Θριαμβευτική πρόκριση του 1ου ΕΠΑΛ στον τελικό Πελοποννήσου (Photos-Video)

Θριαμβευτική πρόκριση του 1ου ΕΠΑΛ στον τελικό Πελοποννήσου (Photos-Video)

Φεβρουάριος 11, 2015 - 15:45
1 σχόλια

Ασταμάτητη η ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κερδίζοντας σήμερα (11/2) στη Μεγαλόπολη το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας με 4-2 και προκρίθηκε στον τελικό της Πελοποννήσου.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα τυχερό γκολ του Δαλκαφούκη, η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ ανέβασε την απόδοσή της και ισοφάρισε με τον Ασημακόπουλο στο 27.

Στην επανάληψη, οι Γ. Νίκιας και Δ. Νίκιας έδωσαν προβάδισμα με 3-1 για να μειώσει το σκορ ο Κόκαϊ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γεωργόπουλος λίγο πριν τη λήξη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταματόπουλος, με βοηθούς τους Τσούκα και Χασάπη.

1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης: Καρτσακλείδης, Τζαβάρας, Μπαλάσης, Φατούρος, Ζαρμπαλάς, Ασημακόπουλος, Δ. Νίκιας, Γ. Νίκιας, Κουρτέσης, Λάλα, Νάσης. (Γεωργόπουλος, Μπίκος, Κατσογιάννης, Μπαρμπαγιάννης)

4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας: Γιακουμής, Βουγιουκλής, Γιαννακόπουλος, Δαλκαφούκης, Κοκάι, Κώστας, Μπούμπα, Παναγόπουλος, Παπαχρόνης, Τάφα, Τσακάκος (Π. Γιαννακόπουλος, Δ. Γιαννακόπουλος, Δουβίκας, Κοκομέτσι, Μπρέγκου)

 

Video: 

Arcadiaportal gr 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας 4 2


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.