Σε ημερίδα για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 επιτροπή από την Τρίπολη

Σε ημερίδα για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 επιτροπή από την Τρίπολη

Ιούνιος 30, 2015 - 20:38
1 σχόλια

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Νίκος Μανωλόπουλος του TipolisArcadia2021 και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής κ.κ. Κώστας Σπυρόπουλος και Κωνσταντίνα Σιούντρη, μετέβησαν στο Sibiu στη Ρουμανία, σε ημερίδα μεταξύ των υποψηφίων πόλεων για τον τίτλο της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021». το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της «Αγοράς Παραστατικών Τεχνών Σίμπιου» (Sibiu Arts Performing Market, 15-20 Ιουνίου 2015).

Το θέμα της ημερίδας «Ευρωπαϊκή διάσταση και συμμετοχή της κοινωνίας» με τη συμμετοχή του κ. Karel Bartak, Επικεφαλής του προγράμματος Creative Europe του Τομέα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διοργανώθηκε με σκοπό οι συμμετέχοντες να λάβουν οδηγίες και συμβουλές για την ολοκλήρωση του προγράμματος της υποψηφιότητας ECoC 2021.

Στην εκδήλωση, η οποία συντονίστηκε από τον κ. Constantin Chiriac, Πρόεδρο του Sibiu International Theatre Festival, παρευρέθησαν εκπρόσωποι από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρουμανίας.
Δεδομένου ότι η Ρουμανία και η Ελλάδα, θα φιλοξενήσουν το θεσμό κατά το έτος 2021, οι εκπρόσωποι του TipolisArcadia2021 είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εποικοδομητικές συναντήσεις με τους αντιπροσώπους των ομάδων διεκδίκησης των πόλεων της Ρουμανίας (Braila, Craiova, Arad, Timisoara, Brasov, Cluj Napoca, Baia Mare, Ιάσιο και Βουκουρέστι), με σκοπό την εύρεση κοινών στόχων, τη συνεργασία και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

δεν νομίζω ότι είναι εποχή να γίνονται αυτά τα έξοδα , ο κόσμος πεινάει και εσείς πάτε ταξιδάκι ??? πόσα ακόμα πρέπει να δαπανήσεις δημητράκη για την δήθεν πολιτιστική πρωτεύουσα ??? για την κεδητ μούγκα , τα ξέχασες τα 45000 , οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.