μεγάλο δράμα....

Ηρθε η ωρα ν αφησεις το μαυρο τσαντακι που κρατας και να οδηγησεις καμια Τσαπα για να δικαιολογησεις τη παρουσιασου

Ρε Δημητρη σοβαρεψου ξερεις οτι οταν θα φυγετε εσεις θα λειπουν και τα πομολα. Για τα σκουπιδια πιος σας φταιει? Για το πολιτιστικο καλοκαιρι που δεν κανατε τιποτα ? Για το καραμελοσπιτο που κλεισατε? Για τους απληρωτους υπαληλους της Κεδυτ ? Για τα χρηματα της κεδυτ που λειπουν?

Ρε πάρτε στροφές και κάντε τίποτα. Ενα χρόνο τώρα μόνο μεγάλα λόγια και συκοφαντίες. Ο Σμυρνιώτης με τα "πενιχρά έσοδα του δήμου", όπως τα αποκαλείται άλλαξε την πόλη. Ξεκουνηθείτε και κάντε τίποτα γιατί το μόνο έργο που θα αφήσετε είναι ο Αγιο-Βλάσσης...

όπως οι πολιτικοί παραλάβαμε χάος & θα δώσουμε χάος και πάει λέγοντας το σόι. Δυστυχώς και ο λαός έχει μεγάλη ευθύνη γιατί αυτός του ψηφίζει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.