Τροχαίο μέσα στο Παράλιο Άστρος - Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα (photos)

Τροχαίο μέσα στο Παράλιο Άστρος - Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα (photos)

Αύγουστος 02, 2015 - 11:08
5 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Με ένα δυστυχώς, όχι και τόσο ανοίκειο, θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι κάτοικοι και παραθεριστές στην περιοχή του Χάνδακα στο Παράλιο Άστρος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και από τις αδιάψευστες εικόνες, στις 6:30 περίπου τα ξημερώματα, οδηγός ΙΧ κινούμενου στην Ε.Ο. Π. Αστρους- Άργους, που κατευθυνόταν από την πλατεία του Π. Άστρους προς την περιοχή Ατσιγγάνου, έχασε τον έλεγχο του οχήματ;oς του, κι αφού προσέκρουσε στο κράσπεδο που χωρίζει το μεγάλο δημοτικό πάρκινγκ από το οδόστρωμα, απογειώθηκε, «κούρεψε» μια φωτιστική κολόνα και προσγειώθηκε ανάποδα, δίπλα σε άλλο παρακαρισμένο όχημα.

Στο συγκεκριμένο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία δεν υπέστησαν κανέναν τραυματισμό ενώ μικρές υλικές ζημιές σημειώθηκαν στο παρακείμενο σταθμευμένο όχημα. Από θαύμα πάντως δεν υπήρξαν γενικώς θύματα στο συγκεκριμένο τροχαίο, καθώς η συγκεκριμένη ώρα που συνέβη είναι ώρα που εκτός από άλλα οχήματα, στον δρόμο αυτό κινούνται είτε πολυάριθμες ομάδες νεαρών ατόμων, επιστρέφουν πεζοί από την νυχτερινή διασκέδαση, είτε άλλοι άνθρωποι βγαίνουν για την πρωινή γυμναστική ή την βόλτα των σκύλων τους ενώ και αρκετοί ηλικιωμένοι κατευθύνονται προς την θάλασσα.

Πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων, αναφέρουν πως ο οδηγός του ΙΧ πιθανότατα είναι κάτοικος Τρίπολης και έχει κάποια επαγγελματική σχέση με τις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου στον Ατσίγγανο.

Τραγικά συμβάντα που έχουν συγκλονίσει την περιοχή μας πρόσφατα αλλά και κατά το άμεσο παρελθόν, φαίνεται πως δεν επηρεάζουν την οδική συνείδηση των διερχομένων, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι το στενό …φλερτάρισμα με τον χάρο.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ.ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Αντι να κατσουν οι μπατσοι εξω απο τα μπαρακια να ελεγχουν ποιοι βγαινουν μεθυσμενοι ,να προστατεψουν και τους οδηγους αλλα και τους πολιτες,βγαινουν και γραφουν τα παρκαρισμενα που ηταν εχθες το πρωι στην παραλια.Κυριακη χαμος στο Αστρος δεν επεφτε καρφιτσα και οι πονηροι γραψανε ολα οσα ειχαν παρκαρει μπροστα στην παραλια.Απαραδεκτο για τον ξενο κοσμο που ηρθε να αφησει τα λεφτα του στο Αστρος,και φυσικα δεν θα ξαναπατησει με τετοια συμπεριφορα,και των Αστυνομικων και τοπικων Αρχων.Μην πουμε για τους Επαγγελματιες οι οποιοι οι ακομα πιο απαραδεκτοι σε τιμες και συμπεριφορα......

Αν ήταν όντως υπάλληλος της κατασκήνωσης τι δουλεια είχε έξω τέτοια ώρα; σε ποιους εμπιστευόμαστε τα παιδία μας; υπάρχει Προίσταμενος εκεί;

@ Απόρια (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 03/08/2015 - 10:38 Το ότι ήταν έξω τέτοια ώρα, τί σχέση έχει με τα παιδιά στην κατασκήνωση; Μαζί του τα είχε πάρει και θορυβήθηκες; Ή μήπως τα είχε και χορεύανε τσιφτετέλι μέχρι τα ξημερώματα; Αν είναι σωστός στη δουλειά του, εσένα τί σε κόφτει που ήταν και μέχρι ποια ώρα; ****...Ο συγκεκριμένος εξάλλου, δεν είναι ούτε γυμναστής ούτε αρχηγός, ούτε ομαδάρχης...Φυσικά υπάρχει «προϊστάμενος» στην κατασκήνωση, ομαδάρχης λέγεται, αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να μένει άϋπνος όλο το βράδυ και να φυλάει καραούλι...Δεν είναι σεκιουριτάς, θέλει και ξεκούραση, ξέρεις...

Και επειδή δεν έπεφτε καρφίτσα την Κυριακή και είχε πολύ κόσμο σημαίνει ότι μπορείς να παρκάρεις όπου θές;;;Τι είναι αυτά που λές , εφόσον απαγορεύεται , απαγορεύεται όλες τις μέρες , τι θα πει είχε κόσμο;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.