Δημοψήφισμα 2015: Τι αποφάσισαν οι πολίτες

Δημοψήφισμα 2015: Τι αποφάσισαν οι πολίτες

Ιούλιος 06, 2015 - 01:53
61 σχόλια

Συνεχής ενημέρωση

Ενσωμάτωση 100%

ΟΧΙ  61,31%

ΝΑΙ 38,69%

00:45

Ενσωμάτωση 93,02%

ΟΧΙ 61,28%

ΝΑΙ 38,72%

00:00

Ενσωμάτωση 88,24%

ΟΧΙ 61,45%

ΝΑΙ 38,55%

23:31

Ενσωμάτωση 85,24 %    

ΟΧΙ    61,54%    
ΝΑΙ    38,46% 

 

23:30

Σύνοδος Κορυφής της Ευρωζώνης για την Ελλάδα την Τρίτη.

23:15

Θεοδωράκης: Δεν υπάρχουν μισόλογα. Η Ελλάδα έχει μπροστά της ένα γολγοθά. Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί. Καλώ τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα διακινδυνεύσει την Ελλάδα στο ευρώ και ότι θα σεβαστεί τις καταθέσεις και δεν θα γίνει πλιάτσικο. Ότι θα στείλει διαπραγματευτές για διαπραγμάτευση και όχι ρήξη. Αν ο Τσίπρας συνεχίσει τις πολιτικές αυτές ο λαός θα πεινάσει. Έχω ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους συμμάχους στην Ευρώπη με αίτημα δίκαιη συμφωνία. Το μέτωπο αυτή τη στιγμή είναι το ένα, το πατριωτικό. Ας χρησιμοποιήσει ο Τσίπρας το αποτέλεσμα προς όφελος των πολλών έξω από μικροκομματικές ισορροπίες. Ο πανικός και οι ακραίες αντιδράσεις δεν θα βοηθήσουν.

23:04

Από το Ζάππειο Μέγαρο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Π. Καμμμένος δήλωσε:

«Ο ελληνικός λαός που έζησε μια εβδομάδα τρόμου, όπου το σύνολο των ιδιωτικών ΜΜΕ δυστυχώς μονόπλευρα εκφόβιζε τον ελληνικό λαό. Οι συνθήκες ήταν πρωτοφανείς για μια πολιτισμένη χώρα, οι τράπεζες έκλεισαν με προτροπή της αντιπολίτευσης, όπως είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Δεν εκβιάζεται η δημοκρατία, δεν τρομοκρατείται, δεν απειλείται από κανέναν, ούτε από διαπλεκόμενα συμφέροντα καναλιών, από επιχειρηματίες που δωροδοκούν πολιτικούς και στηρίζουν ΜΜΕ, παρατάξεις και πολιτικούς. Ένα μεγάλο ''όχι'' στην πολιτική της λιτότητας, που οδήγησε έναν περήφανο λαό στην εξαθλίωση. Είναι ανθρωπιστική η κρίση, όχι οικονομική. Ζήτησαν από ένα περήφανο έθνος να προσκυνήσει».

22:48

Ζίφκμαρ Γκάμπριελ, Γερμανός αντικαγκελάριος: «Πολύ δύσκολο να φανταστεί κάποιος νέες διαπραγματεύσεις. Γκρέμισε ο κ. Τσίπρας και τις τελευταίες γέφυρες».

22:45

Ενσωμάτωση:    67,20 %

ΟΧΙ    61,41%    
ΝΑΙ    38,59% 

22:14 Σε ποσοστό 54,01 % της ενσωμάτωσης:

ΟΧΙ    61,29%    

ΝΑΙ    38,71%

22:12

Δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, κ. Κουτσούμπα: «Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες που ανταποκρίθηκαν. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους όσοι έριξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, απέναντι στο κολοβό και αμφιλεγόμενο ερώτημα. Ένα μέρος του λαού που κατάφερε να ξεπεράσει την παραπλάνηση, έριξε άκυρο και λευκό. Από πλευράς κυβέρνησης, δεν υπάρχουν πραγματικές φιλολαϊκές λύσεις. Οι προτάσεις και των μεν και των δε, συμφωνούν προς τους κανόνες της ΕΕ. Όσοι και όσες επέλεξαν το ''όχι'', πιστεύοντας ότι θα πάψει η λιτότητα, να μην εφησυχάσουν. Τους τείνουμε το χέρι για τους αγώνες της επόμενης ημέρας. Ανάλογα, απευθυνόμαστε σε όλους όσοι επέλεξαν το ''ναι''. Να σκεφτούν ξανά τις επιλογές αυτές».

21:34

Πάνος Σκουρλέτης: «Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην είναι υπερήφανος. Αυτός ο τόπος σέβεται τη δημοκρατία, ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας.Το δημοψήφισμα δίνει ισχυρή εντολή, για να φέρει μια συμφωνία που θα οδηγήσουν σε άλλους δρόμους».

21:38

Ενσωμάτωση 45,67% 
    
61,09% ΟΧΙ
    
38,91% ΝΑΙ

21:24

Η πρόεδρος του ΠαΣοΚ κυρία Φώφη Γεννηματά δήλωσε για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και τις επόμενες κινήσεις της: «Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι δεδομένη και σεβαστή. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, επιθυμούν παραμονή της χώρας στο ευρώ, είτε ψήφισαν ''ναι'' είτε ''όχι'' και προσδοκούν συμφωνία. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Η χώρα πρέπει να βγει από το αδιέξοδο που ωθήθηκε από λάθη της κυβέρνησης και από ακραίους κύκλους της Ευρώπης. Τώρα έχει σημασία η προοπτική βιώσιμης συμφωνίας. Το ΠαΣοΚ θα συμβάλλει δημιουργικά, ήδη κλιμακώνω τις προσπάθειες προς τους Σοσιαλιστές ηγέτες της Ευρώπης. Αλλά τώρα είναι η ώρα του Πρωθυπουργού. Να κάνει πράξη τη δέσμευσή του για συμφωνία εντός 48 ωρών. Να ομαλοποιηθεί σήμερα η κατάσταση, να αναλάβει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες προς τους εταίρους. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη καθυστέρηση, δεν μπορούν να υποφέρουν άλλο. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν δικαίωμα στην ελπίδα.»

21:08

Εξελίξεις στη ΝΔ: Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, του ζήτησε να παραιτηθεί, προφανώς επειδή θεωρεί ότι έχει μερίδιο ευθύνης, και φέρεται να του είπε ότι αν ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί ότι το πρόβλημα είναι η ίδια, δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος. O Νίκος Δένδιας, σχολιάζοντας την πληροφορία, δήλωσε στον Σκάι: «Πολιτευτήκαμε 5 μήνες με το αίτημα της δικαίωσης. Ηττηθήκαμε σε ένα άθλιο δημοψήφισμα. Αποτύχαμε να προασπιστούμε το κεκτημένο της συμμετοχής της χώρας στην Ευρώπη. Πρέπει να συζητηθεί από αύριο το πρωί. Θα πρέπει να δούμε τι κάνουμε».

21:00

Στο 28,74% της ενσωμάτωσης:

60,61% ΟΧΙ
39,39% ΝΑΙ

20:49

Νίκος Δένδιας: «Αποτύχαμε να περάσουμε στους πολίτες το μήνυμα που θέλαμε».

20:47

Στο 22,92 % της ενσωμάτωσης:

ΟΧΙ 60,53%

ΝΑΙ 39,47%

20:40

19,8% στην ενσωμάτωση:

61% ΟΧΙ

39% ΝΑΙ

20:38

Η πρώτη εκτίμηση της Singular logic, αναφέρει ότι το ποσοστό του ΟΧΙ θα ξεπεράσει το 61%.

