Τσούκας: Επικίνδυνα τα όσα ειπώθηκαν για το όνομά μου (video)

Τσούκας: Επικίνδυνα τα όσα ειπώθηκαν για το όνομά μου (video)

Μάιος 29, 2015 - 15:22
50 σχόλια

Ορκωτοί λογιστές θα διαλευκάνουν την υπόθεση της ΚΕΔΗΤ

Την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 12:30 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΗΤ, ύστερα από αίτημα του δημάρχου Τρίπολης Δ. Παυλή. Η συνεδρίαση έγινε με πρωτοβουλία του δημάρχου.

Μετά τη συνεδρίαση, ο δήμαρχος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΗΤ, ανάμεσα στα άλλα, συζητήθηκε και το ζήτημα που έχει ανακύψει για την οικονομική διαχείριση της ΚΕΔΗΤ κατά το τελευταίο τετράμηνο.
Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, «ύστερα από συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ, υποβάλαμε εισήγηση στο ΔΣ της ΚΕΔΗΤ, την οποία τα μέλη αποδέχτηκαν ομόφωνα να γίνει άμεσος οικονομικός έλεγχος στη διαχείριση της ΚΕΔΗΤ από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως σήμερα από ορκωτό λογιστή και να γίνει γενικός έλεγχος της ΚΕΔΗΤ από το 2011 έως τον Αύγουστο του 2014».

Όπως εξήγησε, η απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΗΤ θα υποβληθεί για έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκειμένου να λάβει το «πράσινο φως» και να προχωρήσει ο έλεγχος. Εξήγησε ακόμα ότι οι ορκωτοί λογιστές που θα πραγματοποιήσουν τον έλεγχο θα επιλεγούν με διαγωνισμό που θα προκηρήξει ο Δήμος Τρίπολης.

Ο ορκωτός λογιστής θα εξουσιοδοτηθεί να προβεί σε οποιονδήποτε έλεγχο, αλλά και στον έλεγχο των κινήσεων των τραπεζικών λογαριασμών, προκειμένου να βγει το πόρισμα.
«Όποιο και να είναι το πόρισμα, θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη», υπογράμμισε ο κ. Παυλής. «Έχουμε εικόνα του τι έχει γίνει στην ΚΕΔΗΤ και έχω κάνει εγώ ο ίδιος έλεγχο», τόνισε.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι θα διασφαλιστεί το κύρος του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης και ότι η σημερινή απόφαση διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και την ορθή λειτουργία της ΚΕΔΗΤ και όχι μόνο.

Ακόμη, ο κ. Παυλής ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθούν ανάλογοι έλεγχοι από ορκωτούς λογιστές τόσο στο Νομικό Πρόσωπο όσο και στη ΔΕΥΑΤ.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τις αποφάσεις που εμείς λάβαμε

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο κ. Τσούκας, πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, ο οποίος χαρακτήρισε «επικίνδυνα» τα σχετικά δημοσιεύματα και υπογράμμισε: «Η απόφαση των ορκωτών λογιστών θα δείξει όλη την αλήθεια. Είμαι 50 χρόνια στην Τρίπολη και τίποτε δεν έχει επισκιάσει το όνομά μου. Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια και θα δείτε ποια είναι πραγματικά η ΚΕΔΗΤ».
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η επίσημη τοποθέτηση της ΚΕΔΗΤ


50 Σχόλια

Για την ταμπακέρα θα μας πείτε τίποτα; Έγιναν ή όχι αναλήψεις παράνομες απο το λογαριασμό; Όλα τα αλλά ειναι λόγια να αγαπιόμαστε

Πάνε να θολώσουν τα νερά με "και καλά" έλεγχο από ορκωτούς. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ούτε από τον ένα ούτε από τον άλλο. Ουστ!!!!!!!!!!!!!

Γιατί παραπέμπετε στο...πόρισμα του ορκωτού λογιστή και δε μας λέτε ξεκάθαρα εσείς που ξέρετε από πρώτο χέρι τι έχει γίνει???

ΣΑΝ ΚΛΑΜΜΕΝΗ ΧΗΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΗΤΣΟ ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ !!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΕΟΟΟΟΟΟ!!!!

ρε παιδια μισο ...........και εγω μαζι με εσας με αυτα που ΑΚΟΥΜΕ γυρω γυρω ,αλλα ξαναλεω ΑΚΟΥΜΕ λεω εχει γινει λαμογια οκ. Αν ομως γινει ελεγχος απο ορκωτους ,οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα μετα θα το αμφισβητισουμε?

Να τους καλέσει ο εισαγγελέας, στον οποίο πρέπει να κατατεθούν τα στοιχεία των τραπεζικών αναλήψεων, και ας του πουν εκείνου τι έχει γίνει! Νομίζω ότι αυτό είναι ακόμα καλύτερο από το να περιμένουμε το.....πόρισμα του ορκωτού.

