Παυλόπουλος: Το ευρώ είναι εθνικός μονόδρομος

Παυλόπουλος: Το ευρώ είναι εθνικός μονόδρομος

Ιούλιος 02, 2015 - 12:10
3 σχόλια

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνεις έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σημειώνοντας πως το ευρώ είναι εθνικός μονόδρομος. "Η πορεία της Ελλάδας εντός Ευρώπης και εντός Ευρωζώνης είναι εθνικός μονόδρομος, και όχι μόνο για λόγους οικονομικούς, αλλά και για λόγους εθνικής ασφάλειας", είπε χαρακτηριστικά στη σημερινή του συνάντηση με την πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος και πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κα Λούκα Κατσέλη.

Επιπλέον, τόνισε πως η πορεία στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη είναι μονόδρομος όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για λόγους ασφάλειας.

Από την πλευρά της η κα Κατσέλη, αφού συμφώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκανε λόγο για δύσκολες στιγμές και κάλεσε όλους να τις αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία, ομόνοια και αποφασιστικότητα.


3 Σχόλια

Α, το κατάλαβες? Γιατί αν φύγεις από εκεί, έχει άλλους δράκους, οικονομικούς κυρίως (συμπεριλαμβανομένου του λόμπι της δραχμής) και όχι μόνο....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.