20:29

Στο 15,6% της Επικράτειας:

60,3% ΟΧΙ

39,7% ΝΑΙ

20:27

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το Euroworking Group θα συγκληθεί το αργότερο έως αύριο το απόγευμα στις Βρυξέλλες. Ακόμη, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της Γαλλικής Προεδρίας, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκλα Μέρκελ θα μεταβεί στο Παρίσι, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

20:17

ΠαΣοΚ: «Και οι υποστηρικτές του ''όχι'' ξεκαθάρισαν πως δεν τίθεται σε καμία περίπτωση ζήτημα εξόδου από το ευρώ. Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως δεσμεύεται να φέρει συμφωνία μέσα σε 48 ώρες. Έχει την ευθύνη ως Πρωθυπουργός να πάρει άμεσα, σήμερα, τις πρωτοβουλίες για αυτήν».

20:15

Αποτελέσματα Επικράτειας στο 7,4 %:
ΝΑΙ: 40,3 %
ΟΧΙ: 59,7 %

20:12

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ν. Βούτσης ανακοίνωσε ότι στις 21:00 η Singular, η εταιρία που συνεργάζεται με το υπουργείο, θα δώσει το πρώτο πανελλαδικό αποτέλεσμα. Τα ασφαλή αποτελέσματα θα δοθούν με τη λήξη της καταμέτρησης.

Ακόμη, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση εκ μέρους της κυβέρνησης για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος. «Εγγυηθήκαμε, διοργανώσαμε και διεκπεραιώσαμε με συνέργεια, αίσθηση ευθύνης και συναίνεση ένα δημοψήφισμα 41 χρόνια μετά, μέσα σε έξι ημέρες. Η κοινή γνώμη συνηγορεί ότι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που αυτό διεξήχθη και οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στις υπηρεσίες του υπουργείου, στους οργανισμούς, στην Αστυνομία. Ο τόνος δόθηκε από τα εκατομμύρια των πολιτών αυτής της χώρας. Μια υποδειγματική, δημοκρατική συμπεριφορά, ενός μεγάλου ποσοστού, πάνω από 50% επί του συνολικού εγγεγραμμένου αριθμού».

Όπως επεσήμανε, η διαδικασία ήταν άψογη, με ελάχιστες προβληματικές συμπεριφορές. Τόνισε, ωστόσο, ότι είχαν να επιλύσουν πάρα πολλά προβλήματα, τεχνικά, θεσμικά, κανονιστικά. «Η βοήθεια όλων, και των δικαστικών αντιπροσώπων, των εφορευτικών επιτροπών και των εκπροσώπων των κομμάτων ήταν άψογη. Υπήρχαν προβλήματα από αυτά που λέγονται και από αυτά που δεν λέγονται, με επιθέσεις σε ιστοσελίδες και στη σελίδα του υπουργείου που αντιμετωπίστηκαν, όμως, εύκολα».

«Η διαδικασία, είναι μια προσφορά, ένα μήνυμα προς όλον τον κόσμο που έχει στραμμένα τα μάτια του επάνω μας: μήνυμα αποφασιστικότητας, κουλτούρας δημοκρατικής, συναπόφασης. Ο λαός μας θέλει να προχωρήσει και να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις.»

 

20:05

Συνάντηση την Δευτέρα στο Παρίσι Μέρκελ – Ολάντ για να αξιολογήσουν την κατάσταση μετά το σημερινό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και τα δεδομένα που υπάρχουν πάνω στο ελληνικό ζήτημα

20:01

Απέκλεισε το ενδεχόμενο κουρέματος καταθέσεων ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση στις τράπεζες θα εξομαλυνθεί.

20:00

Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης θα συναντηθεί με τραπεζίτες αργότερα απόψε. Από την Τράπεζα της Ελλάδας θα υποβληθεί νέα αίτηση για αύξηση της ρευστότητας μέσω ELA.

19:54

Τweet Kαμένου:

Απέδειξε ο Ελληνικός Λαός οτι ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η Δημοκρατία νίκησε

Το tweet του Γιάνη Βαρουφάκη:

"Σε 24h θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία", είπα. Βέβαια τα τοξικά ΜΜΕ έσπευσαν να πουν πως προέβλεψα συμφωνία σε 24 ώρες. Τι να πει κανείς;

19:48

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευ. Μεϊμαράκης δήλωσε: «Έχω εκφράσει κατ' επανάληψη την άποψή μου για τη διαδικασία-εξπρές και την ασάφεια του ερωτήματος, και έχω τονίσει ότι θα χρειαστούμε τη Δευτέρα και τους πολίτες που ψήφισαν ''ναι'' και εκείνους που ψήφισαν ''όχι''. Αναμένω από τον Πρωθυπουργό να υλοποιήσει την υπόσχεσή του ότι θα φέρει συμφωνία εντός 48 ωρών μετά το αποτέλεσμα. Με πολλή ψυχραιμία περιμένω τα τελικά αποτελέσματα, η αποχή είναι αρκετά μεγάλη, που σημαίνει ότι μια μεγάλη μερίδα κόσμου και η νεολαία γύρισαν την πλάτη στο ασαφές ερώτημα.Εντός 48 ωρών περιμένω να έρθει η συμφωνία, και να επανέλθει η χώρα στην ομαλότητα. Αλλιώς, η χώρα βαδίζει στην τραγωδία με ευθύνη της κυβέρνησης. Για να υπάρξει ομαλότητα, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία, και η ομαλότητα θα έρθει αρκετό καιρό μετά την επίτευξή της, διότι θα πρέπει να την ψηφίσουν και τα κοινοβούλια».

19:30

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Την επόμενη μέρα θα διαπραγματευθούμε μια συμφωνία που θα φέρει μία βιώσιμη λύση

19:17

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης δήλωσε στην τηλεόραση του Ant1 για τις πρώτες εκτιμήσεις του αποτελέσματος: «Η κάλπη στέλνει το μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός απορρίπτει τα προτεινόμενα μέτρα. Είναι μια γενναία απόφαση. Παρά τον βομβαρδισμό από τα μέσα ενημέρωσης που δέχθηκε, κάτι που θα πρέπει να εξεταστεί».

19:13

19:03

Η πρώτη εικόνα από τις δημοσκοπήσεις

Η εταιρία Marc  για λογαριασμό του Alpha: ΟΧΙ 46,5-52,5 ΝΑΙ 45,5-51,5

Η εταιρία GPO για λογαριασμό του MEGA ΝΑΙ 48,5% ΟΧΙ 51,5%

Ειδήσεις: 

61 Σχόλια

Αναμενόμενο πώς το αποτέλεσμα θα ερμηνευθεί ως μεγάλη νίκη. νίκη. Η ουσία παραμένει πως το αποτέλεσμα δεν είναι όσο ισχυρό όσο θα ήθελε το Σύριζα, και σίγουρα δε δείχνει ότι εγκρίνεται...ακριβώς η πολιτική τους και οι χειρισμοί που έκαναν, γιατί τότε θα μιλούσαμε για πολύ μεγαλύτερη διαφορά. Επίσης έχει σαφέστατο και ηχηρότατο μήνυμα για το αδιαπραγμάτευτο του θέματος του νομίσματος, οπότε τελειώνουμε τουλάχιστον με αυτό το αστείο. Για να σας δούμε τώρα! (there is no escape....εξαιρετικά ευχάριστο!!!)

Τώρα θα φέρει την καλύτερη συμφωνία ο Τσίπρας. Περιμένετε..Που με τους άλλους σε 4 σημεία είχαν διαφορά. Τουλάχιστον θα πάει από την αρχή η διαπραγμάτευση;;

Ξεχωριστό δημοψήφισμα που να έλεγε αν θέλουμε τον Βαρουφάκη κακώς δεν έγινε, χαχαχα! Εν τω μεταξύ, εκεί που λέγαμε ότι δεν έχει χειρότερο, είδαμε και τη Βαλαβάνη, που δεν είχε δείξει το ταλέντο της τόσον καιρό. Κάτι είχαμε ψυλιαστεί βέβαια από το γεγονός πώς δεν ξέρει να κάνει φορολογική δήλωση...

