Μέτωπο υπεράσπισης του Βαρουφάκη

Μέτωπο υπεράσπισης του Βαρουφάκη

Ιούλιος 29, 2015 - 11:36
13 σχόλια

Θ. Πετράκος: « Πρέπει να υπάρξει μέτωπο υπεράσπισης   του κ. Βαρουφάκη  από  αυτές τις αθλιότητες»

Για σχέδιο Βαρουφάκη

«Αυτά είναι αθλιότητες. Οι άνθρωποι, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι σαράντα χρόνια τώρα, γιατί  οδήγησαν μια χώρα κι έναν λαό στη χρεοκοπία , να γίνονται τιμητές τώρα , διότι αυτό το οποίο γίνεται, εναντίον του Βαρουφάκη , δεν αφορά κατά τη γνώμη μου μόνο τον κ. Βαρουφάκη , αφορά κι άλλα δύο πολύ σημαντικά ζητήματα , τα οποία θέλω να επισημάνω,  πρώτον, ουσιαστικά , επιδιώκουν να ενοχοποιήσουν, ότι είναι εγκληματική ενέργεια η οποιαδήποτε εναλλακτική λύση στη χώρα και δεύτερον, μετά από τον κ. Βαρουφάκη , ότι το επόμενο πρόσωπο , το οποίο θα πιάσουν και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν και να αποδομήσουν , είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Ανεξάρτητα από λάθη, όχι αυτά που λένε αυτοί , άλλα λάθη , του κ. Βαρουφάκη , έχω τη γνώμη, ότι αυτή την ώρα , πρέπει να υπάρξει ένα μέτωπο υπεράσπισης σε αυτές τις αθλιότητες, οι οποίες γίνονται σε  βάρος  του  Γιανη Βαρουφακη .

Για εγκληματική ενέργεια , πρέπει να πάνε αυτοί, οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα εδώ και εννοώ το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. , αλλά και το νέο ΠΑΣΟΚ , το καλυμμένο ΠΑΣΟΚ , το ΠΟΤΑΜΙ, το Σημιτικό, δηλαδή ΠΑΣΟΚ.

Ν.Ε  ΣΥΡΙΖΑ   ΑΡΚΑΔΙΑΣ


13 Σχόλια

Όντως, κακώς χτυπάνε το Βαρουφάκη..Αφού όλα έγιναν με εντολή Τσίπρα....φυσικά!

δυστυχώς έχουμε συνηθίσει σε πολιτικούς με (αν)ήθος Τσοχατζόπουλου, Χαρδούβελη, Βενιζέλου, Μητσοτάκη κ.λ.π(μακρύς ο κατάλογος) και όταν συναντάμε την εντιμότητα δεν μπορούμε να την αναγνωρίσουμε.

Ο Γιάνης εκτείνεται πέραν του μάταιου τούτου κόσμου, υπερασπιστείτε γήινα όντα σαν τη Ζωή σε λόγου σας

Η Ελλάδα είναι μέρος της Ευρώπης. Η Ευρώπη είναι μέρος της Γερμανίας.

Αγάπη μου ξέχασες στον επίλογο τη διαχρονική πασοκαρία, (αναξιοκρατία, τεμπελιά, αργομισθία, δημοσιοϋπαλληλία) Τζάγκρη, Λούκα, παλαβογιαννάκης, Ραχήλ, τσόκαρα, ταγάρια και λαγωνικά του μεγάλου μισθού, που σφιχταγκαλιάζεσαι εδώ και δυο χρόνια

Ο κύριος Βαρουφάκης είναι εκτός κόμματος ; Είναι άμοιρος των ευθυνών του ; Ότι έκανε το έκανε μόνος του; Δεν υπάρχει κυβέρνηση ; Έτσι δουλεύει μια κυβέρνηση ; Γιατί κινείται και απολογείται μόνος ; Κύριοι είστε κυβέρνηση , καταλάβετέ το .

Δεν είπε ποτέ ο Τσίπρας " ότι με ένα νόμο και ένα άρθρο θα καταργούσε τα μνημόνια!!!!!, που πέσαμε;

Nοσταλγώ άδωνι,βούλτεψη,βαγγέλα,αντωνη,θοδωρή,τζόχα,παπαγεωρ....μάκη β. .βουλγαράκη,γιακουματο,παυλίδη---ωραίες εποχές---!!!!!--(((41 χρόνια μιζες,ρεμούλα, διαφθορα,βισματα,υποβρύχια,στικάκια-7000 αυτοκτονίες,1500000 ανεργοι)))--ανάθεμα σε Αλέξη.Έχω πάθει στέρηση................Βατοπεδινός

μέχρι και ο guardian τον υπερασπίζεται αλλά πως αλλιως ο δεξιος θα δικαιολογήσει τις μακακιες του 40 χρονια τωρα;; http://www.theguardian.com/business/2015/jul/29/in-defence-of-former-greek-finance-minister-yanis-varoufakis

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.