Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ: Να αλλάξει το παλιό πολιτικό σύστημα

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ: Να αλλάξει το παλιό πολιτικό σύστημα

Ιούλιος 05, 2015 - 22:07
4 σχόλια

Στην ερώτηση δημοσιογράφου για το τι πρέπει να γίνει στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, είπε: «Ο νοών νοείτο».

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκης Ιωαννίδης, καθώς το προβάδισμα του «όχι» είναι πια ξεκάθαρο, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις, στις οποίες διαφαίνεται η τάση για αλλαγές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο. Για άλλη μία φορά οι νέοι γύρισαν το πρόσωπό τους στο παλιό πολιτικό σύστημα. Τώρα πρέπει ενωμένοι να πετύχουμε συμφωνία, μέσα σε 48 ώρες, όπως έχει υποσχεθεί ο Πρωθυπουργός».

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα να καταλάβει το μήνυμα του ελληνικού λαού και να αποφασίσει. 

Στην ερώτηση δημοσιογράφου για το τι πρέπει να γίνει στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, είπε: «Ο νοών νοείτο».

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ εκανε σχολιο ο προεδρος οννεδ της Αρκαδιας και αν θυμαμαι καλα ειπε 'τα μαζευεις και πας σπιτι σου ' ! τωρα βλεπουμε να διωχνεται τον αρχηγο σας αφεντικο σας μπαμπα σας ! αποφασιστε γιατι μας μπερδευεται ! μαλλον ο κυριος προεδρος στην Αρκαδια πουλαει νεοδημοκρατιλικι ?

Άλλος ένας αδουλευτος (πολιτικός) Μπράβο Ελλάδα που μας δίνεις τέτοια νούμερα πολιτικούς .

Μηπως νομιζεται οτι ολοι αυτοι εκει μεσα στις νεολαιες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ παλευουνε για μια καλυτερη Ελλάδα? Τεμπελοσκυλα ειναι που περιμενουν πως και πως να γυρισει το κομμα τους στην εξουσια για να μπορεσουν να χωθουν σε καμμια (ή περισσοτερες) μισθολογικη λιστα του δημοσιου και να γινουν κομματι του "μαζι τα φαγαμε". Το μονο που θα σας μεινει θα ειναι τα κομματικα συνθηματα τυπου "αααα και ουου και ΔΑΠ ΝΔΦΚ" και λοιπες ηλιθιοτητες που κανενας αξιοπρεπης που σεβεται τον εαυτο του δεν θα ελεγε ποτε. Και αυτο γιατι ο λαος ξυπνησε και δεν προκειτε να ξαναταισει τα υπερχρεωμενα κομματα σας και τους αναξιους τεμπελχαναδες που εχετε μαζεψει εκει μεσα. Προεδρος χωματερης και μελη σκουπιδια. Τα ιδια ισχυουν και για τον Συριζα που προς το παρον εχει ασυλια μιας και κυβερνα εδω και μερικους μηνες μονο.

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ;ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΣΑΚΗ;ΠΟΛΥ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΑ ΔΕΝ ΒΡΟΝΤΑΝΕ ΤΩΝ ΑΛΛΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.