Τελικά από ότι έδειξε η πορεία των δημοσκοπήσεων, όταν οι ξένοι χθες έστειλαν καθησυχαστικά μηνύματα ο κόσμος πήρε θάρρος και πέρασε το όχι δυναμικά μπροστά....γιατί μέχρι Παρασκευή στον πόντο πήγαινε, με σκαμπανεβάσματα......αυτό τουλάχιστον έδειξαν οι δημοσκοπήσεις......το θέμα είναι τώρα τι γίνεται.....

Ρε αλήτες, ακόμα συνεχίζετε την προπαγάνδα του Γιούνκερ, του Σόιμπλε και της Μέρκελ; Σας πληρώνουν ακόμα; Το παιχνίδι τελείωσε, αλλά για σας.

Θαυμάσιο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος (θα ήθελα πολύ πιο ψηλά το ΟΧΙ, αλλά τα τεράστια ποσά που δαπάνησε η προπαγάνδα για το ΝΑΙ προκάλεσαν έναν πανικό αντάξιο κήρυξης πολέμου). Η κατάσταση πολιορκίας από τους τοκογλύφους δεν έπαψε, θα δούμε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα από αύριο, αποκτήσαμε όμως την αξιοπρέπειά μας, αλλά και για πρώτη φορά γίναμε για λίγο ενεργοί πολίτες απέναντι στο κομματικό κατεστημένο, δείχνοντας ότι ο ρόλος του πρόβατου δεν μας αρέσει (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή). Ήδη το κομματικό οικοδόμημα της μεταπολίτευσης κατέρρευσε, ο Μπένι την έκανε νωρίτερα, ο Σαμαράς αποφάσισε να παραιτηθεί απόψε, ο Σταύρος είναι ανύπαρκτος, συμπερασματικά υπάρχει κενό στο στρατόπεδο των μνημονίων (δεν χαραμίζω λόγια για το απολίθωμα του υπαρκτού σοσιαλισμού). Είναι και αυτή μια πολύ ευχάριστη επίπτωση του δημοψηφίσματος.

Τόσο ενεργοί, που οι νέοι προτίμησαν για μια ακόμη φορά τις παραλίες. Μάλλον περιμένουν κάτι ακόμα πιο φρέσκο να τους συγκινήσει, και όπως και να' χει, αφού το.... κομματικό οικοδόμημα της μεταπολίτευσης κατέρρευσε....(wow), περιμένουμε 2-3 καινούρια κόμματα να τους αντικαταστήσουν επειγόντως, γιατί ξεροσφύρο-δρέπανο, δε βγαίνει...σύντροφε.

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 06/07/2015 - 01:34 Ξέρεις, υπάρχει και η λύση του ψηφίζω το πρωί και μετά πηγαίνω στην παραλία, για καφέ, για ζύμωμα, άρμεγμα, πλέξιμο και ό,τι άλλο γουστάρω να κάνω και λογαριασμό δεν θα σου δώσω...Αλλά πού να το σκεφτεί αυτό, το ανύπαρκτο μυαλό σου, κουτοπόνηρε...

Το...θαυμάσιο σύντροφε θα ήταν να είχε τη συμμετοχή που ήλπιζες, γιατί το 60% δεν είναι και πολύ παραπάνω από τις εθνικές εκλογές θαρρώ....Τις πραγματικές σου δυνάμεις λοιπόν δεν μπόρεσες να τις μετρήσεις όπως πίστευες, και όσο και να χτυπιέσαι και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις κλίμα απόλυτης...επικράτησης θα δεις σύντομα σε τι πλάνη βρίσκεσαι. Γιατί όπως και να' χει, ούτε το 60% των συμμετεχόντων στο.....δημοψήφισμα είναι ασφαλώς απόλυτα μαζί σου και εμπιστεύεται την πολιτική σου, ούτε το 40% είναι απόλυτα εναντίον σου. Βγες λίγο πραγματικά έξω από το γραφείο σου και το συννεφάκι στο οποίο ζεις να δεις τι γίνεται. Τελικά εσείς πραγματικά νομίζετε ότι κάνατε εκλογές και όχι δημοψήφισμα ε? Θα δείτε κι εσείς και όσοι άλλοι σας ακολούθησαν σε αυτό που πήγατε να κάνετε τι εστί βερίκοκο, μην ανησυχείτε. Μόνο που δυστυχώς για εσάς, ο κόσμος σε αυτά που έρχονται, εσάς θα κατηγορήσει περισσότερο απ' όλους, γιατί εσείς είστε οι κύριοι υπεύθυνοι. Όσο για το αν θα ανασυγκροτηθούν (σε καμία δεκαετία λογικά ε?έτσι υπολογίζεις) τα κόμματα της μεταπολίτευσης, όπως κομπάζεις, μη βάζεις στοίχημα, δεν είμαστε στα 80ς και ούτε έχεις τα λεφτά που είχε στα χέρια του ο Αντρέας. Ο μόνος τρόπος τελικά για να κάνεις την πολιτική σου και να δέσεις για πάρα πολλά χρόνια στο άρμα σου αρκετό κόσμο είναι ένα δικό σου νόμισμα, και το ξέρεις πάρα μα πάρα πολύ καλά, όπως το ξέρω κι εγώ, και όλοι κατά βάθος. Μόνο έτσι θα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα σε ακολουθήσει πια ως μονόδρομο για να δει πότε θα έρθει η ανάπτυξη και η ανάκαμψη που θα του τάξεις. Απλά ακόμα οι άνθρωποι είναι σε μια κατάσταση που περιμένουν να δουν τι θα γίνει και που πάει γενικά η πράγμα και δεν αντιδρούν. Πιστεύω ότι θα το κάνουν όταν πια δε θα μπορεί να γυρίσει τίποτα πίσω. Βασικά θεωρώ ότι είναι ήδη πολύ αργά και η πορεία μέσα στο ευρώ τελείωσε οριστικά. Θεωρώ ότι αυτά που έκανες και η τακτική που ακολούθησες για να συμβεί αυτό, έχει δημιουργήσει μια κατάσταση μη αναστρέψιμη. Και θεωρώ ότι ξέρω καλά και τα επόμενα βήματά σου. Βασικά είναι εντελώς προβλέψιμα. Η πολλή "δουλειά" έχει ήδη γίνει...Πάντως δε θα είναι χωρίς συνέπειες αυτό για εσένα, γιατί όπως και να' χει, σε κανέναν δεν αρέσει να τον κοροϊδεύουν και να πηγαίνουν με κρυφή ατζέντα....

@08:59 Ποσοστό συμμετοχής? Οι νέοι πάντως, -γιατί για τους άλλους δεν ξέρω, αν, μετά την ψήφο πάντα, πήγαν για άρμεγμα ή για πλέξιμο- ήταν από νωρίς στο...πόστο τους και δεν το κούνησαν καθόλου!! Και μη χάνεις την ψυχραιμία σου, δεν υπάρχει κανένας λόγος.........

Όλη η αλήθεια για τη διαπραγμάτευση στη γερμανική τηλεόραση (ΑRD) https://www.youtube.com/watch?v=kDbyMX3NHhc

08:59 O μόνος κουτοπόνηρος είσαι εσύ. Χθες όμως σας ενοχλούσε που δεν έγινε......επανάσταση και ο κόσμος βγήκε χαλαρά για βόλτα λες και δεν έτρεχε τίποτα!!!! Και όσο για τους νέους, δεν έχω δει κανέναν να ψηφίζει νωρίς το πρωί. Μόνο οι ηλικιωμένοι το κάνουν.

