Η συγκέντρωση για το «Μένουμε Ευρώπη» στην Τρίπολη (photos+video)

Η συγκέντρωση για το «Μένουμε Ευρώπη» στην Τρίπολη (photos+video)

Ιούλιος 02, 2015 - 22:17
44 σχόλια

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 19:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση υποστήριξης της παραμονής της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως είχε ανακοινωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ομάδα ΑΡΚΑΔΙΑ: ΝΑΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ.

Σημειωτέον ότι οι υποστηρικτές του κινήματος καθυστέρησαν να συγκεντρωθούν στην πλατεία Πετρινού, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε καμία ομιλία. Περισσότερο οι συγκεντρωμένοι συζητούσαν μεταξύ τους για τις ανησυχητικές πολιτικές εξελίξεις, ενώπιον του κρίσιμου δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου, και μοιράστηκαν μεταξύ τους τον φόβο και την αγωνία τους για την επόμενη ημέρα, κάτι που συμβαίνει, εξάλλου, σε κάθε συζήτηση με φίλους και γνωστούς αυτές τις ημέρες.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η συγκέντρωση για το «Μένουμε Ευρώπη» στην Τρίπολη


44 Σχόλια

μπραβο παιδια!!!να σταματησουμε τις ουρες στις τραπεζες κ το κουρεμα των καταθεσεων.ολοι λεμε ΝΑΙ!!!

Μέχρι και ο σοσιαλιστής ηγέτης του ΜΑΗ του '68 και πρώην ευρωβουλευτής Ντανιελ Κον Μπεντίτ λέει ότι θα ψήφιζε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και κράζει τον Τσίπρα. Αυτόν που οι Συριζαίοι είχαν κάνει σημαία του αντιμνημονιακού αγώνα. Επιτέλους ας σοβαρευτούμε. Μην αφήσουμε ψεύτο εγωισμούς να μας οδηγήσουν στην καταστροφή. Δεν ειναι ντροπή ουτε προδοςια όπως τεχνηέντως πάνε να το περαςουν οι του ΣΥΡΙΖΑ,να είσαι Αριστερός και να πεις ΝΑΙ. Ειναι πράξη ευθύνης.

Δεν ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ (και δεν βλεπω να τους ψηφίσω όπως πανε) αλλα θα πεσει ΟΧΙ την Κυριακη , που θα παει σύννεφο γιατι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ! ..................ΟΧΙ........................

Αχ δεν είναι αυτός πλανήτης όλο κότες και πρόβατα και βλακώδεις άλλες κύπτουσες υπάρξεις. Άκρη-άκρη του Σύμπαντος ο αμελητέος με τους τόσους δα ωκεανίσκους του με τα Ιμαλαϊάκια του με τα τέσσερα δις των απτεροδιπόδων του μαχόμενων αέναα υπέρ βωμών και εστιών πετρελαιοπηγών και άλλων πλουτοφόρων περιοχών. Δεν είναι αυτός πλανήτης στουμπωμένος δηλητηριώδη αέρια έκθετος σε βροχές μετεωριτών σε σκέψεις φιλοσόφων σε μακρούς αγώνες για την ελευθερία (τη δική μας πάντοτε -ποτέ των άλλων). Ένα σκάκι για κόρακες εξασκημένους να κερδίζουν πάντοτε και από τις δύο πλευρές «μαύρα πουλιά» που λεν «μαύρα μαντάτα». Όχι όχι δεν είναι αυτός πλανήτης μάλλον είναι μία πλάνη ήτις οδηγεί πολύ μακριά στον Δία στον Χριστό στον Βούδα στον Μωάμεθ που εδέησε κάποτε κι εκείνοι ν’ ατονήσουν ώστε όλοι εμείς από μια κεκτημένη απλώς ταχύτητα να μένουμε στη στάση του προσκυνημένου. Η αντίστροφη μέτρηση ως τον τέλειο πλήρη αφανισμό. Το μόνο πράγμα που θα μείνει ανέπαφο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ

