Τσούκας: Είμαι διάφανος και δεν θα παραιτηθώ (vid)

Τσούκας: Είμαι διάφανος και δεν θα παραιτηθώ (vid)

Αύγουστος 26, 2015 - 13:29
23 σχόλια

«Επειδή βάλλομαι τον τελευταίο καιρό πολύ έντονα από πολλούς και επειδή θίγεται η προσωπικότητά μου λόγω της συκοφαντικής δυσφήμισης», όπως είπε, ο κ. Τσούκας, πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ,θέλησε με συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε την Τετάτρη 26 Αυγούστου να παραθέσει στοιχεία για τις αναλήψεις που έγιναν από τους λογαριασμούς της υπηρεσίας και απασχολούν πολύ έντονα τον Δήμο Τρίπολης αλλά και τους δημότες.

Όπως ανέφερε, υπάρχει έγγραφο το οποίο δηλώνει ότι μπορεί να γίνονται αναλήψεις με μετρητά είτε με επιταγή για την πληρωμή προμηθευτών και αυτό έκανε, όπως είπε, βάσει των αρμοδιοτήτων του.

Ακόμη, επεσήμανε ότι οι κινήσεις αυτές έχουν δοθεί στον ορκωτό λογιστή αλλά και σε αυτόν της υπηρεσίας. Και τόνισε: «Θέλω να αποκατασταθεί το όνομά μου και είμαι διαφανής».

Ένα ακόμα θέμαστο οποίο θέλησε να αναφερθεί, ήταν εκείνο του απογευματινού σταθμού «Καραμελόσπιτο» που έκλεισε.«Είναι ο μοναδικός απογευματινός σταθμός στην Αρκαδία που έκλεισε γιατί, όπως έμαθα, οι εδώ από την ΚΕΔΗΤ δεν ευθύνονται, η ΕΤΕΑΑ αναφέρει ότι ο παιδικός σταθμός δεν έχει άδεια», είπε.

«Είναι πολύ σοβαρό το θέμα, έχουν μείνει πολλοί άνεργοι δεν θα μπορούν να πάνε τα παιδιά τους εκεί», υπογράμμισε. Ο κ. Τσούκας, όπως είπε, ενδιαφέρεται για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα και σκέπτεται  τις επόμενες κινήσεις για τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με τον σταθμό ακόμα και σαν σκέψη στηδιοίκηση είναι και η ίδρυση ενός νέο παιδικού απογευματινούσταθμού», τόνισε.

Μεταξύ άλλων,άφησε αιχμές και για την προηγούμενη διοίκηση αναφέροντας:«Δεν ήξεραν ότι ο παιδικόςδεν είχε άδεια;» και συμπλήρωσε ότι αυτό του θέτει απορίες τις οποίες θα διερευνήσει.

Ως προς το πού βρίσκονται οι διαδικασίες με τον έλεγχο των ορκωτών, είπε ότι όσοι ενδιαφέρονται να μην αγχώνονται καθώς οι διαδικασίες κυλούν όπως πρέπει. Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Τσούκας άφησε υπονοούμενα και για τη διαχείριση της προηγούμενης διοίκησης,αναφέροντας ότι ο ορκωτός πρώτα θα κάνει έλεγχο στ ηδική του διοίκηση αλλά μετά θα πάει και στα οικονομικά της προηγούμενης.

Οι προηγούμενοι θα δουν στοιχεία και θα πηδούν από τα παράθυρα.

Για τις κατηγορίες της κυρίας Εικοσιδέκα για τα εικονικά τιμολόγια, είπε: «Αφού έχει τα στοιχεία γιατί δεν τα φέρνει, γιατί δεν λέει σε ποιους, πού και τι», ενώ χαρακτήρισε τα λεγόμενά της «άσφαιρα» και κινήσεις εντυπωσιασμού.

Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, εγώ θα προβώ σε μηνύσεις για όλα όσα έχουν ακουστεί για εμένα

Σε ερώτηση για το αν είναι μια προσωπική επίθεση όλα αυτά,απάντησε ότιμπορείκάποιος να το πει και αυτό γιατί από τότε που ανέλαβε ο ίδιος τη διοίκηση βάλλεται συνεχώς.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσούκας αναφέρθηκε καιστις καθυστερήσειςπληρωμών των εργαζομένων της ΚΕΔΗΤ, αναφέροντας ότι υπάρχουνκαθυστερήσεις από τις επιχορηγήσεις.