Και επιτέλους ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΙ ΡΗΤΟΡΕΣ , ΠΟΛΥ ΜΙΛΗΣΑΤΕ.......Χθες μίλησε ο ΛΑΟΣ, μην προσπαθεί κανείς να απαξιώσει το αποτέλεσμα με άλλοθι τη συμμετοχή , το "μικρό" του 61,5% ποσοστό κτλ κτλ.....Ο λαός χθές ΝΙΚΗΣΕ το οοοοοοοοοοοόλη βρωμερή φουρνιά της μεταπολίτευσης ,από πολιτικούς , celebrities , κανάλια , δημοσιογράφους ,όλους......Επιβάλλεται να δοθεί η πίστωση και η στήριξη σε έναν πρωθυπουργό που ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ με τη βοήθεια του κόσμου ΟΛΟΥΣ τους ζώντες πρώην πρωθυπουργούς(Μητσοτάκη,Σιμήτη,Παπανδρέου,Καραμανλή,Σαμαρά) και όλο το βρωμερό σύστημα των αισχρών παρανομοκάναλων που λύσσαξαν όλη την εβδομάδα,μέχρι και το Σαββατοκύριακο που απαγορευόταν,τέτοια ασυλία είχαν( οι εισαγγελείς τον ύπνο του "δικαίου",δεν πειράζει,όλα εδώ πληρώνονται λέει ο ΛΑΟΣ.......) Όποιος δεν το είδε αυτό αλλά και όποιος συνταχθεί από δω και πέρα με το χθές έχασε και θα χάσει.Όποιος θέλει τώρα ακολουθεί..........

περαστικα σε οσους προσπαθησαν με οποιονδηποτε τροπο να περασει τη προπαγανδα του κομματος που ανηκει στους υπολοιπους για τα συμφεροντα τους ! λες και εμεις οι υπολοιποι και ΕΙΔΙΚΑ εμεις οι νεοι δεν θελουμε να εχουμε μελλον η τουλαχιστον να κρατησουμε κατι για το μελλον μας και για τις επομενες γενιες ετσι οπως το κανατε ολοι σας 40 χρονια ! ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ! σας απαντησαμε χθες με το οχι αλλα ακομα λετε τα δικα σας ..δεν βλεπετε περα απο τη μυτη σας και τη τσεπη σας ορισμενοι αν οχι οι πιο πολλοι ..απορω τι παιδεια εχετε περασει και στα παιδια σας οι βολεμενοι..οτι αρπαξει ο κωλος μας και ασε τους αλλους να δουλευουν οσοι δουλευουν και να πληρωνουν ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτελους και αφηστε τα κομματα ρε στουρναρια και κοιταχτε πιο θα ειναι το μελλον των νεων ! εσεις τα αρπαξατε με τον ενα η τον αλλο τροπο τοσα χρονια και καταστρεφετε τις γενιες μετα απο εσας ! λες και εσας σας αγαπησαν εντελως ξαφνικα οι ολοι τοσο καιρο λενε ναι ! και ολοι εμεις οι ΝΕΟΙ που ειπαμε ΟΧΙ ξερουμε τι μας περιμενει αλλα εμεις θα κανουμε την αλλαγη και τις αλλαγες και κυριως απο τα αδεια μυαλα σας για το μελλων των εγγονιων σας ! ΕΚΤΟΣ και οσοι υποστηριζατε το ναι ειστε τοσο σιγουροι οτι δεν θα πληρωσετε και εσεις οπως εμεις οι υπολοιποι ! δυστηχως πεσατε πολυ εξω και περαστικα σας ! και παλι περαστικα σας και 8α σας δουμε σε 40 χρονια και ΑΝ . Αρκαδες περηφανοι απογονοι του Κολοκοτρωνη ..περηφανοι παρτακιδες εισαστε !

Εμπρός Αντρέα... (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 06/07/2015 - 09:29 To δημοψήφισμα έγινε χθές,δεν χρειάζεται άλλη κινδυνολογία και τρομοκρατία.Ο ΛΑΟΣ αποφάσισε ότι και στα δύσκολα και στα εύκολα ,που κανείς δεν είπε ότι θα υπάρχουν απο δώ και πέρα εύκολα ,θα είναι ΕΚΕΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΣ......Μη συνεχίζεις την προσπάθεια διχασμού, δεν πέρασε και δεν θα περάσει.........

χαχαχα! Εμπρός πρόβατα στο μαντρί του Τσίπρα τώρα! Έχετε χάσει την ψυχραιμία σας, αλλά ο κόσμος ευτυχώς δεν άκουσε τις σειρήνες σας και αντέδρασε με ψυχραιμία και σύνεση στο δημοψήφισμα...ψηφίζοντας πολύ σοφά, πολύ πιο σοφά απ' όσο περίμεναν όλοι, και αν θέλετε και....κουτοπόνηρα, και κοίταξε να εξασφαλίσει και τα....νώτα του. Ποτέ άλλοτε σε ένα σπίτι δεν υπήρχε τόση.....ποικιλία στην ψήφο, αυτό το γνωρίζετε? Στο ευρώ θα μείνουμε αν θα μείνουμε, γιατί πέρα από το σαφέστατο σχέδιο ορισμένων -ο Βαρουφάκης χθες μιλούσε για διπλό νόμισμα, αλλά πήρε πόδι κακής κακώς- ο κόσμος δεν τους έδωσε το 80% που προσδοκούσαν για να σε βγάλουν ότι ώρα ήθελε έξω! Οι Ευρωπαίοι δε θα σε αφήσουν έτσι κι αλλιώς να κουνήσεις ρούπι. Ελπίζουμε τουλάχιστον να είναι με ευνοϊκούς όρους! Και οι ακραίες φωνές από εσάς θα σιγήσουν σιγά σιγά και θα γίνετε κάτι σαν το νέο Πασόκ για να κυβερνήσετε! Εξάλλου τους Πασόκους πήρατε στις τάξεις σας (πρώην Πασοκ κι εγώ). Άντε, πάμε λοιπόν.....για μια Ελλάδα....νέα.

Πρώην σύντροφε και νυν τί άραγε ,θα δείξει....... καλό θα ήταν να κόψεις λίγο την τηλεόραση γιατί σε κάνει αυτό για το οποίο κατηγορείς τους άλλους και αυτό που τόσο καιρό ήσουνα( και είσαι απ΄΄οτι φαίνεται ακόμα , πρόβατο δηλαδή).Είδες χθες κανένα Βαρουφάκη να μιλάει για διπλό νόμισμα;;;;;Το γεγονός ότι μια συνέντευξη που δόθηκε πριν ένα μήνα και αφορούσε το πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το θεωρητικό σενάριο όπου θα κοπεί η χρηματοδότηση από τον ΕLA ( που δεν έχει κοπεί) και δεν θα υπήρχε ρευστό και για το χρονικό διάστημα που δεν θα υπήρχε συμφωνία και μέχρι να υπάρξει, βγήκε ΤΥΧΑΙΑ χθές βράδυ και ΕΣΥ που δεν είσαι πρόβατο την πήρες και την αναμασάς ,δυστυχώς σε κατατάσει στην κατηγορία αυτών που κατηγορείς........Συνέλθετε "πρώην¨συντρόφια , η μεταπολίτευση ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ.........Ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι συμβαίνει γύρω του......

Την προηγούμενη εβδομάδα διαπράχθηκε μεταξύ άλλων και το αδίκημα της διατάραξης κοινής ειρήνης ( ποινικό ) ,ακούει κανειειειειειειειειεειειείς..............

