Τι λένε οι Τριπολίτες για το δημοψήφισμα και για τον έλεγχο των κεφαλαίων (video)

Τι λένε οι Τριπολίτες για το δημοψήφισμα και για τον έλεγχο των κεφαλαίων (video)

Ιούνιος 29, 2015 - 13:14
16 σχόλια

«Τα μεγάλα κεφάλια δεν έχουν ανάγκη. Παραπληροφόρηση ναι, άγχος ναι, φόβος ναι, αλλά ξεκάθαρη απάντηση, όχι»
 

Το ArcadiaPortal.gr βρέθηκε στις ουρές στα ΑΤΜ των κλειστών τραπεζών τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν, όπως είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση, θα άνοιγαν τα ΑΤΜ, προκειμένου οι πολίτες να μπορέσουν να βγάλουν από τον λογαριασμό τους τα 60 ευρώ, που είναι το ημερήσιο όριο αναλήψεων ανά πολίτη και ανά λογαριασμό.

Όπως προέκυψε από τη συνομιλία μας με τους πολίτες, αρκετοί συνταξιούχοι είχαν ενημερωθεί σωστά για το πόσα χρήματα θα μπορούσαν να λάβουν, καθώς μπορούν από τα υποκαταστήματα των τραπεζών να λάβουν ολόκληρη τη σύνταξή τους. Σημειωτέον ότι στις 12:10 που βρισκόμασταν στα σημεία, ακόμα τα τραπεζικά καταστήματα δεν είχαν ανοίξει για τους συνταξιούχους.

Ακόμη, χρήσιμο είναι να αναφερθεί ότι οι πολίτες μπορούν να λαμβάνουν τα 60 ευρώ που δικαιούνται ημερησίως από το υποκατάστημα της τράπεζάς τους και όχι μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ από άλλη τράπεζα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τι λένε οι Τριπολίτες για το δημοψήφισμα και για τον έλεγχο των κεφαλαίων


16 Σχόλια

ο άλλος λέει φταίει η γραβάτα του τσίπρα. τώρα όντως αυτός μεθαύριο θα ψηφίσει είτε ναι είτε όχι; κλειδώστε τον σπίτι την κυριακή

Καλά, το χιούμορ σου δεν παλεύεται ρε συ....Συριζαίος θα μου πεις! Άσε τη γραβάτα, είπε επίσης μεταξύ αστείου και σοβαρού και κάτι για...βρακωμένους και ξεβράκωτους, δεν το πρόσεξες?

''οι άλλοι το παίζαν αυτό κι αυτός το παιζε..παιδί είναι ακόμα'' και μετά μου λέτε δημοψήφισμα και εκλογές κλπ κλπ..

αν και διαφωνώ με τους "ΝΑΙ" είναι σεβαστή η άποψη τους. Τον λόγο τον έχουμε εμείς, οι πολίτες πλέον.

που ειναι τα νταουλια ρε αλεκο????φερε το μνημονιο σου με τα 8 δισ κ τραβα σπιτι σου...

@χαχαχα δεν είμαι Συριζαιος και να ξέρεις είμαι υπέρ της Ευρώπης αλλά όχι των μέτρων. Τώρα που είμαι στη μέση τι να ψηφίσω; Και το συλλογισμό του κυρίου περί βρακωμένων και ξεβράκωτων δεν τον καταλαβαίνω και δεν έχει ουσία. Επίσης πρόσεξα τον άλλο που λέει ότι οι άλλοι συνεδρίαζαν και τον δικό μας τον πέταξαν έξω (δικός μας είναι είτε μας αρέσει είτε όχι, μας εκπροσωπεί), ο ορισμός της δημοκρατίας... Αυτά τα λέει ένας 20αρης ο οποίος θέλει να παραμείνει μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ, αλλά με το να μπορεί να ονειρεύεται και όχι αφού τελειώσει τις σπουδές του να μείνει άνεργος υπό την φροντίδα των γονιών του. Έλα πες μου λοιπόν τι να ψηφίσω!

