Απαγόρευση κυκλοφορίας υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου Τρίπολης

Απαγόρευση κυκλοφορίας υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου Τρίπολης

Ιούλιος 03, 2015 - 16:48
5 σχόλια

Με απόφαση του ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, απαγόρευσε την κυκλοφορία των Υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου, για το χρονικό διάστημα από 29-6-2015 μέχρι νεοτέρας.

Όπως ενημερωθήκαμε ;η κίνηση των Υπηρεσιακών οχημάτων θα πραγματοποιείται μόνο για εξαιρετικές και κατεπείγουσες ανάγκες, οι οποίες θα εκτιμώνται μεμονωμένα και κατά περίπτωση, ύστερα από έγγραφη εντολή του.

Από τη απαγόρευση αυτή εξαιρούνται τα απορριμματοφόρα οχήματα και τα οχήματα Πολιτικής Προστασίας των οποίων η κυκλοφορία είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Τον Σωτηράκη λέτε εσείς που παράγει έργο!! Οι υπόλοιποι τι θα κάνουν ήθελα να ήξερα που τα παίρνουν σπίτια τους!!!

Να μην πέρνει κανένας τους στο σπίτι του το υπηρεσιακό αυτοκίνητο τέλεια και παύλα. Είτε τον λένε Σωτηράκη, Νικολάκη η Δημητράκη.

ρε αλανια, τι τρωγόσαστε με το σοτηρο. ειναι ο μονος που βγαινει εξω στα δυσκολα. ο μονος που παραγει εργο. προχθες με τα πολα νερα ηταν εξω στο κοσμο. με τα χιονια μας ξεχιονιζε νυχτα νυχτα. μηπως περνει τα πολλα λεφτα απο το δημο 'η τους μεγαλους μισθους? ετσι τον εχουν εκει μεσα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.