Τσιαμούλος: Απαράδεκτη η ενημέρωση για κατεπείγουσες συνεδριάσεις Οικονομικής Επιτροπής

Τσιαμούλος: Απαράδεκτη η ενημέρωση για κατεπείγουσες συνεδριάσεις Οικονομικής Επιτροπής

Αύγουστος 04, 2015 - 17:51
2 σχόλια

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα», Νίκος Τσιαμούλος, αδυνατώντας για επαγγελματικούς λόγους να παρευρεθεί στην κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 24η Ιουλίου, καθώς ενημερώθηκε για την πραγματοποίησή της μιάμιση ώρα νωρίτερα από την έναρξη της συνεδρίασης, έθεσε υπόψιν των μελών της Οικονομικής Επιτροπής παρατήρηση στην οποία αναφέρεται στην ανευθυνότητα των υπευθύνων τονίζοντας πως δεν είναι δυνατόν οι επικεφαλής των παρατάξεων και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής να ενημερώνονται για την πραγματοποίηση της συνεδρίασης μιάμιση ώρα νωρίτερα, πόσο μάλλον όταν τα δυο πρώτα θέματα αφορούν απευθείας αναθέσεις.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ενημερώθηκα με mail και τηλεφωνικά στις 12:30 για την κατεπείγουσα πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής στις 14:00 της ίδιας ημέρας και θεωρώντας αυτή τη διαδικασία απαράδεκτη για τόσο σοβαρά θέματα που έρχονται με τη μορφή απ’ ευθείας ανάθεσης απέχω από αυτή τη διαδικασία που είναι παρωδία.»

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Απ' ευθείας αναθέσεις ο Παυλής? Αυτός είναι "διαμάντι ηθικής" πως κάνει τέτοια πράγματα?

Έχει βρει τη....φόρμουλα και γι' αυτό το...τσακάλι ο Παυλής! Σας ενημερώνουμε μια ώρα νωρίτερα, κι αν προλάβετε να καταλάβετε τι έγινε κοροϊδάκια, γράψτε μας!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.