ουτε στην κατοχη δεν περνουσαμε ετσι.αυτη ειναι αξιοπρεπεια????

@ Δευ, 29/06/2015 - 19:51. Προφανώς και δεν περνούσες έτσι αν ήσουν ταγματασφαλίτης, ο υπόλοιπος κόσμος όμως πέθαινε από την πείνα και τους κουβαλούσαν μαζικά με τα κάρα. Καμιά άλλη μπούρδα έχεις να πεις?

βρε τετοιο δουλεμα ουτε ο μακαριτης ο ανδρεας δεν εκανε. ολα προσχεδιασμενα απο το αριστερο αγορι και την παρεα του να μας βγαλουν απο την ευρωπη και να κανουν το ονειρο τους,,,,, την κουβα της μεσογειου.μαζι με τους προστατες τους τους αμερικανους.τωρα να ανοιξει το γουδι.***

ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΙΚΑΤΕ !!

18:58 Εντάξει το παράκανα, συγνώμη! Απλά εγώ είδα το αστείο του πράγματος, εκεί που έψαχνες εσύ να βρεις την άκρη. Δε χρειάζεται να είμαστε όλοι μορφωμένοι, ή να μιλάμε σοβαρά ή σοβαροφανώς, η χώρα έχει πολίτες με ίσα δικαιώματα σε όποιο επίπεδο κι αν σκέφτονται και εκφράζονται. Τώρα για το Βαρουφάκη, έχεις εν μέρει δίκιο, γιατί από την άλλη εμείς αποχωρήσαμε αιφνιδιαστικά. Μετά δηλαδή τι να συζητούσαν μαζί του? Ότι δεν είναι αυτοί εντάξει σε πολλά το ξέρουμε, δε σημαίνει όμως ότι εμείς είμαστε σωστοί σε όλα. Πρέπει να υπάρξει ένας συμβιβασμός! Τώρα για το τι να ψηφίσεις, κι εγώ την ίδια άποψη με σένα έχω, θέλω το ευρώ και την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και δεν το διαπραγματεύομαι. Για τα μέτρα, από τη μια κάποια είναι απαραίτητα, και μεταρρυθμίσεις σαφώς πρέπει να γίνουν και να εκσυγχρονιστούμε ως κράτος, κι από την άλλη κάπου πρέπει να δούμε φως στο τούνελ! Κακά τα ψέματα όμως, θα αργήσει να γίνει αυτό, είτε με ευρώ, είτε (κι ακόμα περισσότερο) με δραχμή...η μόνη λύση θα ήταν να δοθεί περίοδος χάριτος για τα δάνεια, χωρίς όμως πολύ μεγάλες ενισχύσεις-δεν μπορεί να τα θέλουμε όλα-και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μπορούμε να γίνουμε ευέλικτοι, να αφήσουμε αγκυλώσεις του παρελθόντος, και να κάνουμε βήματα για την ανάπτυξη, ή μας αξίζουν μια ζωή τα μέτρα και η επιτήρηση?

φίλε 22.38 νομίζω πως μια ζωή μας αξίζουν μέτρα και επιτήρηση και να σου πω γιατί; γιατί αν υπάρξει κυβέρνηση με πρόγραμμα που θα μας βάλει σε τάξη με όποιο κόστος (πχ μείωση περιττών δημοσίων υπαλλήλων, ξενοίκιασμα των κτιρίων που στεγάζονται δημόσιες υπηρεσίες τα οποία πληρώνουμε πανάκριβα, και πολλές άλλες τέτοιες ρυθμίσεις) θα πέσουν να την φάνε. Δυστυχώς ο Έλληνας δεν αλλάζει, αλλά ούτε και η νοοτροπία του.

