Συγκέντρωση για τον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας στην Τρίπολη

Συγκέντρωση για τον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας στην Τρίπολη

Αύγουστος 29, 2015 - 10:02
12 σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συνεδρίασε την Παρασκευή 28-08-2015 στα γραφεία του κόμματος η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, μετά την παραίτηση μελών της Ν.Ε. και ανασυγκροτήθηκε όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος. Στη συνέχεια συζητήθηκε ο συντονισμός των ενεργειών και πρωτοβουλιών, που πρέπει να πάρει το κόμμα μας λόγω των επικείμενων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. 

Μεταξύ των άλλων η Ν.Ε. αποφάσισε:

1.    Να καλέσει τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας σε συγκέντρωση – συζήτηση την Δευτέρα 31-08-2015 στην αίθουσα του εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και ώρα 19:00, με τα εξής θέματα: 
-    Προετοιμασία εκλογών.
-    Συγκρότηση εκλογικής επιτροπής. 
-    Συζήτηση υποψηφιοτήτων.  

2.    Να καλέσει τις οργανώσεις τους φίλους και όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει υποψηφιότητα, μέχρι τη Δευτέρα 31-08-2015 στην Παναρκαδική συγκέντρωση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αταλάντευτα, να συμμετέχουν και να δώσουν τη μάχη των εκλογών, με στόχο η κυβέρνηση της Αριστεράς να μην γίνει παρένθεση. Να συμμετέχουν στη συγκρότηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Η Αριστερά παραμένει η μόνη ελπίδα για το λαό μας. Παρά τα λάθη και τις αδυναμίες μας μπορούμε να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας, για να αποκρούσουμε τα αποτελέσματα μιας συμφωνίας, που έγινε κάτω από τους εκβιασμούς που δέχθηκε η χώρα μας, από νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις της Ευρώπης. Πιστεύουμε σε μία άλλη Ευρώπη, της Δημοκρατίας, της Αλληλεγγύης, των Λαών και η μάχη που δώσαμε δημιούργησε τα πρώτα ρήγματα του νεοφιλελευθερισμού. 

Όλοι στη μάχη για τη νίκη.  

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας


12 Σχόλια

Ποια ρήγματα κάνατε στην Ευρώπη ρε; Θα μας τρελάνετε βάλατε την ουρά στα σκέλια και κάνατε την μεγαλύτερη κολο τούμπα ever!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει και ένα 22% σύμφωνα με την τελευταια δημοσκόπηση. Εσείς σε ποιο υπόγειο κρύβεστε?

@Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Σάβ, 29/08/2015 - 12:05 Ας υποθέσουμε ότι δεν θα ξαναψηφίσουν τον «ψεύτη» - όπως λες - Τσίπρα...Ώρα είναι όμως να μας πεις ότι υπάρχουν κορόιδα που θα ξαναψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία της «αλήθειας» και της «εμπιστοσύνης», επειδή άλλαξε αρχηγό και από το στραβούλιακα πήγε στο αλάνι με τα «να'ούμ'», με τη μαγκιά, κλανιά κι εξάτμιση! Προς τα κει σε κόβω...

Ποτε ξανά ΣΥΡΙΖΑ. Μας κορόιδεψε και έγινε απλά ενα νεο ΠΑΣΟΚ..βόλεμα ημετερων, πελατειακές σχέσεις, εξουσιομανία ακόμα και αν πρεπει να ψηφιστούν επαίσχυντα και καταστροφικά μνημόνια...

ο τελευταίος περιγράφει το πασοκ και την νδ καλυτερα με αυτα που λεει. για πες μηπως πρόλαβε και έφαγε και λεφτά το συριζα όπως μάδισαν την χώρα πασοκ και νδ; τοση λάσπη δεν πιανει

Είστε η ελπίδα μας. Συνεχίστε να ανασυντάξετε το κόμμα και τη χώρα. Νέο ξεκίνημα χωρίς τους αριστεριστές, τα συντηρητικά σας βαρίδια. Χωρίς τους απεχθείς, μόνιμα βολεμένους, μανούλες των μηχανισμών λαφαζαναίους, θα ανοίξει ο δρόμος για περισσότερη δημοκρατία, ελευθερία σκέψης και γνώμης. Θέλει κόπο και επιμονή το ταξίδι στην δημοκρατία, την ελευθερία, τον σοσιαλισμό. Να τελειώνουμε με τους τους κρατικοδίαιτους είτε αριστεριστές, είτε φιλελέδες, τον κρατισμό σε όφελος των λίγων. Χτίζοντας τη χώρα στη βάση της συνεργαστικής, μεικτής οικονομίας, με ήπια, οικολογική μορφή ανάπτυξης και το κράτος υποστηρικτή των πάντων και όχι των πελατών. Με ισότητα ευκαιριών και ελευθερίες. Μη μασάτε πουθενά, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Να είμαστε ρεαλιστές να ζητάμε το αδύνατο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.