Τι ώρες επιτρέπεται άδειασμα απορριμμάτων στον Άγιο Βλάση

Τι ώρες επιτρέπεται άδειασμα απορριμμάτων στον Άγιο Βλάση

Μάιος 30, 2015 - 17:26
7 σχόλια

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής τονίζει ότι η απόρριψη των αστικών στερεών αποβλήτων από ιδιώτες εργολάβους, στο χώρο
προσωρινής αποθήκευσης, εναπόθεσης και μεταφόρτωσης αστικών στερεών αποβλήτων, στην περιοχή Τεπέ στα όρια Σιλίμνας – Τριπόλεως (ευρύτερη περιοχή Αγ. Βλασίου Τριπόλεως), θα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 7:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

Έχοντας υπόψη:
1. Την αριθ. πρωτ. 49054/18154/14-4-2015 Απόφαση του κ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου περί «Παράταση Κήρυξης του Δήμου Τρίπολης σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης».
2. Την αριθ. 152/23-3-2015 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης με θέμα: «Περί απευθείας μίσθωσης ακινήτου για την προσωρινή αποθήκευση και μεταφόρτωση των αστικών στερεών αποβλήτων του Δήμου Τρίπολης και αναμόρφωση προϋπολογισμού».
3. Το γεγονός ότι ιδιώτες εργολάβοι αδειάζουν απορρίμματα κατά τις απογευματινές ώρες ή ημέρες αργιών και Σαββατοκύριακα, στο χώρο προσωρινής αποθήκευσης, εναπόθεσης και μεταφόρτωσης αστικών στερεών αποβλήτων, στην περιοχή Τεπέ στα όρια Σιλίμνας – Τριπόλεως (ευρύτερη περιοχή Αγ. Βλασίου Τριπόλεως).

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Η απόρριψη των αστικών στερεών αποβλήτων από ιδιώτες εργολάβους, στο χώρο προσωρινής αποθήκευσης, εναπόθεσης και μεταφόρτωσης αστικών στερεών αποβλήτων, στην περιοχή Τεπέ στα όρια Σιλίμνας – Τριπόλεως (ευρύτερη περιοχή Αγ. Βλασίου Τριπόλεως), θα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 7:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Απαγορεύεται μετά την ώρα 15:00 μ.μ. να γίνεται απόρριψη αστικών στερεών αποβλήτων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Από ιδιώτες εργολάβους τι σημαίνει ρε σεις; Τα απορριμματοφόρα του Δήμου και μόνο δεν είναι υπεύθυνα για την αποκομιδή των σκουπιδιών;;; Τέλος πάντων, το μάθαμε κι αυτό. Οι εργολάβοι μέχρι τις 3 το μεσημέρι και τα σκουπιδιάρικα μέχρι ότι ώρα τους καπνίσει. Γιατί τα έχουμε δει και πολύ αργά το απόγευμα να πηγαίνουν επάνω σκουπίδια. Άλλη πρωτοτυπία κι αυτή. Αντί να τα μαζεύουν νωρίς το πρωί όπως πρέπει, έχουμε κάνει όλες τις ώρες στην Τρίπολη σκουπιδοώρες...

Παράγει έργο ο Παυλής όχι αστεία. Μας δημοσίευσε στη Διαύγεια τις ώρες που επιτρέπεται η ρίψη σκουπιδιών στη χαβούζα του! Και το κάνουμε και είδηση. Είναι δυνατόν???

Ενα ακομα εργο του Μητσου κατι Σαν ωραριο αρχαιολογικου χωρου . αυτο θα πει αναβαθμιση της περιοχης . Μητσο σε παρακαλω οχι αλλο εργο Σταματηστε το καρβουνο .

Το ΕΡΓΟ ήταν ένα και μοναδικό όπως το ελεγε στην ακριβοπληρωμένη προεκλογική του εκστρατεία ο Σμυρνιωτης...¨ΕΡΓΟ¨ Αγ.Τριαδας έλεγε στους πολίτες!!

Τι ώρα επιτρέπεται? Καμία Παυλή και αυτό το ξέρουν όλοι. Άντε, κάνε δουλειά σου τώρα μάστορα....και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Ενώ η "λύση" που είχε στο τσεπάκι ο Παυλής και το μοναδικό μέχρι σήμερα "έργο" του είναι ο Αγ. Βλάσης μέσα στο δάσος και με bonus ανάθεση 20000 ευρώ για κόψιμο 6 στρεμμάτων δάσους!!!

Μέχρι το βράδυ κάτι άλλο σου είχε ζητηθεί Μήτσιο, κι όχι το...ωράριο της χαβούζας σου χαχαχαχα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.