Η προπαγάνδα που χρησιμοποιούν τα κόμματα και οι υποστηρικτές του ΝΑΙ μου θύμισε την προπαγάνδα που κυριαρχούσε σ την Αμερική την περίοδο αμέσως μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που φόβιζε τους Αμερικανούς πολίτες λέγοντας τους ότι αν έρθουν οι Κομμουνιστές στην εξουσία θα τους πάρουν τα σπίτια.............. Δυστυχώς οι Αμερικανοί πολίτες διαπίστωσαν με τον πιο τραγικό τρόπο πως τα σπίτι τους τελικά δεν τους τα πήρα οι Κομμουνιστές αλλά οι Τραπεζίτες!............... Οι Υποστηρικτές του ΝΑΙ παίζουν με το μυαλό μας............... Καλλιεργούν φόβους. Αυτό έκαναν από την αρχή της κρίσεις και το αποτέλεσμα είναι να φτάσαμε 1.500.000 ανέργους & να εκτοξεύει το χρέους. Όλος τυχαίες οι οικονομικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ & της Νέας Δημοκρατίας τα 5 χρόνια της κρίσης βελτίωσαν τα οικονομικά μόνο των Τραπεζιτών, όλοι οι υπόλοιποι εμείς στο μαύρο χαλί! ................ Σήμερα καλλιεργούν πάλι φόβους. Και το κάνουν σε πολλαπλάσιο βέβαια βαθμό γιατί αυτή τη φορά ξέρουν και φοβούνται ότι το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού θα δώσει τη δυνατότητα σε μια σοβαρή κυβέρνηση για πρώτη φορά να στηρίξει τα συμφέροντα των πολιτών και όχι των Τραπεζιτών.

οπως εγιναν ελεγχοι κεφαλαιων ετσι θα γινει κ κουρεμα καταθεσεων..μην αφησουμε να μας φανε τα χρηματα οι αριστεροι..

"μην αφησουμε να μας φανε τα χρηματα οι αριστεροι.." Δε ντρέπεσαι ρε? Πέσε στα 4 ρε ταγματασφαλίτη να στα τρώνε οι τοκογλύφοι.

κλεισανε τις τραπεζες,κουρευουν τις καταθεσεις.που ειναι η αξιοπρεπεια που μας υποσχεθηκαν?????????

Φοβερη συγγεντρωση, λυπαμαι πολυ που δε μπορεσα να ειμαι, κριμα, ηταν μαζεμενα ολα τα κομματοσκυλα, οι βολεμενοι και οι αθλιοι πολιτικαντηδες, δεν πρεπει να χανονται τετοιες ευκαιριες χαχαχαχαχ οχι ρε κομματοσκυλα!

Μην τσακώνεστε παιδιά, κάποιος θα τα φάει, το θέμα είναι ποιος? Ποιος θα πάρει τη χώρα τώρα που γυρίζει? Τώρα που τη δίνω όσο όσο, φτάνει θεέ μου από εκείνη να γλυτώσω?

http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/europe/article4486371.ece

Ολα τα ***, οι βολεμενοι και οι αθλιοι πολιτικαντηδες, ολοι αυτοι που μας εφεραν μεχρι εδω!! Δεν πρεπει να χανονται τετοιες φατσες και τετοιες ευκαιριες χαχαχαχαχ οχι ρε ***!

Κανενας δεν μπορει να προσφερει αξιοπρεπεια. Είναι κατι που το κερδιζεις μονος σου, αν σου δωθει η δυνατοτητα... Μπορεις να καθεσαι αξιοπρεπως σε μια ουρα για να κανεις κατι...αλλωστε αυτο γινοταν παντα και γινεται σε ολες τις χωρες του κοσμου οταν ενα αγαθο ή μια υπηρεσια εχει μεγαλη ζητηση. Αυτο που δεν εχει γινει σε καμμια χωρα του κοσμου είναι να σου υποδεικνιουν αυτοι που εσφαξαν τους προσγονους σου για το ποτε θα λες ΝΑΙ, ποιος θα σε κυβερνα και με τι ορους και καθε ποτε θα κανεις ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΟΥ για να νομιζεις οτι εισαι δημοκρατικη χωρα... Αν λοιπον καποιος νιωθει οτι χανει την αξιοπρεπεια του οταν καθεται στην ουρα ενος ΑΤΜ τοτε σιγουρα δεν θα την κερδισει ψηφιζοντας αυτο που θελουν να του επιβαλουν ανθρωποι ασχετοι με την χωρα που εξυπηρετουν δικα τους προσωπικα και εθνικα συμφεροντα. Αν νομιζετε οτι ειστε Γερμανοι πολιτες τοτε σιγουρα το ΝΑΙ θα σας κανει να νιωσετε ακομα πιο Γερμαναραδες...με αξιοπρεπεια βεβαιως. Το να ειμαι Ελληνας ομως περιεχει πολυ περισσοτερη αξιοπρεπεια σε ενα λεπτο απο οση θα δουν αυτα τα ανδρεικελα σε ολη τους τη ζωη και δεν μπορουν να μου την παρουν οση προπαγανδα και οτι και να δειξουν στα ελεγχομενα μεσα ενημερωσης.

