Βρέντας: Θα ήταν εγωιστικό να διοργανώναμε πολιτιστικό καλοκαίρι με το αβέβαιο αύριο (vid)

Βρέντας: Θα ήταν εγωιστικό να διοργανώναμε πολιτιστικό καλοκαίρι με το αβέβαιο αύριο (vid)

Σεπτέμβριος 01, 2015 - 10:15
10 σχόλια

Ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος πολιτιστικών του Δήμου Τρίπολης κ. Σπύρος Βρέντας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μεταξύ άλλων μίλησε και για την αναβολή του φεστιβάλ Τρίπολης το οποίο θα πραγματοποιείτο τους καλοκαιρινούς μήνες στον Δήμο Τρίπολης.

Όπως εξήγησε, ο Δήμος είχε  ξεκινήσει πολύ νωρίς εφέτος και είχε καταρτίσει ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων οι οποίες θα ξεκινούσαν από τις αρχές του καλοκαιριού, ενώ πολλές θεατρικές ομάδες και μουσικές σκηνές να είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βρεθούν σε ένα από τα ειδυλλιακάθέατρα του Δήμου Τρίπολης.

Οι έλεγχοι κεφαλαίων, όμως, διέκοψαν αυτό το ενδιαφέρον, καθώς η αμφιβολία για το αύριο δεν επέτρεψε στα σχήματα να κάνουν αυτό το βήμα και να πραγματοποιήσουν την επίσκεψη στην Τρίπολη.

Σε ερώτηση ως προς το αν ακυρώθηκε το Φεστιβάλ Τρίπολης και για κάποιους άλλους λόγους πλην του προαναφερθέντος, ο κ. Βρέντας απάντησε ότι

Aπό το 100% των εκδηλώσεων υπήρξαν ακυρώσεις που άγγιζαν το 70%, ενώ το 15% δεν είχε επιβεβαιώσει την παρουσία του στο Φεστιβάλ Τρίπολης

Όλα τα παραπάνω, κατά τον κ. Βρέντα, συνέτειναν στο να ακυρώσει τελικώς ο Δήμος Τρίπολης τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού, διότι, όπως τόνισε ο υπεύθυνος, με τον μικρό αυτό αριθμό συμμετεχόντων δεν ήταν δυνατόν να διοργανώσει ο Δήμος έναν σεβαστό αριθμό εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τρίπολης.

Ακόμη, ο κ. Βρέντας υπογράμμισε ότι ο Δήμος έχει μεγαλύτερες ανάγκες, πέρα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων: «Δεδομένης της κατάστασης και όλης αυτή της πολιτικο-οικονομικής αβεβαιότητας, η διοργάνωση δεν μπορούσε να στηριχθεί, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ηθικά, γιατί θα ήταν εγωιστικό,καθώς υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας οι οποίοι ήθελαν να ενταχθούν στα επισιτιστικό», ανέφερε.

Δεν μπορούμε να σκορπάμε χρήματα χωρίς να ξέρουμε αν έχουμε χρήματα στον Δήμο για τα απαραίτητα

Video: 

ArcadiaPortal.gr Βρέντας: Θα ήταν εγωιστικό να διοργανώναμε πολιτιστικό καλοκαίρι


10 Σχόλια

OΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ ΒΡΕΝΤΑ? ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΤΕ 7000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ,

Οταν ήρθε ο Γιάννης Σπανός (30.7.15) δεν βρέθηκε ένας να τον καλωσορίσει και να ζητήσει συγνώμη που τον αγνόησε η απολίτιστη πόλη

Για τα μπάζα. ..πόσα είπαμε πήρε ο καλλιτεχνικός διευθυντής για την πολιτιστική πρωτεύουσα?

Α ρε Παυλη ! δεν μπορείς να οργανώσεις ένα πολιτιστικό καλοκαίρι και θες να οργανώσεις πολιτιστική πρωτεύουσα τρομάρα σου !

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ κ. ΒΡΕΝΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ , ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!!! ΜΕ ΚΕΙΝΑ ΤΑ 44000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ?????????

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΒΡΕΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!! "ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ"

σωστά μην κατηγορηθείτε ότι είστε εγωιστές κιόλας....ένας χρόνος , αρκετά πηγαίνετε σπίτια σας

Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες!!! Ντροπή!!! Όλοι οι υπόλοιποι δήμοι ανά την χώρα είναι εγωιστές;;; Μήπως να διαβάσει ο κ. Βρέντας το ρεπορτάζ του portal για τον Δήμο Β. Κυνουρίας;;; Στην Κατοχή τα θέατρα δεν έκλεισαν κ. Βρέντα!!! Η τέχνη είναι παιδεία!!! Πόσο άσχετος είστε!!! Όταν πηγαίνατε σχολείο δεν είχατε διαβάσει την εισαγωγή στην τραγωδία και το νόημα του θεάτρου στην αρχαία Αθήνα; Παραιτηθείτε!! Είστε ακατάλληλος για την θέση!!!

«Βρέντας: Θα ήταν εγωιστικό να διοργανώναμε πολιτιστικό καλοκαίρι με το αβέβαιο αύριο». Το ίδιο αβέβαιο αύριο δεν υπάρχει, κ. Πίπη μας και όσον αφορά τη διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας; Εκεί γιατί πάνε κι έρχονται τα ευρώπουλα και μάλιστα όταν όλοι γνωρίζουμε (και γνωρίζετε) ότι δεν πρόκειται να πάρουμε το θεσμό ούτε τη Δευτέρα Παρουσία; Για κοιτάξτε τί έχουν κάνει οι υπόλοιπες συνδιεκδικήτριες πόλεις και τί έχετε κάνει εσείς...Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ! Οπότε, δεν είναι καθόλου εγωιστικό να διοργανώνατε πολιτιστικό καλοκαίρι...Οργάνωση και σωστό προγραμματισμό θέλει, στοιχεία τα οποία δεν διαθέτει κανένας από το συνδυασμό σας...Αλεξιπτωτιστές όλοι...Και του χειρίστου είδους μάλιστα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.