Παυλής: Έχουμε βρει την φόρμουλα για το πανηγύρι της Τεγέας (video)

Παυλής: Έχουμε βρει την φόρμουλα για το πανηγύρι της Τεγέας (video)

Ιούλιος 28, 2015 - 12:40
18 σχόλια

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής την Τρίτη 28 Ιουλίου με θέμα το πανηγύρι της Τεγέας στην Επισκοπή.

Όπως είναι γνωστό, η εμποροπανήγυρη που λαμβάνει χώρα από 14 έως και 21 Αυγούστου κάθε χρόνο στην Παλαιά Επισκοπή Τοπικής Κοινότητας Σταδίου – Δημοτικής Ενότητας Τεγέας του Δήμου Τρίπολης, στους ιδιόκτητους χώρους του Τεγεατικού Συνδέσμου, αλλά και σε όμορους ιδιωτικούς χώρους, χρονολογείται από του έτους 1883, τουτέστιν πραγματοποιείται για 132 συναπτά έτη και εντάσσεται στις παραδοσιακές εμποροπανηγύρεις – ζωοπανηγύρεις, που τελούνται επ’ ευκαιρία θρησκευτικών εορτών.

Ο δήμαρχος  ξεκαθάρισε ότι το πανηγύρι θα γίνει κανονικά βάζοντας τέλος όπως τόνισε σε όσα ακούγονται για την μη πραγματοποίησή του φέτος, εντάσσοντας αυτές τις φήμες σε σκοπιμότητες.

Είμαστε σε αρμονική  συνεργασία με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο

Ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την λειτουργία του πανηγυριού τα προηγούμενα χρόνια, αναφέροντας ότι δεν ήταν σωστή και απόλυτα νόμιμη. Η κανονιστική η οποία είναι έτοιμη όπως ανέφερε,  έγκειται στην λειτουργία του πανηγυριού η οποία θα πάει στο δημοτικό συμβούλιο για να ψηφιστεί και να είναι έγκυρη.

Φέτος ετοιμάσαμε την κανονιστική η οποία στηρίζεται στο νόμο

Με την νέα κανονιστική θα γίνει χωροθέτηση  του χώρου ο οποίος θα είναι μικρότερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Εντός των αλλαγών που θα γίνουν εντάσσεται και η παραχώρηση των ιδιόκτητων χώρων που βρίσκονται στην περιοχή την οποία αναπτύσσεται το πανηγύρι, προκειμένου να επιβληθούν τα τέλη τα οποία απαιτούνται. Επεσήμανε ότι όσοι ιδιοκτήτες δεν τηρήσουν την κανονιστική και την χωροθέτηση, το κομμάτι γης τους θα απομονώνεται.

Θα χωροθετήσουμε τον χώρο ακόμα και με συρματόπλεγμα αν χρειαστεί

Με αυτές τις δηλώσεις ο δήμαρχος θέλησε να δώσει ένα τέλος στις σκοπιμότητες και στα συμφέροντα τα οποία εξυπηρετούνταν στο παρελθόν σε τοπικό επίπεδο όπως τόνισε.

Έχουμε βρει την φόρμουλα για την νομιμότητα του πανηγυριού

Κλείνοντας είπε ότι από την πρώτη έως την τελευταία μέρα θα γίνονται έλεγχοι στον χώρο του πανηγυριού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρείται η κανονιστική και αν είναι σωστά χωροθετημένοι οι χώροι.

Τέλος, ο δήμαρχος κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να κανονίσουν τις άδειές τους και να είναι απόλυτα νόμιμοι.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παυλής: Έχουμε βρει την φόρμουλα για το πανηγύρι της Τεγέας


18 Σχόλια

Αυτοκριτική για την περίοδο Βόσνου βλέπω κύριε Παυλή. Απλά μη ξεχάσετε - μετά το τέλος του πανηγυριού - να μας πείτε το σύνολο των τελών που εισπράξατε...

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΄ΓΩ ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΣΙΓΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ?

Ναι βέβαια αφού τόσα χρόνια ο Σμυρνιωτης και η παρέα του δεν κατάφεραν να φτιάξουν μια νόμιμη κανονιστική! Τυχαίο? δεν νομίζω....

Για να δούμε τώρα τη "νόμιμη" κανονιστική. Ελπίζω να μη είναι ...τόση η "νομιμότητά" της όση επί εποχής Βόσνου που ποτέ δεν μάθαμε τι τέλη εισέπραξε ο τότε Δήμος Τεγέας ενώ αντίθετα διαπιστώθηκαν μισθώσεις οικοπέδων με ενοίκια ...Κολωνακίου που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν...

Δραχμαζάνης Κάνε υπομονή και θα τα δεις τα σκουπίδια!!! Λιγακι ακόμα!!! Και μετα θα δούμε με την Αγ τριάδα τι θα γίνει, γιατι θα έχει πολυ γέλιο αυτο το σήριαλ!!!

Ο ....Κύρος Γρανάζης της τοπικής αυτοδιοίκησης βρήκε τη φόρμουλα λέει....Για τα σκουπίδια πότε θα τη βρεις τη φόρμουλα? Όταν ΘΑ ξανακάνουν τα ποντίκια πάρτυ????

<<Θα χωροθετήσουμε τον χώρο ακόμα και με συρματόπλεγμα αν χρειαστεί.>> χαχαχα! Κουβέντες "μεγάλων ανδρών".....

Θα χωροθετήσουμε τον χώρο ακόμα και με συρματόπλεγμα αν χρειαστεί. Τι μου θυμίζει , τι μου θυμίζει, α, το βρήκα , τα θα για τον χώρο στον Αγιο Βλάσση.

ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΕΔΗΤ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ???????? ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ . ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ .... ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ?????

09:05 Ούτε αυτό δεν ήταν ικανός να κάνει ο άχρηστος! Και υποτίθεται πως, λόγω των καθυστερήσεων με τη διαχείριση, θα θέλει -εννοείται- να παρατείνει τη χρήση του χώρου για πολύ πέρα από τον Σεπτέμβρη.....(Αυτός θα θέλει. Το τι θα γίνει βέβαια είναι ένα άλλο θέμα....)

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 28/07/2015 - 23:53 χαχαχα! Πόση υπομονή...μανάρι? Μέχρι το....2019???? Παλιοανίκανοι!!!!!!!!!!!

Έτσι είναι! Όταν εμείς δεν έχουμε να δείξουμε κάποιο αποτέλεσμα και ξέρουμε καλά πως τα έχουμε κάνει ΘΑΛΑΣΣΑ, κοιτάμε να λέμε τι έκαναν και τι δεν έκαναν οι άλλοι...Δείτε τα χάλια και τα αίσχη σας επιτέλους!!!

ΑΥΤΗ Η "ΦΟΡΜΟΥΛΑ" ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΒΕΛΙΞ ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Gipsy controls

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.