Σμυρνιώτης: Το βράδυ θέλουμε εκτύπωση με τις αναλήψεις της ΚΕΔΗΤ (video)

Σμυρνιώτης: Το βράδυ θέλουμε εκτύπωση με τις αναλήψεις της ΚΕΔΗΤ (video)

Μάιος 29, 2015 - 19:34
7 σχόλια

Συνέχεια στην υπόθεση της ΚΕΔΗΤ έδωσε η συνέντευξη Τύπου του πρώην δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, μπλέκοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα σχετικά με τις κινήσεις λογαριασμών της ΚΕΔΗΤ.

«Ζούμε για ακόμα μία φορά το θέατρο του παραλόγου. Από την προηγούμενη Κυριακή υπήρχε εκτεταμένη φιλολογία για αναλήψεις επιταγών με στρογγυλά ποσά αλλά και μετρητών από λογαριασμούς της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τρίπολης», είπε ο πρώην δήμαρχος.

Ο κ. Σμυρνιώτης θέλησε να επισημάνει ότι οι αναλήψεις μετρητών απαγορεύεται να γίνονται από τους λογαριασμούς της ΚΕΔΗΤ και όσον αφοράστις επιταγές, χρειάζονται αποφάσεις ΔΣ προκείμενου να οριστεί υπόλογος υπάλληλος.

«Για όλα αυτά, τη Δευτέρα στις 25 Μαΐου ο κ. Ταλούμης ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΗΤ, το οποίο συνεδρίαζε, να ενημερωθεί για την κίνηση των λογαριασμών που τηρεί η ΚΕΔΗΤ προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. Η συνεδρίαση του ΔΣ έγινε στο δημαρχείο παρουσία του δημάρχου και δόθηκε μια υπόσχεση όταν Παρασκευή ότι θα υπάρξει μια ενημέρωση. Σήμερα έγινε πάλι ΔΣ, αλλά δεν δόθηκε καμία εξήγηση», ανέφερε ο κ. Σμυρνιώτης.

Το απλούστερο που θα μπορούσε να γίνει, όπως τόνισε, είναι να δοθεί μια απλή εκτύπωση της κίνησης των λογαριασμών, μια διαδικασία πολύ απλή.« Όσο το αφήνουν να αιωρείται προφανώς κάτι θέλουν να κρύψουν και να καλύψουν», υπογράμμισε.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, θεωρεί απαράδεκτη αυτή την όλη διαδικασίακαι τόνισε ότι οφείλουν σήμερα το βράδυ να κάνουν μια εκτύπωση και να πουν αν υπήρξαν αναλήψεις μετρητών από τους λογαριασμούς.

Οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση δημιουργεί σκιές

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σμυρνιώτης: Το βράδυ θέλουμε εκτύπωση με τι


7 Σχόλια

Ολημας θελουμε 5 λεπτα για να παρουμε ενημερωση απο την τροπεζα μονο ο Μητσος θελει 20 μερες

Το Δητρακη και την παρεατου δεν του βλεπω καλα το τελευταιο καιρο μηπως ξερουν κατι που δεν ξερουμε

Μεγαλο ανχος απο την ηγετικη ομαδα βλεπω οχι για την ΚΕΔΗΤ αυτο το εχουν καταλαβει αλλα για το αν θα παρουν τα χρηματα που τον εχουν δανησει το μεγαλο

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Σάβ, 30/05/2015 - 16:11 Άντε ρε βγάλε 'κανα δημοτικό, που θέλεις να κάνεις και σχόλια...Α, για την ιστορία: Ονομαστική - Η εκτύπωση...Το «εκτυπωσει» που γράφεις, λέγεται ρήμα...Αν βέβαια γνωρίζεις τί είναι το ρήμα...Στούρνοι όλοι, τα σχόλια σας μαράνανε...

Γιαννη ρωτα το Κοκκινακο να σου πει και μετα να συμπληρωσει και τους υπολοιπυς μηνες ο Παυλης μεχρι σημερα.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.