Το 2010 πηραν μια χωρα με 285 δισ.χρεος... Με τα μνημονια που εβαλαν τη χωρα δανειστηκαν περιπου 250 δισ.. Παρολο τις μαζικες απολυσεις, τις περικοπες συνταξεων και μισθων, τη μειωση του κατωτατου μισθου και ολα τα υπολοιπα.. Το χρεος σημερα ειναι 370 δισ. με. 25 % ανεργια και 2,5 εκατομμυρια ανθρωπους κατω απο το οριο της φτωχειας.. Στους νεους πησιαζει το 70%.. (Η παραγωγικη ταξη μιας χωρας).. Ας βαλει ο καθενας διλληματα στον εαυτο του και ας ψηφισει οτι νομιζει καλυτερο για τη χωρα , τα παιδια του και τον ιδιο...

Που θα το φτάσετε να δούμε!!! Πατριωτισμός ΟΨΙΜΟΣ, καπηλεύεστε Κολοκοτρώνηδες και Καραϊσκάκηδες ,γερμανοτσολιάδες και προδότες είπατε τον κόσμο, κάπου το τερματίσατε όμως......BASTA!

Θα ήθελα να ρωτήσω όσους αναφέρουν με τόση ευκολία το κούρεμα των καταθέσεων, έχουν ασχοληθεί ποτέ να δουν πως και πότε γίνεται? Και κυρίως έχουν ασχοληθεί να δουν το πρηγείται του κουρέματος και ποιοί θα χάσουν όλα τους τα λεφτά (μέτοχοι, ομολογιούχοι= πχ Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες). Οικονομολόγοι-καταστροφολόγοι του πεζοδρομίου που ακούσατε μια λέξη και την αναπαραγάγετε με περηφάνια... http://www.money-money.gr/news/ti-simenoun-i-nei-evropaiki-kanones-gia-to-kourema-katatheseon-ke-pious-aforoun/433

Οπως λεει και η ΟΛΓΑ, δεν ειναι δυνατον με τις ενεργειες του ο κυριος Τσιπρας να μετεφερε τους Ελληνες απο τις ουρες του ΟΑΕΔ και των συσσιτιων στις ουρες των ΑΤΜ!!!! Στα ΑΤΜ πηγαινε η ΟΛΓΑ και εβγαζε οσα ηθελε οποτε ηθελε...Λεφτα που εβγαλε με τον τιμημενο ευρωιδρωτα της και την κοφτερη παλαμη της οταν εκανε νοημα να κοψουν τον Γλεζο. Τωρα πρεπει να περιμενει στην ουρα με το μαλλι κουρουπα, πισω απο κατι παλιο γερους για να παρει μονο 60 ευρω. Επιτελους ειναι πολυ ενοχλητικο να λιποθυμουν οι παππουδες ή και να πεθαινουν (πως τολμουν) μπροστα απο την ΟΛΓΑ στο ΑΤΜ. Κυριε Τσιπρα σας καλω να παρετηθειτε και να ερθει μια συγκυβερνηση ΣΑΜΑΡΟΣΟΙΜΠΛΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ για να επανατοποθετησει ολους αυτους τους ενοχλητικους να πεθαινουν στην σωστη ουρα...Δηλαδη του ΟΑΕΔ, του ΙΚΑ και των συσσιτιων. Θανατος με αξιοπρεπεια για ολους και αναληψη με αξιοπρεπεια γθα την ΟΛΓΑ. Λεω ΝΑΙ λοιπον στην Ευρωπη που η ΟΛΓΑ, Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ και ολοι οι λοιποι ηρωες των καναλιων θα εχουν την σωστη αντιμετωπιση απο την Ελληνικη πολιτεια και δεν θα βλεπουμε αυτη την ξεφτιλα στην τηλεοραση. FREE OLGA, FREE PRETENTERIS...(αυτο το τελευταιο με δακρια στα ματια). Μπορει να μην εχω να φαω εγω και τα παιδια μου αλλα δεν μπορω να διαννοηθω τι περναει αυτη την στιγμη η ΟΛΓΑ. Βαστα γερα ΟΛΓΑ με 3-4 αναληψεις θα μαζεψεις αρκετα να ξανα στρωσεις το μαλλι κουρουπα.

