Δύο ντιμπέιτ για τους αρχηγούς των κομμάτων ενόψει εκλογών

Δύο ντιμπέιτ για τους αρχηγούς των κομμάτων ενόψει εκλογών

Σεπτέμβριος 01, 2015 - 18:14
2 σχόλια

Η Χρυσή Αυγή απειλεί με κατάληψη της ΕΡΤ

Οι ημερομηνίες για την τηλεοπτική δημόσια συζήτηση ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς κλείδωσαν ενόψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου. Έτσι, το πρώτο θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο στις 14.

Στο πρώτο ντιμπέιτ, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί (με κοινοβουλευτική παρουσία), ενώ στο δεύτερο, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί ανάμεσα στους κκ. Τσίπρα και Μεϊμαράκη.

Σημειωτέον ότι δεν είχε διοργανωθεί ντιμπέιτ από τις πρόωρες εκλογές του 2009, στο οποίο είχαν συμμετάσχει ο Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Εν τω μεταξύ, εκτός ντιμπέιτ βρίσκεται ο Ν. Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Μιχαλολιάκος αντέδρασε οργισμένα για τον αποκλεισμό του και απείλησε ακόμη και με κατάληψη του στούντιο της ΕΡΤ «με χίλια άτομα». Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Στήνουν ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών χωρίς τον αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος, αποκλείουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής, γι' αυτό και εμείς θα αποκλείσουμε την ΕΡΤ με χίλια άτομα και θα ψάχνουν να βρουν στούντιο στο... Καρπενήσι για να πουν τα ψέματά τους οι πολιτικάντηδες της διαφθοράς και του μνημονίου» δήλωσε.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Τι θα πεί ντιμπέ'ι'τ ρε μλκς. Η Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια!!!!!!Ρε δημοσιογραφικά νούμερα.Τηλεοπτική αναμέτρηση,ή τηλ. μονομαχία δεν σας καλύπτει;;;;;Αυτή η ξενομανία θα μας φάει.....όλους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.