Έφοδοι του ΣΔΟΕ στην αγορά της Τρίπολης

Έφοδοι του ΣΔΟΕ στην αγορά της Τρίπολης

Ιούλιος 25, 2015 - 17:26
18 σχόλια

Ενδελεχείς ελέγχους σε καταστήματα της Τρίπολης πραγματοποιεί κλιμάκιο του Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος τις τελευταίες ημέρες.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά, παροχής υπηρεσιών. Διενεργούνται έλεγχοι στην διακίνηση και στην πώληση των αγαθών και στην παροχή υπηρεσιών, ενώ θα εξετάζουν το εάν εκδόθηκαν παραστατικά διακινήσεως, τιμολόγια και απόδειξη λιανικής.

Τα ειδικά κλιμάκια του ΣΔΟΕ «σάρωσαν» με ενδεικτικούς ελέγχους καταστήματα στο κέντρο της πόλης. Όπως είχε πει ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ αρμόδιος για θέματα εσόδων Τρύφων Αλεξιάδης, «δεν πρέπει το καλοκαίρι του 2015 να χαθεί ούτε ένα ευρώ φόρος από αυτό που χάθηκε το καλοκαίρι του 2014 και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά». Οι έλεγχοι ήταν προγραμματισμένοι και θα συνεχισθούν και το επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να αντιμετωπισθεί η φοροδιαφυγή.


18 Σχόλια

Εκεί στις ταβέρνες στα χωριά του Φαλάνθου να πάνε δεν ξέρουν οι καταστηματάρχες τι θα πει απόδειξη.

Έλεγχο στους οδοντιάτρους να κάνουν που δεν κόβει κανένας απόδειξη. Εκεί να δεις τι λαυράκια θα πιάσουν.

ποσο μικροψυχοι εισαστε τελικα οι Τριπολιτες.Ρουφιανευεται τα μικρομαγαζα για να καλυψετε τα οσα εχετε αποκρυψει εσεις,απο την εφορια και την λιστα Λαγκαρτ.....Ντροπη σας αλλα μην ξεχνατε οτι οταν καιγεται του γειτονα θα ερθει και στο σπιτι σας η φωτια.... ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ.....Να ξεκινησουν απο τα ψηλα πρωτα και να ερθουν στα μαγαζακια που πλεον προσπαθουν να κρατηθουν να ταισουν τα παιδια τους ,αλλα που να τα ξερετε οσοι εισαστε Δημ,Υπαλληλοι....

Δεν καταλαβαινουν οι κοντοφθαλμοι ΔΥ κ συνταξιουχοι οτι εαν ειναι να πληρωθουν στο ακεραιο οι θηριωδεις φοροι που εχουν καταλογισει ολες οι κυβερνησεις στον ιδ. τομεα για να σωσουν τις συνταξαρες κ τις μισθαρες των ΔΥ, θα πρεπει το κοστος των ιδιωτ, υπηρεσιων τουλαχιστον να διπλασιαστει. Τοτε φανταζομαι θα γκαριζουν ολοι για την ακριβεια.

Ρε εσυ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 27/07/2015 - 11:18 οι μικροψυχοι οι Τριπολιτες οπως τους αποκαλεις πηγαινουν και πληρωνουν και αυτοι οι τυποι οι φιλοι σου με τις ταβερνες δεν φερνουν ποτε αποδειξη. Ξερεις πως το ΦΠΑ ειναι 23/100 και αυτοι οι τυποι οι ταβερνιαριδες το βαζουν στην τσεπη τους, ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ σε εσενα και στους κλεφτες φιλους σου δεν εχετε καταλαβει πως φτασαμε μεχρι εδω...............

Οταν δεν σου ξανακόψουν απόδειξη να σηκωθείς και φύγεις, να τον ευχαριστήσεις δυνατα που δεν σου έκοψε απόδειξη, γιατί δεν εισαι υποχρεωμένος να πληρώσεις, και να φυγεις. Το σωστό δεν υπάρχει... αν ήσουν Ελ. Επαγγ. θα καταλάβαινες πόσο δυσκολα ειναι τα πράγματα... αλλά ... Σωστό θα ήταν να ήταν 11% το ΦΠΑ ΠΑΝΤΟΥ και αν δεν κόψεις έστω και 1 απόδειξη, να στο κλείνουν... για 1 μηνα, μονο έτσι... αλλά.....

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΦΠΑ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ; ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.

Μην ξεχνάς, φίλε, ότι και στις "συνταξάρες" ή "μισθάρες" όπως αποκαλείς των ΔΥ, που σημειωτέον πληρώνουν στο ακέραιο το φόρο που τους αναλογεί, οφείλεις την επιβίωση της επιχείρησής σου. Χωρίς αυτούς θα βάλεις λουκέτο.

@ Observer ...πρεζακιας είσαι;;;;;Όλο τις ίδιες μακακίες γράφεις...Φοροκλέφτες...................

Οσες αποδειξεις κ να ζητησετε παλι οι μισθοι κ οι συνταξεις σας θα γινουν λιγο μικροτερες απο της βουλγαριας. Νομισατε οτι επειδη σας διορισε ο πετρος ,ο δημητρης κ ολοι οι αλλοι θα σας ταιζουμε εμεις μια ζωη

Εάν η ΣΔΟΕ εντοπίσει πως οι Ταβερνιάρηδες στον Φάλανθου και όπου άλλου κλέβουν το ΦΠΑ ας κλείσουν και μερικά μαγαζιά μπας και βάλουν μυαλό κάποιοι άλλοι. Μερικοί έξ αυτών ειναι και πολύ θρασύς τους ζητάς απόδειξη και σου απαντούν έλα μωρε τι τις θέλεις οι αποδείξεις δεν μπαίνουν πλέον στην φορολογική δήλωση.

ΕΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟ ΦΠΑ ΚΟΠΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.