Ανώνυμε 03/07/2015 - 14:14 έχω κουραστεί να εκφοβίζω με κούρεμα των καταθέσεων αν οι φτωχοί ψηφίσουν ΟΧΙ, αν δηλαδή κάνουν για ακόμα μια φορά λάθος επιλογή όπως λέει και η Λυμπεράκη, και έρχεσαι τώρα εσύ και μού κάνεις την προπαγάνδα μ***ί. Έλα σε παρακαλώ, άσε μας να κάνουμε τη δουλειά μας!!!

Ο Δημήτριος Νενέκος ήταν οπλαρχηγός της Επαρχίας Πατρών στην Επανάσταση του 1821. Ήταν αρβανίτικης καταγωγής από το χωριό Ζουμπάτα(σήμερα Πηγή). Κατά τα πρώτα χρόνια της Επανάστασης αγωνίστηκε πιστά και με ανδρεία στην Πελοπόννησο και στην Δ Στερεά Ελλάδα. Κατά την εκστρατεία του Ιμπραήμ πασά(1825), δελεάστηκε από υλικά ανταλλάγματα και μετατράπηκε σε συνειδητό προδότη της Επανάστασης. Έμεινε πιστός μέχρι τέλους στη συμμαχία του με τον Ιμπραήμ με συνέπεια το όνομά του να γίνει συνώνυμο του προδότη και του προσκυνημένου. Δυστυχώς Νενέκοι υπάρχουν γιατί δελεάζονται ................................................................. ΟΧΙ δεν θέλουμε άλλους Νενέκους........................................

ΟXI OXI OXI

Το ότι δεν τους συμφέρει να μας χρεοκοπήσουν και να χάσουν κι αυτοί τα λεφτά τους το ξέρουμε. Κάποια στιγμή όμως άμα τους τα κάνεις και πολύ..τσουρέκια, θα πουν δεν πάει στο διάολο, ας χάσω μερικά δις, θα τα βγάλω από αλλού πιο σίγουρα, αρκεί να απαλλαγώ επιτέλους από αυτούς τους άσχετους που δεν αναγνωρίζουν κανένα λάθος τους, και με τους οποίους είναι αδύνατον να συνεννοηθώ σε κάποια από τις γνωστές γλώσσες! Εγώ συμφωνώ, ας μας αφήσουν επιτέλους να πάμε στο καλό, αφού δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας. Εσύ δηλαδή μπορείς να συνεννοείσαι συνεχώς με νοήματα με έναν Κινέζο που τυχαίνει να μην ξέρει και Αγγλικά? Κάποια στιγμή θα θες να αρθρώσεις και καμία λέξη! Τώρα για την Όλγα και τον Πρετεντέρη απορώ και ξύνομαι ποιος χ@@@@κε τι είναι και τι υποστηρίζουν, εδώ ο κόσμος καίγεται! Που επειδή δεν έχετε επιχειρήματα μας έχετε φάει με την προπαγάνδα των καναλιών (η δική σας είναι η καλή προπαγάνδα) που στο τέλος τέλος στην εποχή μας κανείς δεν την καταπίνει πια αμάσητη, και μας βάζετε δυο αντιπαθούκλες εκεί να μας πείσετε για ποιο πράγμα ρε? Ότι επειδή οι ξένοι έχουν συμφέροντα που τα υπερασπίζονται, γιατί στην τελική είναι έξυπνοι, εγώ πρέπει να συνεχίζω να μακακίζομαι παρέα με τον γκουρού της πολιτικής Τσίπρα που αποδείχτηκε τόσο λίγος και μικρός?

ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ: Για να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα, και βάσει της εθνικής νομοθεσίας και της κοινοτικής (που καλύπτει όλες τις χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο αυτές της ευρωζώνης) οι καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ είναι απολύτως εξασφαλισμένες και ο φόβος του bail in είναι εντελώς ανύπαρκτος. Και όχι μόνο. Όσοι βγαίνουν στα κανάλια και διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις περί γενικευμένου κουρέματος όλων των καταθέσεων πράττουν αδίκημα που επισύρει ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες. Οι ανώνυμοι του σάιτ μπορεί και να τη βγάλουν καθαρή, αλλά τους επώνυμους στα χουντοκάναλα θέλω να τους δω στα δικαστήρια.

μπραβο στον Οδυσσεα που σας γραφει ολους και κυκλοφορει λες και δεν συμβαινει τιποτα ! αλλο ενα στον νεο της νδ που κανει λες και δεν τρεχει τιποτα.σπουδαγμενα παιδια και τα δυο και εχουν φαει τα χρονια τους ασκοντας το επαγγελμα τους ! ! κοροιδα Αρκαδες φιληστε τους και τα χερια πους μας εφτασαν τα κομματα τους εδω και να τους χτυπατε τη πλατη 'ναι μωρε καναμε λαθη να σου λενε'..ψηφιστε ναι και μετα καθιστε στα 4 ! ειστε η ντροπη της ΑΡΚΑΔΙΑΣ ολοι σας οι βολεμενοι .αλλα καλα κανουν γιατι ειστε κοροιδα και μετα θα λετε ΑΛΛΑ οπως κανετε τοσα χρονια ! υποδουλοι του χρηματος και της Πετρινου .

Ανωνυμοεπώνυμε, που ξέρουμε ποιος είσαι, δε θα έχεις ευτυχώς ξανά την ευκαιρία να απειλήσεις τον κόσμο που γράφει αυτά που δε σου αρέσουν. Στα κανάλια μπορεί να κάνει μήνυση το κόμμα ποιος ξέρει, έχε ελπίδα! Αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν μπορεί, γιατί δεν έχει ευθύνη το κανάλι για το τι θα πει ο κάθε καλεσμένος. Για ψέματα να μη μιλάνε κάποιοι, γιατί έχουν πει κι αυτοί μπόλικα, και με αυτή την έννοια, αν γίνει η στραβή, για εσχάτη προδοσία πρέπει να πάνε κι αυτοί μαζί με το ΓΑΠ που διόγκωσε και το χρέος, και μαζί με πολλούς άλλους! Γι' αυτό κόψε τα πολλά πολλά! Έχεις εσύ καλύτερη γνώση από εμάς για το τι θα συμβεί με τις καταθέσεις? Πες την, ενημέρωσε, και μέχρι εκεί! Αλλά δεν ενημερώνεις όπως πρέπει, πετάς μια γραμμή από αυτά που διάβασες στο newsbomb και μας κάνεις και τον έξυπνο! Να πάμε κι εμείς να το ψάξουμε να δούμε αν έχεις δίκιο τελικά, αλλά έτσι όπως μιλάς δεν θα μπει μάλλον κανείς στον κόπο! Κι αν μπει, πολύ πιθανόν να βρει κάτι άλλο, και τότε να δούμε τι θα λες! Για τα δάνεια των ιδιωτών και των επιχειρήσεων στις τράπεζες δεν ισχύει σίγουρα αυτό που θα γίνει? Ή αυτό δεν είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ, επειδή εκεί δεν μπορείς να αντικρούσεις κάτι?

