Πρωτοβουλία πολιτών Αρκαδίας για τη δημιουργία μετώπου για έξοδο απο την κρίση

Πρωτοβουλία πολιτών Αρκαδίας για τη δημιουργία μετώπου για έξοδο απο την κρίση

Ιούλιος 01, 2015 - 18:13
5 σχόλια

Να μην περάσει το Ψέμμα και η τρομοκρατία

ΟΧΙ στα τελεσίγραφα που:

Πετσοκόβουν  μισθούς και συντάξεις

Φέρνουν φοροκαταιγίδα στους αγρότες, στους  επαγγελματίες και

τον τουρισμό

Βαθαίνουν τα προβλήματα της φτώχειας και της ανεργίας

Διαλύουν  την εθνική οικονομία

Παρατείνουν  τα μνημόνια

ΟΧΙ στην πολιτική που οδήγησε:

Στην αποβιομηχάνηση

Στην καταστροφή της αγροτικής παραγωγής

Στα λουκέτα στις επιχειρήσεις

Στο 1,5 εκατομμύριο ανέργους, 3 εκατομμύρια φτωχούς και 300 χιλιάδες νέους μετανάστες.

Το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα  δυναμώνει  τον αγώνα για απαλλαγή απο τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, για παραγωγική ανασυγκρότηση  της χώρας προς όφελος των εργαζομένων και όχι των μονοπωλίων.

Ισχυροποιεί την προσπάθεια για αποδέσμευση απο τον  στραγγαλισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΟΧΙ στο παράνομο χρέος

ΟΧΙ στη ληστεία του δημοσίου πλούτου

ΌΧΙ στην υποτέλεια

Πρωτοβουλία πολιτών της Αρκαδίας για τη δημιουργία μετώπου για έξοδο απο την κρίση.

Δελτίο Τύπου


5 Σχόλια

Ειστε η μειοψηφία. Θα μείνετε στο όνειρο. Η πλειοψηφία θα ψηφίσει ΝΑΙ. Εδώ είμαστε και θα τα πούμε την Κυριακή το βράδυ.

Τα πράγματα είναι απλά. Η κυβέρνηση προσέφυγε στο δημοψήφισμα θέτοντας το ερώτημα στην κοινωνία αν θέλει συνέχιση της λιτότητας ή όχι. Δεν μπορούσε να αποτυπώσει με αυτή τη μορφή το ερώτημα γιατί θα ήταν ολοκληρωτικά ευάλωτη στην επικοινωνιακή επίθεση των τοκογλύφων (τους ακούω να ουρλιάζουν: "τεμπέληδες, χαραμοφάηδες, συνταξιούχοι στα 40 σας") αλλά σε τελική ανάλυση, το διακύβευμα είναι ναι ή όχι στη λιτότητα που μεγαλώνει την ψαλίδα ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς. Πέρα από την ιδεοληψία της νεοφιλελεύθερης δεξιάς που δεν νοεί την ύπαρξη μιας κυβέρνησης όπως του Σύριζα και κάνει τα πάντα για να τη ρίξει αδιαφορώντας για τον καταστροφικό αντίκτυπο στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία, υπ

Τα πράγματα είναι τόσο απλά! Όλα, μα όλα όμως, δείχνουν ξεκάθαρα πια ότι έχετε κρυφή ατζέντα για δραχμή, και μη λέτε συνεχώς ότι σας κατέβει, λυπηθείτε μας! Άκου τον καταστροφικό αντίκτυπο στην Ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία. Σε πήρε ο πόνος ε? Αν δεν είσαι βαλτός να λες αρλούμπες, ξύπνα και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει. Εκτός αν συμφωνείς με τη δραχμή οπότε μάλλον πρέπει και πάλι να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ, γιατί δε θα επιτρέψουμε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο!

(φτου, γαμώτο, με κατάλαβαν) (εντάξει μωρέ, μου έχουν μείνει κάτι δραχμές από το 2000 που δεν πρόλαβα να αλλάξω σε ευρώ, γι' αυτό πιέζω για επιστροφή στη δραχμή) (για τα παιδάκια μου το κάνω όμως, συγχωρούμαι;)

Φτού γαμώτο, τι κρίμα που της ελίτ εκ Λονδίνου δε θα της περάσει να κερδίσει αμύθητα ποσά βάζοντάς μας στη δραχμή, εκπρόσωπος της οποίας έκανε δηλώσεις υπερ Τσίπρα προεκλογικά.....Και απορούσαμε τότε, μια παμπλουτίδου να στηρίζει αριστερά, πώς γίνεται? Τώρα ξέρουμε και πως γίνεται, και τι μέλει γενέσθαι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.