DIMITRIS άσε τα ΣΚΑΣΕ για εκεί που σε παίρνει, και βγες λίγο από τα...γραφεία σου να δεις τι λέει ο κόσμος! Ο Βαρουφάκης ευτυχώς έφυγε και ας πάει να κάνει αλλού τώρα τα πειράματά του. Η είδηση αφού είναι αληθινή -αν και τα είχαμε ακούσει και νωρίτερα αυτά, και πολλά άλλα βλέπαμε, πέρα από κανάλια και σχολιασμούς δημοσιογράφων, και γι' αυτό μας είχαν ζώσει τα φίδια- καλά κάνω και την αναφέρω, και καθόλου αναμασάω σαν πρόβατο όπως λες, γιατί την χρησιμοποιώ μέσα σε μια πρόταση. Δεν πειράζει, εσύ κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις..Τέλος πάντων, μας τελειώσαν αυτά τα αστεία. Παρακάτω λοιπόν..Μας διχάσατε και μας βάλατε τελικά όλοι στα κομματικά παιχνίδια σας! Μας πήγατε στα εκλογικά κέντρα, αλλά τελικά αποχή χρειαζόταν και μάλιστα μεγάλη! Και μη λυσσάς και πάθεις τίποτα, ο κόσμος και τηλεόραση θα δει (ΟΛΑ τα κανάλια, σας αρέσει δε σας αρέσει), και στο ιντερνετ θα μπει! Δεν τρώμε αποκλειστικά το κουτόχορτο κανενός και θα το δείτε στην πορεία! Τώρα δεν ξέρω, αν θέλετε να ενημερωνόμαστε μόνο υπό το δικό σας πρίσμα, πείτε το καθαρά! Βασικά το λέτε, αλλά τέλος πάντων......ας κάνουμε ότι το προσπερνάμε. Δώστε μας και λίστα με site να πορευόμαστε αν θέλετε! Τώρα για τα υπόλοιπα, αφήστε τις χαρές και τους θριάμβους ορισμένοι, γιατί προκαλείτε σε τέτοιες ώρες, και να ξέρετε ούτε δημοψηφίσματα σκέφτεται πια κανείς, ούτε τίποτα τέτοιο. Και για να τελειώνουμε, τους δώσαμε τέλος πάντων -αφού ανεχτήκαμε πολλά για μια εβδομάδα- το μήνυμα ότι θέλουμε ευρώ αλλά με λιγότερο χρέος και χωρίς σκληρά μέτρα. Τόσο απλά!!! Στα λόγια βέβαια......Το τι θα γίνει στην πορεία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, και δεν το εξασφαλίζει κανένα δημοψήφισμα, που να ήταν το όχι και στο 100%. Και όπως βλέπεις φαντάζομαι, έτσι θα ήταν χειρότερα, και δεν μπορείς να το αρνηθείς φυσικά! Το δημοψήφισμα βασικά από σήμερα ξεχάστε το! Ο κόσμος από το αποτέλεσμα θα κρίνει. Αν αποτύχετε σε αυτά που είπατε είναι δύσκολα τα πράγματα.....

Α, και δεν εννοούσα αυτό που έγραψα έτσι όπως το κατάλαβες, ή σε βόλεψε να το καταλάβεις επειδή δεν έκανα καμιά φοβερή ανάλυση, -(που να φανταστώ ότι θα "ανέλυες" και το και. Μάλλον κακώς), ότι δηλαδή έδιωξαν το Βαρουφάκη επειδή είπε αυτό χθες.

Βουλώστε το ρε σεις, καλά σας λένε, μη φέρεστε σα ζώα, αφήστε τους να ζήσουν λίγο το μύθο τους!!

Δεν το παίζω εισαγγελέας,θέλω κάποιος να τον κάνει και όχι να τον παίζει (τον εισαγγελέα για να μην παρεξηγηθώ),εκτός και εάν θεωρείς ότι όλα βαίνουν καλώς,οπότε όλα εντάξει..........

Κοίτα ποιοι μιλάνε για διατάραξη κοινής ειρήνης εν τω μεταξύ....Θα δείτε πάντως τι θα λένε όταν δε θα φέρουν καλή συμφωνία-μνημόνιο. Όσο στοίχημα θέλετε ότι θα μας πουν ότι πάλι τους παρερμηνεύσαμε, δεν ήθελαν να πουν αυτό, άλλο εννοούσαν προεκλογικά, (βασικά τόσο προεκλογικά όσο και κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος μας έλεγαν ένα μεγάλο Όχι στα μνημόνια) εμείς καταλάβαμε κάτι λάθος, ή μάλλον όχι, τα κανάλια θα τα φούσκωσαν για να βγουν μετά αυτοί κακοί!

Μην σηκώνεις τα νεύρα σου πρώην σύντροφε,δεν κάνει καλό στην υγεία.Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς σε δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο,εγώ δεν ανέφερα πουθενά κανένα κόμμα,εσύ από την άλλη ανέφερες το πρώην προσφιλές κόμμα στο οποίο ανήκες(ανήκες κατά δήλωσή σου, την οποία οφείλω να κάνω σεβαστή ,γιατί η Πασοκια δεν αποβάλλεται εύκολα ξέρεις.....).Καλά κάνεις και βλέπεις τηλεόραση και παρακολουθείς site,τα περι λίστας τα ξεπερνάω,τα νεύρα δεν είναι καλός σύμβουλος.Προφανέστατα έχεις πρόβλημα να κατανοήσεις αυτά που γράφω γιατί στο μυαλό σου πάντα έχεις το να κατατάσεις τους ανθρώπους σε κόμματα, οπότε δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί σου , δεν είμαι καθηγητής να βάζω τον κόσμο να κάνει κατανόηση κειμένου.......Επίσης προφανώς για να τσαντίζεσαι ταυτίζεις τον εαυτό σου με το σύστημα που θες δε θες ηττήθηκε την Κυριακή.Δεν μίλησα για κανένα από αυτούς τους πολίτες που ψήφισε ΝΑΙ,ήταν δικαίωμα τους και μπράβο τους.Μίλησα για όλο το σύστημα που τρομοκράτούσε και εκβίαζε τον κόσμο ψυχολογικά κυρίως , γιατί και εγώ πιστεύω ότι εύκολα δεν υπάρχουν,είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ.Και ως ( πρώην;;;) Πασόκος μαθήματα για κομματικά παιχνίδια;;;; Έλεος.....Τι να κλ***ν αυτοί μπροστά σε εσάς τους μέντορες;; Όσο για το κουτόχορτο μάλλον έχεις χορτάσει ως πρώην..........ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ γιατί όντως είναι δυσκολοχώνευτο το άτιμο!!!

Είναι τουλάχιστον αστείος όποιος υπονοεί ότι τα κακά κανάλια διατάραξαν την....κοινή ειρήνη, (wow, κόψε κάτι ψιλά) ενώ θα έπρεπε να....έχει όλος ο κόσμος την "ευκαιρία" να μην ακούει......"κινδυνολογίες" και να έχει το μακάριο βλέμμα της αγελάδας, περιμένοντας τον Τσίπρα να αλλάξει την Ευρώπη, ενώ εν τω μεταξύ η οικονομική δραστηριότητα στη χώρα έχει νεκρώσει εδώ και μήνες και το αποκορύφωμα ήρθε με το τέλος του προγράμματος, που έφερε στην ουσία και το κλείσιμο των τραπεζών. Δε ζούμε σε γυάλα ξέρετε, και υπάρχει ζωή και εκτός τηλεόρασης, όπως και εκτός internet.