Δειτε την μεγιστη ξεφτιλα του MEGA. Εμμετικη δημοσιογραφια. Ο δημοσιογραφος ρωτα εναν ηλικιομενο στην ουρα του ΑΤΜ πως θα τα καταφερει να τα βγαλει περα με 120 ευρω...Οταν ο παππους ξεκινησε να υποστηριζει την κυβερνηση και να μιλα για εναν πρωθυπουργο που παλευει μονος του...ο δημοκρατης MEGAλοδημοσιογραφος του τραβηξε το μικροφωνο και το εκανε περα σαν σκουπιδι. Ααααα ρε λαμογια, επρεπε να ημουν εκει να του το δωσω να το φαει το μικροφωνο του γελοιου. https://youtu.be/srtDNgB94aU

Αιντάαααα! Ακόμα εκεί έχετε μείνει ρε κακομοίρηδες? Εδώ ο κόσμος χάνεται! Αυτή είναι η προπαγάνδα σας? Εμείς αυτή της Τρέμη την ξέρουμε, εσείς ξέρετε ποιοι είναι αυτοί που σας ταϊζουν το κουτόχορτο? Δε θα έχετε για πολύ ακόμα το δικαίωμα να επικαλείστε άγνοια, να το ξέρετε!

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Παρ, 03/07/2015 - 16:09 επαναλαμβάνω: "ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ: Για να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα, και βάσει της εθνικής νομοθεσίας και της κοινοτικής (που καλύπτει όλες τις χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο αυτές της ευρωζώνης) οι καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ είναι απολύτως εξασφαλισμένες και ο φόβος του bail in είναι εντελώς ανύπαρκτος. Και όχι μόνο. Όσοι βγαίνουν στα κανάλια και διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις περί γενικευμένου κουρέματος όλων των καταθέσεων πράττουν αδίκημα που επισύρει ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες. Οι ανώνυμοι του σάιτ μπορεί και να τη βγάλουν καθαρή, αλλά τους επώνυμους στα χουντοκάναλα θέλω να τους δω στα δικαστήρια." Προσθέτω ότι θα γελάσουμε βλέποντας τους διάφορους επώνυμους μπροστά στην έδρα του δικαστηρίου να δικαιολογούνται "λέγαμε μαλακιούλες για να περνάει η ώρα". Και τώρα, ρε αλήτη, θέλω να μου εξηγήσεις τι θέλεις να πεις με το "Ανωνυμοεπώνυμε, που ξέρουμε ποιος είσαι, δε θα έχεις ευτυχώς ξανά την ευκαιρία να απειλήσεις τον κόσμο που γράφει αυτά που δε σου αρέσουν." Επισημαίνω ότι πάρα πολλά απ' αυτά που διαβάζω ΔΕΝ μου αρέσουν, αλλά η διάδοση ψευδών ειδήσεων που προκαλούν κοινωνική αναταραχή διώκονται από το νόμο και αυτό είναι διαπίστωση, αντίθετα προσωπική απειλή είναι αυτό που εσύ έγραψες. (Μόλις άκουσα ότι η προσφυγή περί αντισυνταγματικότητας του δημοψηφίσματος απορρίφθηκε.)

Περιμένω να δω πότε θα αναρτήσετε την απάντηση σε ένα σχόλιο με προσωπικές απειλές εναντίον μου, εκτός αν είχε δίκιο ο αλήτης που έγραψε "Ανωνυμοεπώνυμε, που ξέρουμε ποιος είσαι, δε θα έχεις ευτυχώς ξανά την ευκαιρία να απειλήσεις τον κόσμο ..."

δεν ειναι αξιοπρεπεια ρε παιδια οι ουρες,οι διορισμοι του κατρουγκαλου,οι διορισμοι του κουρουμπλη..........

