Ουρές, εντάσεις και λιποθυμίες για τα 300 ευρώ στην Τρίπολη

Ουρές, εντάσεις και λιποθυμίες για τα 300 ευρώ στην Τρίπολη

Ιούλιος 24, 2015 - 09:02
14 σχόλια

Ατελείωτες ουρές από τα ξημερώματα έξω από τις τράπεζες και της Τρίπολης, αφού σήμερα Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα που οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα ανάληψης των 300 ευρώ, σε περίπτωση που δεν έχουν βγάλει το ποσό των 60 ευρώ την υπόλοιπη εβδομάδα. Για το διάστημα Σάββατο 25/7 έως Σάββατο 1 Αυγούστου και για τις επόμενες εβδομάδες, οι καταθέτες θα έχουν τη δυνατότητα ανάληψης 60 ευρώ ημερησίως ή 420 ευρώ σωρευτικά (7 μέρες Χ 60 ευρώ). Εάν δεν έχουν λάβει αυτή την εβδομάδα τα 300 ευρώ, δεν θα μπορούν να λάβουν την επόμενη εβδομάδα 720 ευρώ (300 ευρώ συν 420 ευρώ), αλλά μόνο τα 420 ευρώ.

Από το πρωί της Παρασκευής στην Τρίπολη οι τράπεζες έχουν απίστευτες ουρές, με τους πολίτες να περιμένουν να κάνουν ανάληψη είτε από το ΑΤΜ είτε από τον γκισέ. Στην Εθνική Τράπεζα η ουρά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ οι φωνές και οι μικροεντάσεις δεν βοηθάνε καθόλου την ήδη φορτισμένη κατάσταση.

Πολύς κόσμος δεν έχει υπομονή και δεν υπολογίζει τίποτα στο διάβα του, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι της Τράπεζας να μην μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και να αναγκάζουν όλους τους πολίτες να περιμένουν απέξω. Οι πολίτες δεν φαίνεται να ακούνε τους υπαλλήλους που τους ζητούν να μπουν σε μία σειρά, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η κατάσταση και να γίνει πιο ομαλή η εξυπηρέτησή τους.

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες με το ΕΚΑΒ να καταφθάνει και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Ίσως θα έπρεπε για ακόμη μία φορά να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο σαν Έλληνες και να είμαστε υπομονετικοί αφού όλοι θέλουμε το ίδιο, να εισπράξουμε τα χρήματά μας.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Επειδή ήμουν στην Εθνική και αποχώρησα πριν 10 λεπτά, θεωρώ πως πρέπει να αναφέρεται πως η ουρά αυτή σχηματίστηκε επειδή δεν έχουν δώσει χαρτάκι με νούμερο στην τράπεζα..Το θεωρείται λογικό η Εθνική Τράπεζα με τόσο κόσμο να μην δίνει νούμερο???Αποχώρησα απο την τράπεζα γιατί δεν άντεχα να βλλέπω ηλικιωμένους ανθρώπους να περιμένουν μες τον ήλιο και την ζέστη, να ιδρώνουν και να αγχώνονται. Να τους σπρώχνουν σαν σαρδέλες και να υπάρχουν εντάσεις....Αυτό μήπως έπρεπε να το αναφέρεται σε επόμενο αρθρο σας???Ευχαριστώ.

Για τη Δημοκρατία και την Αξιοπρέπεια αξίζει αίμα, πως κάνετε έτσι για λίγο ιδρώτα

Ανώνυμε των 12:35 αν είχες λιγααάακι μυαλό, δεν θα ελεγες τετοιου ειδους κοτσάνες για να μην πω καμμια αλλη σκληροτερη λεξη και με λογοκρινει η ΕΣΑ του Arcadia Portal

Ναι κριμα οι ηλικιωμενοι που τοσα χρονια εχτιζαν το μελλον μας κ ειμαστε εδω που ειμαστε με τις επιλογες που εκανε ο καθενας κ τωρα για να μπουμε στη τραπεζα πρεπει να πεταξουμε απο πανω. Λες κ η τραπεζα θα φυγει απο εκει τις επομενες μερες κ θα μεινουν χωρις λεφτα.

Τέρμα η παραπληροφόρηση: μάθανε ότι μέσα είναι ο Γιάνης και στηθήκανε για αυτόγραφο

Όλες τις μέρες στο ΑΤΜ 4-5 άτομα. Την Παρασκευή 300. Πόσο Τριπολιτσιώτης πρέπει να είσαι για να μην καταλάβεις ότι όλοι οι Τριπολιτσιώτεεεεεε θα πάνε την Παρασκευή σαν τα ζώα; Την επόμενη Παρασκευή πάλι τα ίδια θα έχουμε θυμηθείτε το!

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Παρ, 24/07/2015 - 22:04 Ναι, ρε μπάζο, σαν τα ζώα θα πάνε και την άλλη Παρασκευή, αφού μόνο αυτή τη μέρα μπορούν να βγάλουν μαζεμένα τα 420 ευρώ...Υπάρχει, ξέρεις, και κόσμος με καθημερινές υποχρεώσεις και δεν βολεύονται να βγάζουν 60 ευρώ κάθε μέρα, βρε πυροβολημένε...Γι' αυτό πηγαίνουν την Παρασκευή, για να πάρουν το συνολικό ποσό, βρε σκοτάδι...Και όλες τις Παρασκευές αυτό θα γίνεται, κατάλαβες ή να στο ζωγραφίσουμε κιόλας;

Αυτός που είπε για λίγο ιδρώτα και λίγο σπρώξιμο, του εύχομαι να του κολλήσουνε όλες οι κάρτες στο μηχάνημα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.