Και δεν κατάλαβα ρε παλικάρι,εσένα δε σε ενοχλεί το ότι εάν εσύ κάνεις μια μ****κια θα σε κυνηγάνε μέχρι να σε καταδικάσουν έστω και εάν πρόκειται για ένα μικροαδίκημα ενώ κάποιοι μπορούν να παρανομούν συνεχώς χωρίς κανένας να επεμβαίνει;;;Πές το μου κι αυτό τώρα........

http://www.youtube.com/watch?v=V5IiitJp4fw Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά , να κοιτάξεις και να μελετήσεις τους στίχους και μετά οι μαγκιές με τα "σκάσε"........Δε σε περιλαμβάνω και στους "ρήτορες",μην τρελένεσαι........

DIMITRIS (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 06/07/2015 - 19:50 Λες πολλές βλακείες βρε παιδί μου, το χασες πραγματικά πολύ. Τι να πρωτοδεί κανείς από το σχόλιο σου. Άστο, συνέχισε την τακτική προπαγάνδα, -πιθανότατα μέσα από τα γραφεία που τη βγάζεις όλη μέρα- υπερ του Σύριζα, και που ξέρεις, μπορεί κάτι να καταφέρεις.... Αλήθεια, κοίτα να ξεμπερδέψεις πρώτα στο μυαλό σου ποιους θεωρείς συντρόφους, γιατί αν θυμάσαι καλά είπες πριν τους Πασόκους συντρόφους, όταν σου είπα ότι είμαι πρώην Πασόκος και με είπες πρώην.....σύντροφο.! χαχαχα! Α, και σε κανένα σημείο δεν έχασα εγώ την ψυχραιμία μου, όποιος έχει μάτια βλέπει ποιος είναι στην τσίτα.....

DIMITRIS (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 06/07/2015 - 20:09. "επιχείρημα" για γέλια. Να απαντάς σε αυτά που γράφει το σχόλιο.

DIMITRIS (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 06/07/2015 - 20:27 Καλά, πας εσύ, έφυγες σε άλλη σφαίρα! Το ΣΚΑΣΤΕ το είπες εσύ, και σου είπα αυτά εκεί που σε παίρνει. Υποβλήθηκε από DIMITRIS (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 06/07/2015 - 11:46. Και επιτέλους ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΙ ΡΗΤΟΡΕΣ , ΠΟΛΥ ΜΙΛΗΣΑΤΕ......Πολύ απλό νομίζω είναι, δεν ξέρω τι δεν μπόρεσε ακριβώς να αντιληφθεί το μυαλό σου. Εγώ σίγουρα δεν επιδιώκω να κάνω το ρήτορα, αλλά παρ' όλα αυτά, όσα λέω με απλό και κατανοητό τρόπο σε ενοχλούν, διαφορετικά δε θα είχες ασχοληθεί τόσο πολύ.... Το στόμα πάντως να ξέρεις ότι δε θα το κλείσεις σε κανέναν. Μην το επιχειρήσεις ξανά. Απλή συμβουλή..... Τέλος, ευχαριστώ για το σύνδεσμο αλλά δε θα τον ανοίξω. Τις "αφιερώσεις" σου και τα σκασμός σου, αλλού. :) :)

Α, είδα ότι δεν είπες οι μαγκιές ΜΕ τα σκάσε, (κάτι μας είπες δηλαδή όπως και να' χει) αλλά οι μαγκιές ΚΑΙ τα σκάσε. Ε, σε θεώρησα βλέπεις ικανό να τα έχεις μπερδέψει τόοοσο πολύ, όπως είπες τους πασόκους από τη μια.....συντρόφια κι από την άλλη ότι μου λες ότι η......Πασοκίλα δεν αποβάλλεται εύκολα. Σταθεροποιήσου κάπου. Λογικά όμως θεωρείς ότι τους Πασόκους τους έχει πια σιγουρέψει το κόμμα και δε χρειάζεται να τους γλύφετε. Κι ότι έχουν μετανοήσει πικρά για το κακό τους παρελθόν και...αναβαπτιστεί. Για να δούμε τελικά πόσους θα κρατήσετε......

Όντως είναι τουλάχιστον αστείος όποιος προσπαθεί να "αθωώσει" τα κανάλια που έπραξαν το "χρέος" τους ενημερώνοντας "αντικειμενικά" τον 'Ελληνα πολίτη για την υφιστάμενη και την επερχόμενη κατάσταση,αναπαράγωντας συνεχώς μόνο δηλώσεις και φήμες και τα γνωστά " σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες".Δύο πράγματα ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ( με τζίφρες που λέει και ο παππούς μου) την προηγούμενη εβδομάδα ,όποιος μου βρεί και τρίτο είναι ΜΕΓΑΣ.1ο (και σοβαρό) έληξε το πρόγραμμα της Ελλάδας με αποτέλεσμα να τραβάμε αυτό με τις τράπεζες και 2ο δημοσιεύτηκε η έκθεση του ΔΝΤ στην οποία αναφέρεται ότι το χρέος της Ελλάδας είναι ΜΗ βιώσιμο και χρειάζεται κούρεμα τουλάχιστο κατά 30% , με την υποσημείωση δε ότι οι ηγεσίες κάποιων ευρωπαΪκών χωρών άσκησαν πιέσεις να ΜΗΝ δημοσιευτεί πριν το ελληνικό δημοψήφισμα.ΤΡΙΤΟΝ ΟΥΔΕΝ!!!! Μήπως μπορείς να μου πεις που εστίασαν και γινότανε το σώσε μέρα νύχτα;; wow ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο κόσμος πραγματικά δεν ζεί σε γυάλα ,δεν καταλαβαίνω τη μομφή σου απέναντι σε αυτούς που κατηγορούν τα κανάλια για διατάραξη κοινής ειρήνης,διασπορά ψευδών ειδήσεων,παραβίαση εκλογικής διαδικασίας κτλ κτλ.... Ότι νοιάζονταν για το καλό μας ,δεύτερο wow, πες το μας κι΄αυτό να λυθούμε στα γέλια........... Η οικονομική δραστηριότητα στη Ελλάδα αγαπητέ μου έχει παγώσει εδώ και ΧΡΟΝΙΑ , εκκατομύρια επαγγελματίες ΝΟΜΙΖΑΝ ότι επιβίωναν και χρωστάνε χιλιάδες ευρώ στον ασφαλιστικό τους φορέα( λέγε με ΟΑΕΕ 500.000 ανασφάλιστοι επιχειρηματίες ήτοι επιχειρήσεις αγαπητέ) , χρωστάνε ΦΠΑ ,φόρο εισοδήματος,φεσώνουν προμηθευτές,δεν πληρώνουν εργαζόμενους , ΚΛΕΙΣΑΝΕ επιχειρήσεις,ποιά οικονομική δραστηριότητα πάγωσε, μας κοροιδεύεις;;; Μάλλον κατά τα φαινόμενα ζούσατε σε γυάλα , δε θέλω να σας ταράξω αλλά έτσι μου φαίνεται.....Τί φταίμε και εμείς που ΟΛΕΣ οι κοινωνικές ομάδες είναι υπέρ του ΝΑΙ ( ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - Παρουσιάστρια ειδήσεων ΜEGA CHANNEL).Και το 61%( κατά τα "αντικειμενικά" μέσα και τους συνεταίρους τους - δημοσκόπους 51% - 49%) δεν ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες , τί είναι;;; Που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει για διατάραξη κοινής ειρήνης , ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ WOW!!!

