Η Τελεία καταθέτει μήνυση εναντίον του Γ. Βαρουφάκη

Η Τελεία καταθέτει μήνυση εναντίον του Γ. Βαρουφάκη

Ιούλιος 07, 2015 - 11:37
3 σχόλια

Η Τελεία κάνει λόγο για εξαπάτηση εκ μέρους του πρώην υπουργού Οικονομικών εις βάρος των πολιτών και ζητεί δικαίωση

Την Τρίτη 7 Ιουλίου, μία ημέρα μετά την παραίτηση του Γ. Βαρουφάκη ως υπουργού των Οικονοικών, το κόμμα Τελεία με αρχηγό τον Απόστολο Γκλέτσο ανακοίνωσε τόσο με δελτίο Τύπου όσο και από την τηλεόραση του Alpha. Ο κ. Γκλέτσος ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του κ. Βαρουφάκη, επειδή εξαπάτησε, όπως λέει, τους Έλληνες πολίτες, ενώ κάνει λόγο για «τερτίπια» του πρώην υπουργού.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

 

ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07/07/2015
Ύστερα από την σκόπιμη φυγή του κυρίου Βαρουφάκη από το υπουργείο και την ανεύθυνη πράξη να διαχειριστεί τα οικονομικά και το χρέος που βαραίνουν τον Ελληνικό λαό αλόγιστα και εγωιστικά, η ΤΕΛΕΙΑ αναλαμβάνει να ζητήσει δικαίωση εκ μέρους των Ελλήνων που νιώθουν ήδη την εξαπάτηση και θα νιώσουν χειρότερα την εξαθλίωση από τα μέτρα που θα έρθουν με τα τερτίπια του πρώην υπουργού.

Ως εκ τούτου η ΤΕΛΕΙΑ θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του κ. Γιάνη Βαρουφάκη πρώην υπουργού Οικονομικών. Το πλήρες κείμενο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας στο Διαδίκτυο (www.teleia.com.gr) τις προσεχείς ημέρες.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ! Τι τις θέλεις όμως τις μηνύσεις και τις βλακείες στο φλούφλη; Πλάκωσέ τον μάγκα μου στα κουτουλίδια, κι ας τρέχει να κρυφτεί πίσω από τη γυναίκα του, έχει κάνει και πρόβα!

18:40 Μόνο πρόβα? Σκηνοθεσία κανονική. Δε φαντάζομαι να πιστεύουν ότι το φάγαμε το σκηνικό, που έγινε όλως "τυχαίως" όταν είχε πέσει η δημοτικότητα Βαρουφάκη τότε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.