ΠαΣοΚ Αρκαδίας: Πρόσκληση για συμπόρευση σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις (vid)

ΠαΣοΚ Αρκαδίας: Πρόσκληση για συμπόρευση σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις (vid)

Αύγουστος 31, 2015 - 13:31
19 σχόλια

«Άνοιγμα» και στο Ποτάμι από το ΠαΣοΚ, αλλά και στον Γιώργο Παπανδρέου

 

Mε αφορμή την κεντρική προεκλογική ομιλία της πρόεδρου του ΠαΣοΚ κυρίας Φώφης Γεννηματά στην Τρίπολη, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠαΣοΚ Αρκαδίας Παναγιώτης Καστανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της οποίας απέστειλε κάλεσμα στους Αρκάδες πολίτες ώστε να παρευρεθούν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο Πνευματικόκέντρο στην Τρίπολη.

Ο κ. Καστανός μίλησε για τη νέα προεκλογική περίοδο, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση «πρώτη φορά αριστερά» δεν άντεξε πάνω από 6 μήνες και προκήρυξε εκλογές.

«Το ΠαΣοΚ είναι το μόνο σοβαρό κόμμα τα οποίο είπε τα πράγματα με το όνομάτους»,υπογράμμισε ο κ. Καστανός, και συμπλήρωσε ότι το κόμμα του δηλώνει έτοιμο να μπει σε αυτή την εκλογική διαδικασία,καλώντας τους δημοκράτες πολίτες της περιφέρειας στην κεντρική προεκλογικήομιλία της προέδρου του κόμματος.

Το ΠαΣοΚ στάθηκε υπεύθυνα μπροστά στον ελληνικό λαό αλλά αυτός του γύρισε την πλάτη, τόνισε, συνεχίζοντας ότι τώρα οι πολίτες συνειδητοποιημένα πρέπει να υποστηρίξουν τη σοβαρή πρόταση την όποια φέρνει το Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Με τη δημοκρατική προοδευτική παράταξη για αλλαγή σελίδας με ασφάλεια και προοπτική, αυτό είναι το μήνυμα το οποίο θέλει να περάσειη Ν.Ε. του κόμματος στην Αρκαδία.

Όσον αφορά στο ΠαΣοΚ στην Αρκαδία, ο κ. Καστανός είπε ότι στις εκλογές του Ιανουαρίου τα πήγε καλά αλλά στις επερχόμενες εκλογές θα τα πάει ακόμα καλύτερα, καθώς η έδραπρέπεινα παραμείνει στο κόμμα, και όχι να πάει στη Χρυσή Αυγή γεγονός το οποίο το χαρακτήρισε «κρίμα και χωρίς αξία».

Ακόμη, ανέφερε ότι υπάρχουν δυνάμεις στον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο τον οποίονανέκαθεν εκπροσωπούσε το κίνημα του ΠαΣοΚ, κάνοντας λόγο για τη ΔΗΜΑΡ με την οποία έχει ήδη αποφασιστεί ότι θα συμπορευτεί το Κίνημα υπό τη σκέπη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν και άλλες δυνάμεις με τις οποίες μπορεί να συμπαραταχθεί το ΠαΣοΚ, πέρα από τη ΔΗΜΑΡ:

«Θα ήταν ευχής έργον όλες αυτές οι δυνάμεις να ήταν κάτω από μία ομπρέλα», ανέφερε ο κ. Κατσαρός, ακόμα και το Ποτάμι και το ΚΙΔΗΣΟ, καθώς και μεμονωμένα πρόσωπα.

Η ΔΗΜΑΡ με υπευθυνότητα πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με το ΠαΣοΚ, σχολίασε, τέλος, ο κ. Καστανός.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η απόφαση αυτή δεν ελήφθη «αναίμακτα» από τη ΔΗΜΑΡ, καθώς περίπου 30 στελέχη της, ανάμεσά τους και ο πρώην πρόεδρός της κ. Φ. Κουβέλης, διαφώνησαν με αυτή τη στρατηγική.

Video: 

ArcadiaPortal.gr ΠαΣοΚ Αρκαδίας: Πρόσκληση για συμπόρευση σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις


19 Σχόλια

Αυτός ο συνταξιούχος τι παριστάνει τώρα? Μήπως στη συγκέντρωση του 4,5% μπορέσει να μας πει πώς φτάσαμε εδώ? ποιος δημιουργησε τους 1.500.000 ανέργους? ποιος ευθύνεται για τις αυτοκτονίες? ποιός δημιούργησε κομματικό κράτος? ποιος δεν πληρώνει τα Θαλασσοδάνεια των κομμάτων ΝΔ-ΠαΣΟΚ? ποιος υπέγραφε μνημόνια χωρίς διαπραγμάτευση? Αλήθεια μπορεί να ζητήσει ένα συγγνώμη για την κλοπή των μικροομολογιούχων?

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ!! Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ? ΕΣΕΙς ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ, ΟΠΟΤΕ... ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ... ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!!

