Ένταση με αγανακτισμένο συνταξιούχο σε τράπεζα της Τρίπολης (video)

Ένταση με αγανακτισμένο συνταξιούχο σε τράπεζα της Τρίπολης (video)

Ιούλιος 28, 2015 - 09:33
14 σχόλια

"Φέρε μου τα λεφτά μου τώρα" φώναζε στην υπάλληλο

Επεισόδιο με αγανακτισμένο ηλικιωμένο συνταξιούχο δημιουργήθηκε το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουλίου στο υποκατάστημα της τράπεζας .

Ο ηλικιωμένος κύριος απαιτούσε από την υπάλληλο της τράπεζας να του δώσει όλα τα χρήματα που έχει στο λογαριασμό και όχι μόνο τα 120 ευρώ που μπορούσε να λάβει. Η υπάλληλος προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι αυτό δεν γίνεται, αλλά ο κύριος επέμενε και φώναζε.

Ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης κι εσείς τρώτε καλά, εγώ πεινάω

Υπήρξε μεγάλη ένταση για αρκετή ώρα με τον ηλικιωμένο να φωνάζει και να μην φεύγει, ούτε πήγαινε στο γραφείο όπως τον προέτρεπε η υπάλληλος. Ο υπόλοιπος κόσμος που βρισκόταν στην ουρά περίμενε να φύγει ο κύριος  και να προχωρήσει η ουρά.

«Θέλω τα λεφτά μου τώρα», φώναζε.

Ένα επεισόδιο που φαίνεται να είναι σύνηθες φαινόμενο στις τράπεζες τις τελευταίες ημέρες, με αρκετούς πολίτες να θέλουν να εισπράξουν τα χρήματα που, όπως είπε κι ο ηλικιωμένος κύριος, έχουν χύσει ιδρώτα να μαζέψουν.

Το επεισόδιο έλαβε τέλος με την επέμβαση της Αστυνομίας.

Δείτε βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο Arcadia Portal από την στιγμή έντασης κι ας ελπίσουμε να μην υπάρξει κάτι παρόμοιο, καθώς ούτε οι υπάλληλοι ευθύνονται για τις εντολές που έχουν πάρει, ούτε και ο κόσμος μπορεί να περιμένει τόση ώρα αλλά βέβαια και ο αγανακτισμένος κόσμος θέλει να λάβει τα χρήματα που με κόπο μαζεύει τόσα χρόνια.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αγανακτισμένος συνταξιούχος στην τράπεζα


14 Σχόλια

Και ακόμα δεν έχουν έρθει οι νέοι φόροι,,, ένφια, που δεν θα πληρώναμε κτλ κτλ..Ντροπή , όλοι αυτοί που μας έφτασαν εδώ που είναι;

Ααααααχ , κατσε να μπει ο Οκτώβρης να αρχίσουν να ρχονται τα μπιλιετάκια και θα γκαρίξουμε. Μεχρι τωρα καλά τη κουτσοβγάζουμε..................

41 χρόνια ρεμούλα,διαφθορά μίζες,διορισμοί.!!Αυτά πληρώνουμε,διότι αυτά που παντελονιάζαμε ηταν δανεια.!!και Μίζες.....Δικός σας και ο Τσίπρας γι'αυτό τον στηρίζετε,για να μη καταρρεύσει το σύστημα...<<.Ρεμούλα .>>Να κάνω λάθος;;;;;; Οψόμεθα.!!!!

Για να σοβαρευτούμε λίγο τώρα και ν' αφήσουμε τις αντιδράσεις εν θερμώ. Ο συγκεκριμένος κύριος θα έπαιρνε την σύνταξή του ολόκληρη την 1η του μήνα και απλώς θα κρατούσε τα χρήματα σπίτι προκειμένου να μην πηγαινοέρχεται στην τράπεζα. Θα έκανε τις πληρωμές και ότι άλλο χρειαζόταν. Ποιος του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα και τώρα; Οι πληρωμές γίνονται με εντολή μεταφοράς και εάν δεν μπορεί να το κάνει ηλεκτρονικά ο ίδιος θα τον βοηθήσουν οι υπάλληλοι στην τράπεζα. Άλλαξε κάτι; ΟΧΙ! Η κάρτα ανάληψης χρησιμοποιείται ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!!! Ω ναι, για όσους δεν το γνωρίζουν και κάθονται και στήνονται στις ουρές για να πάνε, λέει, στο σούπερ μάρκετ! Τα 420 ευρώ την εβδομάδα μετρητά θεωρώ ότι καλύπτουν τις ανάγκες του καθενός, ποιος ξοδεύει 1.680 ευρω το μήνα σε μετρητά;;;; Εάν διαμαρτυρόμαστε για τους φόρους, το υψηλό ΦΠΑ, τους έμμεσους φόρους που εξακολουθούν να υφίστανται αυτό είναι μια άλλη ιστορία! Ο έλεγχος κεφαλαίων επηρεάζει τους επιχειρηματίες που βλέπουν τους τζίρους να πέφτουν κατακόρυφα εξαιτίας της κατάστασης που υφίσταται στην χώρα εδώ και πάνω από 5 χρόνια!!!

σοβαρα, πληρωνεις με εμβασμα καιπρομηθεια, με χρεωστικη στο μπακαλικο φουρνο , και την οικονομια την κινει μονο οι μισθοι κ συνταξεις, καταρα στο λαδεμπορα...

Επίσης υπάρχει και κάτι που λέγεται έκτακτες ανάγκες και προβλήματα υγείας! Όποιος είναι τυχερός κι έχει κάποιες μικρές οικονομίες μπορεί να χρειαστεί να σηκώσει από αυτές! Δεν υπάρχει μόνο ο μισθός και η σύνταξη, αλλά και οι αποταμιεύσεις, που έστω κι αν είναι πολύ μικρές μπορεί να βοηθήσουν σε ένα πρόβλημα. Αν σου τύχει λοιπόν η στραβή, θα τρέχεις καθημερινά στις ουρές για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε κάτι ξαφνικό που δεν είχες υπολογίσει!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.