Ρε παπαγαλάκια τα λουκέτα ο Τσίπρας τσκανε,1,5 εκ ανέργους,τις κατασχεσεις,τα σπίτια χωρίς ρεύμα,το ξεπουλημα της δημοσιας,τις συντάξεις πείνας που θέλουν να τις εξαφανίσουν,την κλοπή του χρηματιστηριου,την κλοπή των αποθεμαστικών......Ποιος τα έκανε; Ο Τσίπρας;;;; Κοιτάτε την μουρη σας ρε λαμογια στο καθρέπτη και μπεστε στο τάφο σας,μνημονιακα πτωματά!

Αντί για δημοψηφίσματα-παρωδίες να βγούμε όλοι στους δρόμους ενωμένοι και να απαιτήσουμε από τους εταίρους αλλά και από την κυβέρνηση που πάει ανεύθυνα και στα τυφλά, επιτιθέμενη εξαρχής κατά πάντων, να μας σεβαστούν επιτέλους!!!!! Να κάτσουν να βρουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη λύση, αλλά κι εμείς σαν πολίτες να καταλάβουμε πως θαύματα δεν γίνονται, είτε εντός ευρώ, είτε εκτός ευρώ.

Σε περίπτωση ΟΧΙ, ετοιμαστείτε για δελτία την επόμενη εβδομάδα. Μας έχει φλομώσει στα ψέματα ο Σύριζα και έχετε το θράσος να μιλάτε κιόλας. Εσείς οι ίδιοι που λέτε ότι θα ψηφίσετε όχι, αν έβγαινε ποτέ το όχι, θα τους κυνηγάγατε στους δρόμους μετά, με αυτά που θα συνέβαιναν. ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΟΧΙ στην ΑΛΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδας. Δεν θα μας Αλβανοποιήσουν ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη.

Ο Βαρουφάκης..."ωραίος" τύπος. Με τη δημιουργική του ασάφεια και με τις προθέσεις του για ρήξη που τις είχε κάνει εμφανείς νωρίς νωρίς. 'Αμα είσαι πολυλογάς και γενικά αμετροεπής ξεφεύγουν πολλά. Συζήτηση με πολίτη στην Κρήτη που όλοι θυμόμαστε: Ελπίζουμε να είστε μαζί μας και μετά τη ρήξη. Μετά έτρεχε να τα "μπαλώσει". Σήμερα τι μας είπε είδατε? Για να μείνουμε στο ευρώ θέλουμε καλή συμφωνία. Σα να λέει πως η ψήφος του ΟΧΙ θα ερμηνευτεί, εκτός από τους έξω, ΚΑΙ από την κυβέρνηση σαν επιθυμία του λαού για έξοδο από το ευρώ! Και από την άλλη θα πάει τους Ευρωπαίους στα δικαστήρια για να μη μας διώξουν λέει από το ευρώ... Δεν υπάρχει ο τύπος! Λες και δεν το ξέρουν ότι δεν μπορούν να μας διώξουν! Τις συνθήκες τις ξέρουν καλύτερα από αυτόν, τις παίζουν στα δάχτυλα. Μόνοι μας θα αναγκαστούμε να φύγουμε! Και "μακάρι" να μπορούσαμε να φύγουμε έτσι απλά...ψάξτε το και θα δείτε πως θα σημάνει και έξοδο από την Ε.Ε. Δηλαδή που το πάει ο "έξυπνος"? Ότι αφού δεν μπορούν να μας διώξουν, πρέπει να μας πηγαίνουν παρακαλώντας και....επιδοτώντας μας συνεχώς, κι εμείς να κάνουμε μόνο το δικό μας, χωρίς να δίνουμε λογαριασμό πουθενά και χωρίς εγγυήσεις για τίποτα? Αυτό αφήνεται να διαφανεί πάντως πίσω από την πρόθεση (αληθινή τελικά?) να τους πάει στα δικαστήρια... Ούτε ξέρει τι λέει και τι κάνει. Τα κάνει για να μας μπερδέψει? Θεωρία...παιγνίων εντός και εκτός χώρας? Ποιος ξέρει και ποιος χ@@@@κε!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.