Συγκέντρωση για προετοιμασία εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Συγκέντρωση για προετοιμασία εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Αύγουστος 31, 2015 - 08:47
10 σχόλια

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας σε συγκέντρωση – συζήτηση την Δευτέρα 31-08-2015 στην αίθουσα του εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και ώρα 19:00, με τα εξής θέματα:

Προετοιμασία εκλογών.
Συγκρότηση εκλογικής επιτροπής.
Συζήτηση υποψηφιοτήτων. 

Η πανελλαδική συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αποφάσισε το νέο πρόγραμμα 4ετίας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας


10 Σχόλια

Παίδες το Εργατικό Κέντρο παραπέμπει σε εργάτες - εργαζόμενους, το κοινό σας που είναι συνταξιούχοι δεν το μαζεύετε σε κανένα ΚΑΠΗ;

ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ...!!!) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ***?

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ? ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΛ ΤΟΜΣΕΝ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΛΙΓΔΩΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ?

μην αγχωνεστε αριστεροι της πλακας.θα σας στηριξει ο σοιμπλε.θα ερθει να ψηφισει τσιπρα............................................

Βλέπω μόνο ένα λόγο για να μην εξατμιστεί ο Σύριζα: ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτε άλλο να ψηφίσει κανείς. Αν αυτό είναι αρκετό, λυπάμαι για την κατάντια του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Η τραπεζοκρατούμενη Ευρώπη εκβίασε ανοιχτά την ελληνική κυβέρνηση, η ελληνική κυβέρνηση ζήλεψε και με τη σειρά της εκβιάζει τους ψηφοφόρους (ποικιλοτρόπως, δίνοντας π.χ. εξουσία στον Τασούλη και το Βασίλη. Για πείτε μας, σε τίνος τα χέρια βρίσκεται η Ν.Ε. του κόμματος;)

τι προετοιμασια να κανουν τρομαρα να τους ερθει??αφου εχουν φυγει ολα τα καλα στελεχη.ο κουρουμπλης εμεινε,η κυρα τασια κ ο κατρουγκαλος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.