Παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς

Παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς

Ιούλιος 05, 2015 - 23:10
9 σχόλια

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δήλωσε την παραίτησή του στις 11:10 το βράδυ της Κυριακής. Προσωρινώς, αναλαμβάνει καθήκοντα ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης, όπως είπε.

Και υπογράμμισε:

Η παράταξη της ΝΔ οφείλει να παίξει ρόλο πρωταγωνιστικό. Θα είμαι δίπλα της για την Ελλάδα, όπως υπήρξα σε όλη μου τη ζωή.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Τωρα που την κοπάνησε ο Αντωνακης να δω τι θα κανει ο Κωστακης... Ο δικός μας Κωστακης ο Βουλευτης Αρκαδιας του Σαμάρα!!!

ακομα και αν εφυγες σημερα συντομα θα δικαιωθεις για τους επικινδυνους που ειναι τωρα στην εξουσια. δεν σου αξιζει αυτο το τελος. ελλας ελλας αντωνης σαμαρας

στο καλο και να μας γράφεις αντωνάκη. μια αποτυχια ηταν όλη σου η ζωη. πουλησε ςτο κόμμα έφερες μνημόνια ... στο καλο και καλύτερα να μην μας γράφεις

Ώρα καλή στην πρύμνη του και αέρα στα πανιά του και ούτε πουλί πετούμενο να μην βρεθεί μπροστά του ......... Οι πατριώτες προτιμούν το Ζάλογγο............... Δεν σε θέλουμε! Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: "Έλληνες ό,τι κάμομε θα το κάμομε, ..μονάχοι!

σαμαρα αν με τοση εκστρατεια και τα καναλια μαζι σου δεν κερδισες αυτη τη μαχη εισαι αξιος της μοιρας σου.

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕΣ κΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ,ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ;ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ.ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ.ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ,ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ .ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.