Αν βγήκες να απειλήσεις πάλι τον κόσμο και εμένα προσωπικά που έγραψα το σχόλιο, καλά έκαναν και το έκοψαν. Δε με νοιάζουν οι απειλές και τα βρισίδια σου, αν και στο παρελθόν αγόρι μου σε έχω δει πόσο καλά μπορείς και βρίζεις, απλά, να, δεν το έχω και ανάγκη στην παρούσα φάση, αφού ούτως ή άλλως δε θα απαντούσα σε αυτά! Αν και δεν είμαι μέσα σε αυτούς που έγραψαν για κούρεμα καταθέσεων, η έλλειψη ψυχραιμίας από μέρους σου ήταν βέβαιο πώς κάπου εδώ ήταν η ώρα να κάνει την εμφάνισή της και να πέσουν οι μάσκες! Σε αυτό λοιπόν που προσπαθείς να κάνεις να είσαι βέβαιος πώς δε θα σε άφηνα χωρίς απάντηση, κι ας μην είναι προσωπικά δική μου μάχη αυτό-δε μίλησα για κούρεμα. Σου λέω λοιπόν, πως δε σε παρακολουθώ ασφαλώς, αυτό είναι κάτι που θα ήθελες να κάνεις πολύ εσύ-και το δηλώνεις ουσιαστικά ευθέως - και σε μένα και σε άλλους, και επίσης ασφαλώς δεν ξέρω το πραγματικό σου όνομα! Ξέρω όμως αυτό που χρησιμοποιείς στο site όποτε θέλεις! Τόσο απλά! Και τόσο απλά θα σου πω, πώς οι πρακτικές που ακολουθείς εσύ και άλλοι σαν κι εσένα, δε θα συνεχίσουν να περνάνε! Αυτό που γίνεται στον κόσμο αυτή τη στιγμή, με το διχασμό που εσείς πρώτοι εκτρέφετε, θα σταματήσει σύντομα, πολύ σύντομα, και από Δευτέρα ,σας αρέσει δε σας αρέσει, θα είμαστε όλοι πιο ενωμένοι από ποτέ!!!!!!

Α, τώρα που βλέπω το σχόλιό σου, απορώ όντως γιατί δεν το δημοσίευσαν! Πέραν του ότι με λες αλήτη, δεν προσθέτεις κάτι νεότερο στη "συζήτηση". Λάθος μου που είπα ξέρουμε, αντί για ξέρω, και το αναγνωρίζω!!!! (δίνοντάς σου εύλογο πάτημα να με λες αλήτη υπονοώντας ότι είσαι και τόσο σημαντική προσωπικότητα που σε παρακολουθούμε...."εμείς"-έπρεπε να το σταθμίσω πιο σωστά πώς έτσι σκέφτεστε τελικά "εσείς" και κρίνετε εξ ιδιών τα αλλότρια), Απλά πίστεψα απόλυτα πώς δεν είμαι μόνο εγώ που καταλαβαίνω το ρόλο ορισμένων, που από τη μια δεν παίρνουν θέση και κάνουν υποτίθεται διάλογο, την άλλη τους πετυχαίνεις να χρησιμοποιούν άσχημους χαρακτηρισμούς, με ολίγη από κλίμα "τρομοκράτησης" των αντιφρονούντων-το έχεις κάνει "επώνυμα" λίγο παλιότερα- και την άλλη μιλάνε για ποινικές ευθύνες σε ένα site....σε κόσμο που αναπαράγει στην τελική κάτι που είναι πεποίθηση του, άσχετα το πώς η πεποίθηση δημιουργήθηκε, και απειλείς ΕΥΘΕΩΣ, και καθόλου πλαγίως, λέγοντας ότι οι ανώνυμοι του σάιτ μπορεί και να τη βγάλουν καθαρή...και μη διανοηθείς να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ!!! Τα κανάλια δεν ξέρω αν κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων στο θέμα στο οποίο αναφέρεσαι, γιατί πράγματι δεν πρόλαβα να το ψάξω, θα ήθελα όμως εσύ που προφανώς πρόλαβες να μας δώσεις σύνδεσμο στο ιντερνετ ή κάτι άλλο που θα μπορούσε να μας κατατοπίσει! Το αν έχεις δίκιο ή όχι, και θα φανεί και στην πράξη άλλωστε! Αφενός την πράξη τη δική σου, που πρέπει να δώσεις έγκυρο και επίσημο δικτυακό τόπο, ή έστω δικτυακό τόπο, που να παραπέμπει σε επίσημη και τεκμηριωμένη επικύρωση αυτού που λέει. Και αφετέρου στην ενδεχόμενη πραγματικότητα που κανείς δεν εύχεται να ζήσουμε. Το όνομα που χρησιμοποιείς εδώ δε θα σου κάνω τέλος τη χάρη να σου πω ποιο πιστεύω ακράνδαντα ότι είναι, γιατί δε θα σου δώσω την ικανοποίηση να με διαψεύσεις φυσικά. Άλλωστε δεν είναι και σωστό για τη μια στο εκατομμύριο που έχω άδικο....το κρατάω για εμένα λοιπόν.

