Σειρά από πολιτιστικά γεγονότα με έκθεση ζωγραφικής και συναυλία στην Τρίπολη (photos+video)

Σειρά από πολιτιστικά γεγονότα με έκθεση ζωγραφικής και συναυλία στην Τρίπολη (photos+video)

Μάιος 30, 2015 - 11:40
3 σχόλια

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στην αίθουσα Τέχνης «ΚΟΥΡΟΣ» στην Τρίπολη η έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Παύλου-Άγγελου Κουγιουμτζή. με τίτλο «Et in Arcadia ego».

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής και γλυπτικής του διακεκριμένου Παύλου-Άγγελου Κουγιουμτζή τα οποία είναι εμπνευσμένα από το Αρκαδικό Ιδεώδες και τον Αρκαδισμό.

Το «παρών» στην έκθεση έδωσαν φυσικά ο περιφερειάρχης, πολύ καλός φίλος του καλλιτέχνη, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Β. Γιαννακούρας, ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής, καθώς και αρκετός φιλότεχνος κόσμος ο οποίος θέλησε να δει τα έργα του καλλιτέχνη τα οποία έχουν τη χαρά, την ομορφιά, τη ζωή και την ανάταση που εκφράζει το Αρκαδικό Ιδεώδες. 

Στο πολιτιστικό αυτό γεγονός για την πόλη ήταν και ο γνωστός καλλιτέχνης Δημήτρης Ταλαγάνης.

Μετά το πέρας των εγκαινίων, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Τάκης Κωνσταντακόπουλος και οι συνεργάτες του τραγούδησαν για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη.

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr 'Εκθεση ζωγραφικής και συναυλία


3 Σχόλια

Το ύφος του Παυλή όλα τα λεφτά. Στη μια με ύφος σκεπτικό και πλάγιο βλέμμα, σα να υπολογίζει την επόμενή του κίνηση και στην άλλη σα δαρμένος σκύλος. Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με τους υπολογισμούς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.