Η «πρώτη» του Παγγορτυνιακού (pics,vid)

Η «πρώτη» του Παγγορτυνιακού (pics,vid)

Αύγουστος 26, 2015 - 20:34
2 σχόλια

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς πραγματοποίησε ο Παγγορτυνιακός το απόγευμα της Τετάρτης (26/8) στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Τα «βάσανα» ξεκίνησαν για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Γορτυνίας καθώς τους περιμένει σκληρή δουλειά έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρέωσαν τους  τόσο για το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας όσο και για το κύπελλο.

Παλιοί και νέοι έδωσαν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας με το προπονητικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρέξιμο ενώ σταδιακά οι ρυθμοί θα αρχίσουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Ο προπονητής του Παγγορτυνιακού Δημήτρης Τσιόγκας μιλώντας στα τοπικά  ΜΜΕ τόνισε πως στόχος του Παγγορτυνιακού του είναι η παραμονή στην κατηγορία ενώ αναφορικά με το νέο ηλικιακό μέτρο ποδοσφαιριστών που προβλέπεται να εφαρμοστεί από φέτος στις ομάδες των τοπικών κατηγοριών είναι πλήρης.

Παράλληλα ο Δημήτρης Τσιόγκας ευχαρίστησε τον νέο χορηγό του Παγορτυνιακού την γνωστή εταιρία αναψυκτικών «Λουξ» ενώ αναφέρθηκε στο γηπεδικό πρόβλημα της ομάδας αλλά στα μεταγραφικά ζητήματα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Πρώτη προπόνηση Παγγορτυνιακού


2 Σχόλια

ΠΟΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ Β' ΤΟΠΙΚΟ. ΑΠΟ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ?

Δεν μας έφταναν τα προβλήματά μας, έχουμε και τον Παγγορτυνιακό του Τσιόγκα...Σαν να λέμε, η Barcelona της κάτω ραχούλας...Ουστ γίδια...Μπεεεεεεεε! Άντε, διαλύστε το, γελάει ο κόσμος...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.