«Αγκάθι» το οικονομικό για τα σωματεία της ΕΠΣ Αρκαδίας (photos+video)

«Αγκάθι» το οικονομικό για τα σωματεία της ΕΠΣ Αρκαδίας (photos+video)

Ιούλιος 28, 2015 - 00:08
7 σχόλια

Λίγο πριν την κλήρωση του κυπέλλου Αρκαδίας το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) πραγματοποιήθηκε με απαρτία 18 ομάδων  η τακτική  Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών  της ΕΠΣ Αρκαδίας με κεντρικά θέματα τον απολογισμό της περσινής αγωνιστικής χρονιάς, τις προκηρύξεις για τις αλλαγές του νέου πρωταθλήματος και ασφαλώς τα οικονομικά ζητήματα.

Μία από τις αλλαγές που σήκωσε αρκετή συζήτηση ήταν η πρόταση της ΕΠΣ Αρκαδίας για την απαραίτητη συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών  με ημερομηνία γέννησης 2000 και 2001 στην αρχική ενδεκάδα της κάθε ομάδας της Α’  Αρκαδίας.

Τα μέλη των σωματείων δεν συμφώνησαν με την εν λόγο πρόταση γιατί όπως θεωρούν η ηλικίες αυτές είναι δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαίτησης του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας αντιπροτείνοντας προς την ΕΠΣ Αρκαδίας κάτι τέτοιο να είναι προαιρετικό για κάθε ομάδα και η υποχρεωτική να είναι η συμμετοχή ποδοσφαιριστών με ημερομηνία γέννησης 1999 και 1998 με την οριστική απόφαση ωστόσο να εκκρεμεί για το επόμενο διάστημα.

Επίσης  έγινε αναφορά και για το κατά πόσο είναι εφικτό η δημιουργία και τρίτης τοπικής κατηγορίας μία πρόταση μάλιστα που έχουν κοινοποίηση με επιστολή τους ομάδες από την Βόρεια Κυνουρία με στόχο μεγαλύτερη αναβάθμιση και περισσότερο ανταγωνισμό των ομάδων όλων των τοπικών πρωταθλημάτων.

Στην συγκεκριμένη πρόταση το οικονομικό κυρίως  με τις μετακινήσεις των ομάδων και ο αριθμός των σωματείων (31 στο σύνολο ) αποτελούν μεγάλο ''αγκάθι'' και  κάτι τέτοιο προς το παρών φαντάζει ως δύσκολο για να υλοποιηθεί ωστόσο στο μέλλον θα επανεξεταστεί για το κατά πόσο μπορεί να είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

Τέλος έγινε αναφορά για το παιδικό πρωτάθλημα και την καλύτερη λειτουργία του, στα θέματα διαιτησίας με τον κ. Τσούκα να παίρνει τον λόγο ενώ εγκρίθηκε ομόφωνα και ο οικονομικός απολογισμός. 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Η Γενική συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας


7 Σχόλια

Κυριοι της ΕΠΣ Αρκαδίας: Αποτυχατε! Διαλύσατε το αρκαδικό ποδόσφαιρο! Μήπως ήρθε η ώρα να πάτε σπίτι σας?

πρεπει η ΕΠΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ να αλλαξει και θα αλλαξει οσο και να την πατροναρετε ολοι εσεις απο την τριπολη η κινηση ειναι ετοιμη θα το δειτε η ΕΠΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ειναι η τελευταια στην πελοποννησο σε πολλα που εχουν σχεση με ποδοσφαιρο

Πάλι καλά που δεν πρότειναν να συμμετέχουν υποχρεωτικά στην ενδεκάδα πέντε ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2008 και το 2009.

ΦΙΛΕ ΚΥΝΟΥΡΙΑΤΗ... ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΛΗΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΙ ΣΕ ΣΑΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.