Η έκθεση για το ΔΝΤ μπορεί να μην είχε δημοσιευτεί αλλά ξέραμε την άποψή του για το μη βιώσιμο χρέος. Για την κατάσταση της αγοράς όλοι τα ξέρουμε, από εκεί και πέρα δεν ξέρω πώς μπορείς και μειώνεις την καταστροφή που συντελέστηκε αυτούς τους τελευταίους μήνες. Στα΄ση πληρωμών παντού εκτός από το Δημόσιο. Φταίνε δηλαδή όλοι οι άλλοι και η κυβέρνηση δε φταίει καθόλου? Δεν έπρεπε να τα έχετε υπολογίσει αυτά? Άστο, την υπευθυνότητα της κυβέρνησης την είδαμε, και την είδε όλη η Ευρώπη μαζί. Πρωτόγνωρα πράγματα, κι εσύ τώρα κάτι μας λες!! Για να δούμε, τώρα που τελείωσαν οι εκλογές σας, θα αποκτήσετε καμία επαφή με την πραγματικότητα? Θα κάνετε τη δουλειά που απαιτείται? Δεν είμαστε αισιόδοξοι! Και κάτι πραγματικά τελευταίο. Αυτό με τα κανάλια είναι κατανοητό, έχει το Σύριζα δίκιο σε πολλά, αλλά μη το χρησιμοποιείτε συνεχώς γιατί κούρασε, και στο τέλος τέλος κλείστε τους το στόμα με πράξεις αν μπορείτε, και αρχίζει να παραπέμπει και αλλού...

Ρε Δημήτρη, να σε ρωτήσω κάτι? Γιατί στα μισά σχόλια, βάζεις το όνομα σου, και στα άλλα μισά όχι? Για να δείξεις ότι είστε πολλοί? Αφού σε ΟΛΑ τα Συριζείκα εσύ είσαι. Πώς νοιώθεις επίσης που τόση προπαγάνδα πήγε χαμένη? Δε βρίσκεις πουθενά αλλού να τα πεις? έχεις πάρει εργολαβία τα τοπικά site? δε βλέπεις ότι μιλάς στην ουσία μόνος σου εδώ? Αφού δε γράφει κανείς, και σίγουρα δε διαβάζει πια και κανείς άλλος από εχθές. Κρίμα δεν είναι τόσος κόπος χαμένος? :)

Έχεις πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου,ξεκινά από μικρή ηλικία,από το σχολείο και δεν διορθώνεται ευκολά.Συνεχίζεις σε δευτερο πληθυντικό,αν και σου είπα ότι δεν ανέφερα πουθενά μα πουθενά κανένα κόμμα , πλην του πρώην σου,επειδη το ανέφερες εσύ και μόνο,Εάν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το πρώην συντρόφια είναι ειρωνικό , η Πασοκίλα αφορά εσένα και κατάλαβες ότι είμαι πρώην Πασόκος...... Δείχνω κατανόηση και δεν το συνεχίζω άλλο..........

Στα μισά το ξεχνάω,συγχώρεσέ με....εσένα σε λένε κανένα;; Βλέπω ότι και διάβασες αλλά και μπήκες στο κόπο και σπατάλησες και χρόνο να σχολιάσεις......

Καλά, συγγνώμη κιόλας , πραγματικά τώρα , δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε;;Που ΑΚΡΙΒΏΣ είπα ότι δεν ξέραμε ότι το χρέος μας δεν ήταν βιώσιμο και μας το αποκάλυψε η έκθεση του ΔΝΤ;;;Πού ακριβώς ΑΘΩΩΣΑ και ΠΟΙΟΝ;;Είπα πουθενά ότι οι άλλοι φταίνε ΜΟΝΟ και τώρα ΚΑΝΕΙΣ;;Από που ΒΓΑΛΑΤΕ το συμπέρασμα ότι μιλάω από κομματικό γραφείο;;;; Έτσι σας έχουν μάθει ότι όλοι πρέπει να είναι σε κάποιο κόμμα;;; Που ΑΚΡΙΒΩΣ υπερθεμάτισα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ;; Επειδή χαίρομαι που ο ΛΑΟΣ δεν μάσησε, σε ένα στημένο παιχνίδι και αντέδρασε με κάνει κομματικό στέλεχος;; 61,5% του κόσμου είναι αφελής και δεν ξέρει τι του γίνεται;;Τόσο πολύ ικανοί είναι και αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ και έστησαν ένα μηχανισμό προπαγάνδας μέσα σε πέντε μήνες και έχουν και κομματικά στελέχη που παίρνουν σφάρνα τα τοπικά site;;;Χωρίς εφημερίδες , χωρίς κανάλια,με το internet;;; Εντάξει λοιπόν,μπράβο σας με καταλάβατε......... Επίσης σε όλους τους ανώνυμους που τα έβαλαν μαζί μου: Που ΑΚΡΙΒΩΣ κατηγόρησα ή αναφέρθηκα προσωπικά σε κάποιον και τον έψεξα ( ώπα δύσκολο) τον επέκρινα για την όποια επιλογή του, πλην του κυρίου που παραξήγησε και παρεξηγήθηκε με το ΣΚΑΣΜΟΣ οι ρήτορες( σε αυτόν αναφέθηκα προσωπικά εννοώ,μην παραξηγηθώ παλι);;Αυτόν που ανήκε στο μεγαλύτερο κοπάδι και τώρα κοροιδεύει τα "πρόβατα";; Άν τον πείραξε το σκασμός να ζητήσω και συγγνώμη,αν και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκε προσωπικά και άρχισε άλλο τροπάριο...

40 χρόνια οι ακροδεξιοί και φασίστες ήταν μεσα στην νέα δημοκρατία και δεν τους ενοχλούσε αυτό καθόλου καθώς είχαν τα ψηφαλάκια. Τώρα που η χρυσή αυγή συμφώνησε σε ένα πράγμα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αμέσως να πεις ντροπή στο συριζα. Άντε από εδώ ξεφτίλες

Το έψεξα ( ώπα δύσκολο) το λες γιατί θα δυσκολευτούν να το κατανοήσουν οι ακαλλιέργητοι που δε μοιάζουν στην αφεντιά σου? Ξαναγύρνα στο δημοτικό εσύ καλύτερα να μάθεις αγωγή! Είχα το χρόνο όντως να ασχοληθώ χθές και να γελάσω λίγο μαζί σου, αλλά δε θα το κάνω και σήμερα. Τα σχόλια όντως στα πάρα πολύ πεταχτά τα διάβασα, γιατί είπαμε να ξοδέψουμε λίγο χρόνο στο άτομο που έχει μια συγκεκριμένη δουλειά να κάνει εδώ μέσα, και ως εκ τούτου "φροντίζει" τα κείμενά του κομματάκι παραπάνω από εμάς, παρ' όλα αυτά δε θα φάμε και τη ζωή μας μαζί σου. Στα 10 δεύτερα λοιπόν και πάλι θεωρώ ότι μια χαρά σε κατάλαβα! ΔΕ θίχτηκα προσωπικά με το σκασμός, αλλά θίχτηκα με το ρήτορας, γιατί εδώ μιλάει απλός κόσμος που ψήφισε το 40% και κάνει το σχόλιό του. Εσύ είπες για αλήτες που πληρώνονται ακόμα να γράφουν, βγάζοντας ένα συμπέρασμα τέτοιο.....από που αλήθεια ? Από του βοδιού το κέρατο ρε προβοκάτορα? Καλά κάνω λοιπόν κι εγώ και βγάζω το συμπέρασμα ότι γράφεις μέσα από τα γραφεία του κόμματος, γιατί και τέτοια....απόλυτη συνέπεια δε δικαιολογείται και αλλιώς αδερφάκι μου! Και για να μη λέμε πολλά, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα έπρεπε να ΣΚΑΣΟΥΝ όλοι ανθρωπάκο μου κατ' εσε! Αυτό διαφαίνεται μέσα από τα σχόλιά σου! Αυτό γουστάρεις, ΚΑΙ οι.....ρήτορες γιατί τώρα μίλησε ο ....λαός, ΚΑΙ οι απλοί σχολιαστές τελικά, που δεν ψήφισαν όχι και το ποσοστό τους είναι διόλου ευκαταφρόνητο! Όταν έρχεσαι λοιπόν και βαφτίζεις αυθαίρετα το λαό "ρήτορες" αυτά παθαίνεις! Και για να τελειώσει οριστικά η ενασχόληση μαζί σου, στα είχα πει και τις προάλες που σε είχα τρακάρει πάλι, αλλά μυαλό δεν έβαλες, Κρύφτηκες δυο ημέρες και επέστρεψες δριμύτερος να βάλεις στη θέση τους αυτούς που σου χάλαγαν μέσα στο μυαλό σου την εικόνα του...θριάμβου. Το λέω λοιπόν ξεκάθαρα, όπως δηλαδή στο είπα και σε πιο πάνω σχόλιο κι έκανες ότι δεν κατάλαβες. Όποιος λοιπόν δει εδώ ξανά στον "επώνυμο" Δημητράκη θα δει μαζί και 10 ανώνυμους, που θα πηγαίνουν σετάκι με το...Δημητράκη. Είναι δηλαδή, για όποιους δεν κατάλαβαν ακόμα, το ένα και το αυτό! Γειά σου DIMITRIS, η καριέρα αυτού του nick μάλλον έλαβε τέλος. Κλαίω...από τα γέλια.

