Δυναμικά ξεκινά ο σύλλογος γυναικών Αρκαδίας «Η Αρτέμιδα» (pics,vid)

Δυναμικά ξεκινά ο σύλλογος γυναικών Αρκαδίας «Η Αρτέμιδα» (pics,vid)

Αύγουστος 31, 2015 - 21:39
13 σχόλια

Tην πρώτη συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησαν τα μέλη του νεοσύστατου συλλόγου γυναικών Αρκαδίας «Η Αρτέμιδα» τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στην καφετέρια της Κάρτσοβας.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ρούλα Τυροβολά στην αρχή της εκδήλωσης μίλησε για τον στόχο του συλλόγου, για τις δράσεις και για όλα αυτά τα οποία θα πραγματοποιούνται μέσω αυτού. Σημειωτέον ότι στον σύλλογο μπορούν να εγγράφουν μόνο γυναίκες οι οποίες θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με αυτόν, και έχοντας μεράκι,διότι οι συναντήσεις θα είναι συχνές και θα απαιτούν όρεξη και θέληση.

Ο σκοπός δημιουργίας του συλλόγου είναι η ενίσχυση της ντόπιας αγοράς με πώληση προϊόντων του νομού, με πολιτιστικές εκδηλώσεις, με ημερίδες και με πολλές καινοτόμες δράσεις,με σκοπό να τεθεί ένα πετραδάκι στην πόλη, ενώ παράλληλα οι γυναίκες θα έχουν το δικό τους στέκι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μέρος από την εκδήλωση, καθώς και πληροφορίες για τον σύλλογο. Ένα από τα τηλέφωνα επικοινωνίας για τις εγγραφές και ό,τι αφορά στον σύλλογο είναι το 6987 250.042, Τυροβολα Θεοδώρα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δυναμικά ξεκινά ο σύλλογος γυναικών Αρκαδίας «Η Αρτέμιδα»


13 Σχόλια

καινοτόμες δράσεις οι επιδείξεις ρούχων και κοσμημάτων .... μα που ζούμε ????????

Αμάν αυτό το "κορίτσι" οπωσδήποτε να γίνει κάπου πρόεδρος. . .

Άμα θες να βάλεις ένα λιθαράκι στην τοπική κοινωνία όπως λες, επέστρεψε τους μισθούς που έχεις πάρει χωρίς να τους δικαιούσαι και μετά μετακόμισε σε άλλη πόλη. Πίστεψε με είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Όχι απλά λιθαράκι, ογκολιθο θα βάλεις!

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!! ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΜΕΛΗ , ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΟΥΛΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ***Σ ΣΤΗΝ ***ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ??????

Αρτεμις,, κόρη του Δία και της Λητούς, η θεά του κυνηγιού. Αρτέμιδα, η Λούτσα στα αρβανίτικα μούσκεμα. Οπότε μάλλον κυνηγάμε τις επιχορηγήσεις αλλά λόγω επιπέδου τα κάναμε λούτσα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.