@ 13.52 O Tζέφρι δεν κατεβαίνει μόνο αυτόνομος, αλλά και αυτόφωτος

κόμμα προσωπικών επιδιώξεων, καμία σχέση με τον αυτοπροσδιορισμό σας ως Κεντροαριστερά, κόμμα στελεχών που καλεί τον κόσμο λέγοντας: "ελάτε ένας - ένας, ελάτε ψηφίστε μας και θα σάς βγάλουμε το Μεϊμαράκη πρωθυπουργό"

Είναι αργά για προσκλητήρια.Έχετε πει πολλά ψέματα στους ψηφοφόρους της Αρκαδίας και ήρθε η ώρα να πληρώσετε τα ψέμματα και τα μνημόνια που ψηφίζατε.Αφήστε τα ψευτοδιλήμματα περί Χρυσής Αυγής, η χώρα έχει μεγάλα προβλήματα και εσείς κοιτάζετε τις καρέκλες σας και τα προνόμιά σας.

Τζοχαντοπούλειο και Τσουκάτιο Ίδρυμμα.!!!!!!!!!!!Ψηφίστε τους και δοξάστε τους εσείς όλοι που βρέξατε την μπουκιά σας.!!!!!Γνωστοί είμαστε όλοι................................................

Πασοκ ρε μουτρα. Άντε γεια. Ψευτοεπαναστάτες του συριζα και φασιστόμουτρα της χα. δεν μας πειράζει που εχουμε 3 τοις εκατό. Χαιρόμαστε που ξεμπροστιάζεστε. Πασοκ ρε, επι 30 χρόνια σας πηγαιναμε.........τωρα ξετσουτσουνεψατε; Ο συριζα τι μιλάει που συνεργάστηκε με τη δεξια το 89;

Φίλε Καστανέ ζητάς να δώσουμε χειροφίλημα στον Βενιζέλο στον Λοβέρδο και στον Κωνσταντινόπουλο ; Δεν το έκανε ο Παπανδρέου γιατί να το κάνουμε εμείς;

ΓΙΝΑΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑς ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ Ν.Δ. Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ .ΕΣΕΙΣ ΡΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΑ βΟΛΕΥΌΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Ωραίος είσαι κ.. Καστανέ εσείς θέλετε τα στελέχοι του ΚΙΔΗΣΟ στην τελευταια γραμμή αλλά τον Παπανδρέου δεν τον θέλετε. Τα στελέχοι όμως του Βενιζέλου που έριξαν την κυβέρνηση Παπανδρέου δεν σας πειράζουν

δεν θέλετε να φτιάξουμε το μισιγκρεμισμένο σπίτι μας. Τότε θα πέσει και θα σας πλακώσει. Εμείς θα το φτιάξουμε από την αρχή έστω και μικρό

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 31/08/2015 - 15:59 Ναι ρε γελοίε, τα 5 χρόνια κυβέρνησης Καραμανλή σε έφεραν μέχρι εδώ και όχι τα 20 χρόνια που κυβερνούσε το απόκομμά σου που είχε φτάσει τους μισθούς του Δημοσίου στα ύψη, προκειμένου να το ψηφίζουν κάτι θύματα σαν και σένα! Πρόβατο! Βέλαξε τώρα, καραγκιόζη! Ε, καραγκιόζη, που θα μιλήσεις κιόλας!

Η μεταπολίτευση έχει πεθάνει, όπως και η Κοινοβουλευτική Χούντα... ακόμα και μετά την πούληση της Ελλάδος (Λιμανιών - Ορυκτού Πλούτου στον Εβραίο Σόϊμπλε), οι νεο Ελληνάρες, συνεχίζουν να θεωρούν, ότι θα τους σώσει κάποιος πολιτικός, όποιος και αν είναι αυτός. Οι Σιωνιστές μας έχουν δέσει χειροπόδαρα και αυτό άρχισε από τον Ανδρέα Παπανδρέου, που έκλεισε κάθε παραγωγική βιομηχανία και μας φόρτωσε ένα σωρό δάνεια, μέχρι και τους νεότερους Μασόνους της ΝΔ και των λοιπών κομμάτων. Όταν η Εθνική Τράπεζα ανήκει στην οικογένεια Ρότσιλντ, για ποια σωτηρία μιλάμε; Όταν η χώρα μας, είναι δούλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που εκτός το γεγονός, ότι μας φόρτωσε ένα σωρό δάνεια, κλείνει και τη στρόφιγγα όποτε γουστάρει ... Όσο είμαστε στην Ε.Ε της υποδούλωσης των λαών, τόσο θα μας πατάνε στο κεφάλι, μέχρι να υποταχθούμε ως ανθρώπινο είδος τελείως ... Καλό φακέλωμα με την Κάρτα του Πολίτη που ετοιμάζουν και τα RFID chips.

@- 16:28......στον τσουκατο και τζοχαντζοπουλο για να φτιάξεις το μισογκρεμισμένο.........Η εξεταστική επιτροπή της βουλής, με πρόεδρο τον βενιζέλο, που κρύβετε τώρα τον έβγαλε λάδι...τα ίδια κουμάσια είσαστε...........................Ένα μισόκιλο απ'τον βαγγέλα ναούμ.........!!<<ο νέος γαλαζοσωτήρας>>...

Κάνε καμιά ένεση να συνέλθεις παππού και ασε το ΠΑΣΟΚ. Ακου λεει ΠΑΣΟΚ. Δεν ντρέπεσαι που το λες.......

τριτο κομμα στην Αρκαδια θελουμε να ειναι η χρυση αυγη.οχι αλλο ο κωνσταντινοπουλος...............

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.