Εύη Τατούλη: Η μεγάλη κεντροδεξιά οφείλει να βρει το δρόμο της (video)

Εύη Τατούλη: Η μεγάλη κεντροδεξιά οφείλει να βρει το δρόμο της (video)

Ιούλιος 05, 2015 - 23:00
9 σχόλια

Λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουλίου, και με ξεκάθαρο πια το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, η πολιτευτής Αρκαδίας κυρία Εύη Τατούλη μίλησε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για τα αποτελέσματα και για το πώς έχουν διαμορφωθεί, καθώς για την επόμενη μέρα, αλλά και για το κόμμα της ΝΔ.

«Όπως δήλωσε ο Πρωθυπουργός, σημείωσε μια μεγάλη και σημαντική νίκη. Ο Ελληνικός λαός αποφάσισε και με αυτή τη σημαντική απόφαση οφείλει ο Πρωθυπουργός από αύριο να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, προκειμένου η χώρα να να βγει από αυτή τη δαιδαλώδη κατάσταση στην οποία βρέθηκε τις τελευταίες μέρες», ανέφερε.

Ακόμη, τόνισε ότι ο Πρωθυπουργός πρέπει να βρει σύμμαχο το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας.

«Οι Ευρωπαίοι εταίροι θα πρέπει να σεβαστούν την απόφαση απόλυτα. Το ''όχι'' είχε ένα όμορφο, λαοφιλές και ένα άφθαρτο πρόσωπο να το εκφράζει, αυτό του κ. Τσίπρα», επεσήμανε, αφήνοντας αιχμές για το πρόσωπο του κ. Σαμαρά, αναφέροντας ότι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη οφείλει άμεσα να βρει τον βηματισμό της.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εύη Τατούλη: Η μεγάλη κεντροδεξιά οφείλει να βρει το δρόμο της


9 Σχόλια

Έυη εσύ δεν κατέβηκες υποψήφια με τον Σαμαρά και τον στήριξες ή κάτι έχασα;

που ειναι τα ναι απο ολη την εβδομαδα που λεγατε ? Ευρω η δραχμη λεγατε στα γραφεια σας ! Ευρωπη η οχι ! παρε ενα ντεπονακι για αρχη

Αν τον βρεί τον δρόμο της δεν πρέπει να είσαι μέλος της γιατί εκφράζεις ότι πιο παλαιοκομματικό υπάρχει. Την πολιτική της εκμετάλλευσης των προβλημάτων υγείας των ανθρώπων και της κακής λειτουργίας του συστήματος υγείας , των εργολαβιών και του πελατειακού κράτους!

Αυτός ο άφθαρτος ηγέτης, ο δημιουργικός χωρίς ίχνος λαϊκισμού μένει στο από πάνω διαμέρισμα;

ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΕΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ....ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΑΚΑΤΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....!!!!

ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑΜΕ ΟΛΟΙ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ κ.ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΙΧΕΣ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΑ Η ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ***

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.