Οι προεκλογικές επισκέψεις πολιτικών αρχηγών και τα απρόοπτα

Οι προεκλογικές επισκέψεις πολιτικών αρχηγών και τα απρόοπτα

Αύγουστος 29, 2015 - 15:51
12 σχόλια

Μεϊμαράκης: ο Τσίπρας κατάφερε να μας φεσώσει με 90 δισ. ευρώ

«Προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή κράτησε πολύ η διαπραγμάτευση πέτυχε πολλά. Ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις κοστίζει πολύ. Και λέγε-λέγε φτάσαμε να μας φεσώσει 90 δισ.» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης επισημαίνοντας ότι «τώρα έχουμε ένα μνημόνιο που δεν το ξέρουν οι πολίτες και τους ζητάμε να επιλέξουν για τα επόμενα δέκα χρόνια». Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι εκείνος θέλει εντολή για τέσσερα χρόνια, επισημαίνοντας την ανάγκη συνδιαμόρφωσης των πολιτικών με τους πολίτες. «Δεν θα σας πω τι θα ψηφίσετε, αλλά να σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε και να προβληματιστείτε», πρόσθεσε μεταξύ άλλων αναφέροντας, επίσης, για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «τρέχουν τις εκλογές γιατί φοβήθηκαν τη ΝΔ, φοβήθηκαν ότι συσπειρωθήκαμε, δείτε την Κεντρική τους Επιτροπή με τα πρόσωπα από κάτω σκοτεινά και εμάς που ενωμένοι προχωρούμε».

Θεοδωράκης: Τα γκάλοπ δεν βγάζουν κυβερνήσεις

«Τα γκάλοπ δεν βγάζουν κυβερνήσεις. Τα πράγματα αλλάζουν μέρα με τη μέρα» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης το πρωί του Σαββάτου σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις ενοψει των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο επίσκεψής του στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «Το Ποτάμι θα καθορίσει τις εξελίξεις στην επόμενη κυβέρνηση» και έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι «είμαστε εδώ για τις λύσεις». 

Πέταξαν αυγά στον Λαπαβίτσα

Επίθεση με αυγά δέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Καβάλα οι τέως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξάνδρα Τσανάκα και Κώστας Λαπαβίτσας, λίγο πριν ξεκινήσει η συγκέντρωση της νεοσύστατης παράταξης Λαϊκή Ενότητα, όπου έχουν πλέον ενταχθεί και οι δύο, στην πλατεία Καπνεργάτη. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Γκάφα Λεβέντη στο twitter

«Στις 25 Σεπτέμβρη ερχόμαστε σε ρήξη με το νοσηρό παρελθόν ψηφίζουμε όλοι Ένωση Κεντρώων», έγραψε ο Πρόεδρος, προκαλώντας φυσικά πλήθος σχολίων στο Twitter...

Δεν κατεβαίνει η ΤΕΛΕΙΑ στις εκλογές

Σε ανακοίνωση της η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου αναφέρει: «Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ ανακοινώνουν στους υποψήφιους και φίλους ότι τελικά δεν κατέστη δυνατόν να φτιαχτούν οι λίστες διότι είναι πολλοί αυτοί που επιμένουν για πρωτιές και εκλόγιμες θέσεις. Επίσης τα οικονομικά είναι εξαιρετικά δύσκολα και το “ρεφενέ’’ δεν απέδωσε. Για το τι θα πράξει  ΤΕΛΕΙΑ από εδώ και πέρα θα αποφασίσουν τα όργανα"

Ειδήσεις: 
Video: 

Αυγά σε Λαπαβίτσα και Αλεξάνδρα Τσανάκα


12 Σχόλια

Τρεις κουφ@λες σε μια φωτο.!!!Σε τι διαφέρουν τα κόμματα;;;;Στα ποσοστά μπόχας ,ρεμούλας,διαπλοκής.!!Κατα ένα εκατοστό έκαστον.!!!!!!!!!!!

Η ώρα της Χρυσής Αυγής έρχεται! Όλοι εργάζονται γι' αυτό το σκοπό! Περαστικά σας!

Στις 21 Σεπτέμβρη Τα πολιτικά βοθρολύματα θα σχηματίσουν κυβέρνηση .!!!!-------Γαλαζοπράσιναπορτοκαλίβρομοποταμο κουβέρνο------.Όταν τα ξεπουλήσουν όλα...(Λιμανια νησιά ,αεροδρόμια,ορυκτά,υδρογονάνθρακες,ΔΕΗ,τότε ζωή σε λόγου μας,Θα είμαστε τύποις και ουσία ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ..Τότε τον λόγο θα έχει ο στρατός για την τάξη.!!!!!Μήπως κανένας απο τον στρατό μπορεί να μας απαλλάξει ΤΩΡΑ απο την(ΠΟΛΫΧΡΩΜΗ)πλέον πολιτική αλητεία;;;;;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ;;;;;;Απο δαύτους;;;;;;;;Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Παλιοξεφτίλες .................

@30/08/2015 - 19:31.Δείξε μου ποιος είναι ο θαρραλέος ρε τσόλι;Οι τρεις κουφ@λες στη φωτο.Ο βαγγέλας θα κόψει τελείως το ΦΠΑ στο αλκοόλ να ούμε..............................

καλυτερα μαγκας κ λαικος παρα πλουσιοπαιδο,που υπηρετησε στο ναυτικο κ που οταν εχει ζορια τρεχει στο λαο να νομιμοποιησει τις κωλοτουμπες του

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.