«Όλοι κατηγορούν την ΚΕΔΗΤ για λόγους που τους ξέρω, καθώς όταν ανέλαβα τηδιοίκηση δεν είχα ανταπόκριση από τους υπαλλήλους και δυσκολεύτηκα στην αρχή με την προσαρμογή μου στην υπηρεσία», είπε.

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα από εδώ» και όσον αφορά για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί, απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς τον διόρισε ο δήμαρχος και εκείνοι που τον ψήφισαν.

Κλείνοντας, είπε ότι περίπου σε μία εβδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα από τον έλεγχο των ορκωτών.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τσούκας: Είμαι διάφανος και δεν θα παραιτηθώ


23 Σχόλια

της κοντής .....της φταίνε οι τρίχες , ε βέβαια σε ποιόν θα τα ρίξουμε;;;; στους υπαλλήλους φυσικά Λουκέτα να αγοράσεις και κοίτα να τους πληρώσεις τα 5 μηνιάτικα , πριν τους κατηγορήσεις!! Που ακούστηκε αντί για την διοίκηση να φταίνε οι υπαλλήλοι (που λέει και μια εκεί μέσα)

......καθώς όταν ανέλαβα τηδιοίκηση δεν είχα ανταπόκριση από τους υπαλλήλους και δυσκολεύτηκα στην αρχή με την προσαρμογή μου στην υπηρεσία....- δεν ντρέπεσαι !!!! έχεις και διοικητικό συμβούλιο που μπορούσε να σε καθοδηγήσει αλλά ΕΣΥ επέλεξες να μην ακούς κανέναν , παρά μόνο την γνωστή και μη εξαιρετέα πλέον ***. Βγάλτα πέρα μόνος σου!!!!!!

1) ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΌΧΙ ΣΤΟ ARCADIA PORTAL 2) ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ " ΟΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔΗΤ" ;;; ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔΗΤ , ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΣΥ;;; ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;;;; EINAI ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΗ ;; 3) ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΟΤΕ !!!! ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΟΤΕ!!!!!! ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΤΥΡΟΒΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΣΑΙ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!!!!

Γιατι ψέματα λέει ο άνθρωπος? και εγώ Υπαλληλος ειμαι και επί κοκκινακου είχα φτάσει 6 μήνες απλήρωτη!! Ας βγει ο πρώην πρόεδρος να το διάψευση αν δεν ειναι έτσι. Να λέμε όλα με το όνομα τους.

ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑΧΑ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ.

ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ) ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΛΛΑ 16 ΜΗΝΕΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ" ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ "ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ....... ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΜΑ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΣ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΡΝΟΜΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ?????

Εσύ καλέ η ...απλήρωτη δε μας λες σε ποια δομή της ΚΕΔΗΤ δουλεύεις να δούμε πότε πληρωνόσουν επί Κοκκινάκου και πότε επί Τσούκα???

η πληρωμή σε προμηθευτή γίνεται είτε με μετρητά που υπάρχουν στο ταμείο είτε με επιταγή που εκδίδεται στο όνομά του. Έκδοση επιταγής στο όνομα εμού του δικαιούχου πρώτη φορά απαντάται. Εκτός και δικαιούχος είναι ο ίδιος ο πρόεδρος. Αλλά δικαιούχος σε τι;;;;;

Ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ! ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΦΥΣΙΚΑ!! ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...

Άσε τον Κοκκινάκο και τους ορκωτούς. Θα δω όταν σας καλέσει ο Εισαγγελέας και σένα (ξέρεις ποια εννοώ) και τον Τσούκα τι θα πεις για τις αναλήψεις μετρητών και τις επιταγές (εμού του ιδίου -ας) και αν έχεις να παρουσιάσεις εντάλματα πληρωμών και τιμολόγια που αντιστοιχούν στις κινήσεις των λογαριασμών. Υ.Γ. Αλήθεια γιατί τα εντάλματα του Δήμου ανεβαίνουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ενώ της ΚΕΔΗΤ όχι?

Χρίζεις ψυχιατρικής παρακολούθησης.Τώρα μας είπες γιαυτό το χαρτί? Γιατί δεν μας το έλεγες τόσο καιρό? Γιατί δεν μας έλεγες ότι τα έβγαλες εσύ τα λεφτά για να πληρώσεις και ποιους πλήρωσες? Πριν πληρώσεις είχες μελέτες? είχες εντάλματα ?είχες ανεβάσει τις αποφάσεις στην διαύγεια?

Σήκω και φύγε μήπως και σώσεις την αξιοπρέπεια σου! Και πάρε και την άλλη μαζί σου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.