Μαζί σου γελώ (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 07/07/2015 - 14:02."Εσύ είπες για αλήτες που πληρώνονται ακόμα να γράφουν, βγάζοντας ένα συμπέρασμα τέτοιο.....από που αλήθεια ? " Πού και πότε ακρίβώς το έγραψα αυτό;;; Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα άνθρωπος με συνέπεια λόγου αυτομάτως είναι προβοκάτορας ,μαλλόν έχετε συνηθίσει όπου φυσάει ο άνεμος. Παραθέτω το ποίημα όπως έχει μήπως και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καταλάβετε τι ακριβώς εννοούσα με το σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσατε ,....., αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...... Στίχοι: Κώστας Τριπολίτης Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος Έβγαλε βρωμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε είμαστε λέει το παρατράγουδο στα ωραία άσματα και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε στο εξής θα παίζουμε σ’ αυτό το θίασο μόνο ως φαντάσματα Κάτω οι σημαίες στις λεωφόρους που παρελάσαμε άλλαξαν λέει τ’ ανεμολόγια και οι ορίζοντες μας κάνουν χάρη που μας ανέχονται και που γελάσαμε τώρα δημόσια θα έχουν μικρόφωνο μόνο οι γνωρίζοντες Βγήκαν δελτία και επισήμως ανακοινώθηκε είμαστε λάθος μες το κεφάλαιο του λάθος λήμματος ο σάπιος κόσμος εκεί που σάπιζε ξανατονώθηκε κι οι εξεγέρσεις μας είναι εν γένει εκτός του κλίματος Δήλωσε η τσούλα η ιστορία ότι γεράσαμε τις εμμονές μας περισυλλέγουνε τα σκουπιδιάρικα όνειρα ξένα ράκη αλλότρια ζητωκραυγάσαμε και τώρα εισπράττουμε απ’ την εξέδρα μας βροχή δεκάρικα Ξέσκισε η πόρνη η ιστορία αρχαία οράματα τώρα για σέρβις μας ξαποστέλνει και για χαμόμηλο την παρθενιά της επανορθώσαμε σφιχτά με ράμματα την κουβαλήσαμε και μας κουβάλησε στον ανεμόμυλο Για την συνεχή επιμονή σου στα υποκοριστικά τι να πώ , δείχνει πραγματικά ποιός έχει ανάγκη από αγωγή η οποία ξεκινάει πρίν την πρώτη δημοτικού ξέρεις......Επίσης όταν ένας άνθρωπος σκέφτεται και γράφει με συνέπεια (και μάλιστα απόλυτη) και προσέχει τα κειμενά του σημαίνει για εσένα ότι είναι κομματικό στέλεχος;;; Άρα να είμαστε όπου φυσαει ο άνεμος και να γράφουμε όπως μας συμφέρει;; Ωραίο συμπέρασμα , κακώς ασχολείσαι λοιπόν μαζί μου και εγώ μαζί σου , μην σπαταλήσεις ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον πολύτιμο χρόνο σου για πάρτη μου........

Ρε Δημήτρη, να σε ρωτήσω κάτι? Γιατί στα μισά σχόλια, βάζεις το όνομα σου, και στα άλλα μισά όχι? Για να δείξεις ότι είστε πολλοί? Αφού σε ΟΛΑ τα Συριζείκα εσύ είσαι. Πώς νοιώθεις επίσης που τόση προπαγάνδα πήγε χαμένη? Δε βρίσκεις πουθενά αλλού να τα πεις? έχεις πάρει εργολαβία τα τοπικά site? δε βλέπεις ότι μιλάς στην ουσία μόνος σου εδώ? Αφού δε γράφει κανείς, και σίγουρα δε διαβάζει πια και κανείς άλλος από εχθές. Κρίμα δεν είναι τόσος κόπος χαμένος? :)----------Και για να τελειώσει οριστικά η ενασχόληση μαζί σου, στα είχα πει και τις προάλες που σε είχα τρακάρει πάλι, αλλά μυαλό δεν έβαλες. Κρύφτηκες δυο ημέρες και επέστρεψες δριμύτερος να βάλεις στη θέση τους αυτούς που σου χάλαγαν μέσα στο μυαλό σου την εικόνα του...θριάμβου. Το λέω λοιπόν ξεκάθαρα, όπως δηλαδή στο είπα και σε πιο πάνω σχόλιο κι έκανες ότι δεν κατάλαβες. Όποιος λοιπόν δει εδώ ξανά στον "επώνυμο" Δημητράκη θα δει μαζί και 10 ανώνυμους, που θα πηγαίνουν σετάκι με το...Δημητράκη. Είναι δηλαδή, για όποιους δεν κατάλαβαν ακόμα, το ένα και το αυτό! Γειά σου DIMITRIS, η καριέρα αυτού του nick μάλλον έλαβε τέλος. Κλαίω...από τα γέλια. ----------Κατανοώ την προσπάθεια σου να εξακολουθείς να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και να προσπαθείς να περισώσεις το......"όνομά" σου, αλλά αφού έχεις τόσο μεγάλο θράσος να συνεχίζεις ακόμα, θα τα πούμε σε άλλο ποστ Δημητράκη, όταν θα έρθεις να μας μιλήσεις πάλι μαζί με τους κλώνους σου. Όσοι μπαίνουν κάθε μέρα όπως εγώ, ξέρουν πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω, και ξέρω ακριβώς τις τακτικές που ακολουθείς, και τον τρόπο που μιλάς ανά περίπτωση. Πάντως ως...."επώνυμος" το παίζεις....κολλεγιόπαιδο. Προσπαθείς βέβαια από την άλλη να κάνεις τα πάντα για να προκαλέσεις τον άλλον, ώστε να ξεφύγει πρώτος και μετά να μπορέσεις να ξεκατινιαστείς με την ησυχία σου....Δε γράφεις βέβαια ακριβώς κάθε μέρα αλλά όταν κάνεις δουλειά...κεντάς...Ένα από τα πολλά ανώνυμα σχόλιά σου, κυρίως σε αυτό το πόστ, όπου πραγματικά ξεσάλωσες, είναι το εξής: Υποβλήθηκε από Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 06/07/2015 - 00:11. Ρε αλήτες, ακόμα συνεχίζετε την προπαγάνδα του Γιούνκερ, του Σόιμπλε και της Μέρκελ; Σας πληρώνουν ακόμα; Το παιχνίδι τελείωσε, αλλά για σας.====== ΥΓ Τα υποκοριστικά είναι γιατί είσαι πολύ μικρός αγοράκι (κι άλλο) μου για να δουλέψεις εμένα.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.