Νέος προπονητής στον Ορχομενό Λεβιδίου

Νέος προπονητής στον Ορχομενό Λεβιδίου

Αύγουστος 27, 2015 - 20:00
3 σχόλια

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μετά από μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα στα γήπεδα της Αρκαδίας είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα του Ορχομενού από τον πάγκο στο 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας την νέα σεζόν ανοίγοντας και ο ίδιος ένα νέο κεφάλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση το Ορχομενού:

"Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου σωματικής αγωγής Ορχομενός Λεβιδίου ανακοινώνει την πρόσληψη ως προπονητή του κ. Αποστολόπουλου Νικόλαου  ενός ατόμου με πλούσια εμπειρία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.  ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική δουλειά και γρήγορη επάνοδο στην Α Αρκαδίας."

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Η καλύτερη κίνηση της διοίκησης..ηδη άργησαν..νεα πρόσωπα με γνώσεις.καλή χρονια

Επιτελους..μια αλλαγη..νομιζω η τελευταία ευκαιρία στο λεβιδι για κάτι καλό.καλή αρχή στο νικολα πολλές παραστάσεις ας τον ακουσουν

Κίνηση ματ ο προεδρος..ωρα για αλλαγές κ ποδόσφαιρο κ όχι μαγκιές..νεος με όρεξη κ γνωστης κ σιγά σιγά κάτι καλό θα γίνεται.μια καλή διαφήμιση για το λεβιδι..κ επειδή άκουσα...πειθαρχια..πειθαρχια..ποτα κ μπάλα κομμένα..στην υγεια σας.καλη χρονια με υγεια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.