Η 3η εμφάνιση του Αστέρα είναι πάθος (photos+video)

Η 3η εμφάνιση του Αστέρα είναι πάθος (photos+video)

Ιούλιος 31, 2015 - 22:04
8 σχόλια

Η Κατερίνα Μπερδούση έκλεψε τη παράσταση!

Ο Αστέρας Τρίπολης μέσα από ένα ξεχωριστό βίντεο στο  κανάλι του στο you tube παρουσίασε και την 3η εμφάνιση της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 η οποία είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή με το έντονο κίτρινινο χρώμα να κλέβει την παράσταση.

Δείτε σε video 53'' την 3η εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης για τη σεζόν 2015-2016 η οποία από το πρωί της Τρίτης (04/08) και αυτή η εμφάνιση θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων στο Star Store.

Στο video πρωταγωνιστεί η πρωταθλήτρια στίβου από την Αρκαδία, Κατερίνα Μπερδούση, την οποία η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολη ευχαριστεί πολύ για τη συμμετοχή της στην προβολή της φανέλας αρκαδικής ομάδας.

Ειδήσεις: 
Video: 

New Kit 2015-2016: Είναι πάθος!


8 Σχόλια

Απαράδεκτο και το βίντεο και το ύφος της νεαρής κοπέλας. Αρχικά οι κινήσεις μας δείχνουν επίδειξη ρούχων σε γκαλερί ξεχασμένη μη πω και επίδειξη σε telemarketing και κατά δεύτερον δεν ξέρω εάν ήταν επιλογή της κοπέλας ή του "σκηνοθέτη" αλλά κοπελιά έλεος.. Δεν είσαι και η Ζιζέλ, ρίξε λίγο την μύτη και χαλάρωσε το ύφος σου

Μην αποκαλύπτεσαι κυρια Ν...... Η Κατερίνα Μπερδούση είναι πρωταθλήτρια στίβου,τουτέστιν αγώνα και σεμνότητα. Εσείς απλώς συκοφάντης. Όσον αφορά στο ύφος, από τον τρόπο της γραφής σας δείχνεται φθόνο μικρότητα και εν τέλει πια είναι η μικρότητά σας; Η Κατερίνα Μπερδούση είναι κάτι παράπανω απο Ζιζέλ. Εσείς ασχοληθείτε με το μαγαζάκι σας και αφήστε τα αστέρια να λάμπουν στο στερέωμα. Χαλαρώστε. Το μπανάκι σας του Σαβ.Κυρ. δε σας χαλάρωσε;

Ευτυχώς που με καταλάβατε... Πείτε μας και 5 αριθμούς τώρα.. Στο θέμα μας τώρα, άποψη μου ήταν και μέχρι εκεί.. Μάλλον όμως έχεις την σφίγγα και σφίγγεσαι από μόνος σου. Αν δεις το βράδυ ψηλλά δες και τα αστέρια που πέφτουν, ονειροπόλε. Και τα κορίτσια στο shop του Αστέρα έκαναν διαφημιστικό αλλά δεν είχα και από ένα καλάμι μαζί τους.. Άντε πια με τον κάθε ***.. Στην Ελλάδα είσαι και αν νομίζεις ότι γύρω σου όλοι αυτοί που βλέπεις είναι κυνηγοί ταλέντων πέρνα σε έναν οφθαλμίατρο για μία γνωμάτευση..

ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΆΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ... ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ!

Με αφορμή τη διαφωνία σας κάθησα και είδα το βίντεο. οκ, εντελώς λάθος το κόνσεπτ, και το ύφος της κοπέλας, που είναι αθλήτρια και όχι μοντέλο, οπότε αυτό το στυλάκι δεν μπόρεσε να το φέρει εις πέρας καθόλου πειστικά. Αυτοί που την καθοδήγησαν σε αυτό άσχετοι επιεικώς!

Α ΡΕ ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ.ΞΙΔΙΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ. ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΛΗ ΣΟΥ... ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΑ ΔΕΙΧΝΕΣΑΙ ΌΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ. . ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΑΓΕ; ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΕΙΔΗΜΟΝΑΣ Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕΣ. ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ, Ε ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ....!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.