22:08 Τη δήθεν συγκαταβατικότητα σου την επιστρέφω, όπως περιμένω να μου επιστρέψεις εσύ το σύνδεσμο που σου ζήτησα.

Μπραβο σας παιδες που αντιλαμβανεστε την καναλικη και δυκτυακη προπαγανδα...Πολυ σωστα.....Φοβουνται πως θα χασουν την κουταλα και θα αναγκαστουν να πληρωσουν και αυτοι που τοσα χρονια εκμεταλευονται σχεδον δωρεαν τις ραδιοσυχνοτητες....Αλλο το να βαζεις ψυχαγωγικες εκπομπες και αλλο το να κανεις τον κοσμο να σκεφτεται αντιστροφα με αυτα που συμβαινουν...Υπομονη αδερφια και μην χωριζεστε σε στρατοπεδα, διοτι σε αυτην την ερωτηση πρεπει να απαντησετε με τα βιωματα σας, την εμπειρια σας και την αξιοπρεπεια σας, ανεπηρεαστοι απο αυτα που σας φωναζουν οι δωσιλογοι που οτι και να γινει μπορουν να διαφυγουν ανα πασα στιγμη βασιζομενοι στην καβατζουλα τους.Αν ειναι να πεσουμε ας πεσουμε με το κεφαλι ψηλα και οχι γονατιστοι εναντι των υπεροπτων εταιρων μας!!!

@φακίρης με.....φακιριές να ξέρεις δουλειά δε γίνεται! Το ΜΥΑΛΟ μας βάζουμε να δουλέψει, μείνε ήσυχος, την προπαγάνδα από όπου κι αν προέρχεται δεν τη μασάμε πλέον, και θα φανεί και από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος........αποτύχατε κύριοι, πετύχατε προσωρινά και τεχνητά να διχάσετε το λαό, αλλά θα πάρετε όλοι την απάντηση που σας αξίζει! Και δωσίλογοι υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ όπως βλέπουμε πια ολοκάθαρα, παρ' όλη τη...θολούρα....

ΟΧΙ= Ελπίδα σε όλους (γιατί λυσσάνε όλοι οι εοκικοί παρέα με τους Γε.......ς, για το δημοψήφισμα; τι φοβούνται;) ΝΑΙ=Υποταγή ,Εθνική κυριαρχία ΤΕΛΟΣ,φτώχεια, απολύσεις, ανεργία, κι άλλα Μνημόνια με επίπλέον Τροικανούς . Θέλετε το νέο μνημόνιο ΝΑΙ ή ΟΧΙ αυτό κρίνει το δημοψήφισμα.Τέλος η άθλια προπαγάνδα,

16:12 Φίλε, τι εννοείς εοκικοί? Μήπως το δημοψήφισμα είναι τελικά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για το αν ανήκουμε στη.......Δύση?? Πείτε το κι εσείς καθαρά να τελειώνουμε, και βασικά ΑΥΤΟ το δημοψήφισμα έπρεπε να κάνει ο Τσίπρας αν βέβαια είχε τα α@@@@ια, να τελειώνουμε, να ξέρουμε τι μας γίνεται!! Γιατί μέχρι τώρα νομίζαμε ότι το έκανε για να μας περάσει πιο εύκολα το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και να μην πέσει η κυβέρνηση!!! Τι εννοείς χωρίς μνημόνια? Έτσι σου είπανε να λες και σε έπεισαν? Ότι θα έχεις λεφτά χωρίς συμφωνία? Κάποια μέτρα θα υπάρχουν και κάποιο "λογαριασμό" θα δίνουμε αφού θέλουμε λεφτά, σας αρέσει δε σας αρέσει, αλλιώς ας πάμε και στα δέντρα να τρώμε μπανάνες-στη Βενεζουέλα έχει? Για το κούρεμα του χρέους όλοι συμφωνούμε, και μην ανησυχείτε, θα γίνει ούτως ή άλλως, τους έβαλε πολύ καλό χέρι ο Αμερικάνος να μας φερθούν λέει με....τακτ και να κουρέψουν και το χρέος, γιατί κάτι φοβάται......αυτό που εσύ εύχεσαι, ας πούμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.