17:10 Δε θα προλάβει να γίνει ο έλεγχος. Αυτά που έχουν γίνει σε λίγο δεν θα τα άκούμε απλά, αλλά θα τα δούμε μπροστά μας και θα φρίξουμε! Μετά έλα να μας ξαναπείς για τον έλεγχο...

Ο εισαγγελέας να τους καλέσει όλους! Αυτούς και τους προηγούμενους γιατί αυτοί αν έκαναν απόπειρα οι προηγούμενοι είχαν κανει εγκλήματα!!

Πάνε να θολώσουν τα νερά με "και καλά" έλεγχο από ορκωτούς. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ , ούτε από τον ένα ούτε από τον άλλο. Ουστ Ρεεε !!!!!!!!!!!!!

χεσμένοι επάνω τους και οι δύο. την ουρά στα σκέλια γιατί προφανώς όπου υπάρχει καπνός, αποκάτω υπάρχει και μεγάλη φωτιά. πάει πετάξανε τα ευρώπουλα της κεδήτ και οι υπάλληλοι θα μείνουν απλήρωτοι. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ...

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΡΕ ΤΣΟΥΚΑ ;;;;;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ;;;;

Βρωμάει πολύ η υπόθεση παιδιά . Απαντήσεις θέλουμε και δεν δώσατε καμία για το που πήγαν τα λεφτά. Μην προσπαθείτε να κερδίσετε χρόνο. Όσο πάει θα βρωμάει και πιο πολύ.

18:12 Όλοι να απολογηθούν, καμία αντίρρηση. Αυτοί πάντως δεν έκαναν απλά απόπειρα, μια χαρά το έβαλαν το δάχτυλο στο βάζο μες το μέλι!!! Αν δεν είχαν το χρόνο να κάνουν χειρότερα δε λέει κάτι....ή μάλλον δε λέει τίποτα!!!!

Δεν βλέπω τώρα πουθενά όλους αυτούς που μίλαγαν για διαφάνεια , για την προηγούμενη δημοτική αρχή, να ζητάνε ή να δίνου εξηγήσεις. Είναι καλή η καρέκλα...

18:12 Εσύ πως ξέρεις τι έχει γίνει? Τι πάει να πει απόπειρα???? Ή έγινε ή δεν έγινε παρατυπία.....

εγώ ένα ξέρω: ο οποιοσδήποτε μετρίως αξιοπρεπής άνθρωπος αν τον κατηγορούσαν για κλοπή δημοσίου χρήματος την ίδια στιγμή θα έδινε στη δημοσιότητα όλα τα απαραίτητα στοιχεία να καθαρίσει το ονομά του για την ακρίβεια θα κινούσε γη και ουρανό, και αυτοί τάχαμου δήθεν θα περιμένουν κατι μήνες να κάνουν διαγωνισμό να βρουν ορκωτούς να κανουν έλεγχο, αν είναι μάγκες γιατί δεν καλούν το δημόσιο για έλεγχο???? καλέστε τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης να τα πουν με το ονομά τους και να ξεμπροστιάσετε και τους προηγούμενους (αφού λέτε ότι γινόταν κάτι πριν και τωρα είστε καθαροί) αλλα οι πετεινοί λαλούν το πρωί οι κότες κακαρίζουν ολη μέρα.....

Στην ίδια πόλη ζούμε όλοι, αλλοίμονο αν δεν γνωρίζαμε τι καπνό φουμάρει ο καθένας!!!!!! Αφού δεν δόθηκαν σχετικές εξηγήσεις στα Δ.Σ. που έγιναν για αυτό το σκοπό, πρέπει άμεσα να παρέμβει ο εισαγγελέας. Δεν είναι να χρονίσει η υπόθεση με διαγωνισμούς ορκωτών κλπ γιατί θα ατονίσει και θα ξεχαστεί. Άσε τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι που γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις!!!!! Οι δημότες ζητούν άμεση ενημέρωση για το θέμα αυτό και καλούν τους αρμόδιους θεσμούς να παρέμβουν.

Δήμαρχε, όταν προκύπτουν τέτοια σοβαρά ζητήματα οικονομικής διαχείρισης και σου ζητούνται στοιχεία τα δίνεις άμεσα και δεν εκβιάζεις με ελέγχους προηγούμενων χρονικών περιόδων. Αν όντως υπήρχαν οικονομικές ατασθαλίες κατά τη θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, θα έπρεπε να το καταθέσεις όταν έπρεπε και όχι τώρα προσπαθώντας να καλύψεις τις δικές σου πομπές. Έτσι εξηγείται γιατί έχεις μαζέψει γύρω σου *** για να είναι και εύκολα διαχειρίσιμοι και να μην γνωρίζουν τι γίνεται!!!!!!!

Απάντηση ήταν τώρα αυτό? Και πόσο καιρό θα πάρει να βγάλουν το πόρισμα οι ορκωτοι. Και αφού λέει ο δήμαρχος ότι ξέρει τι έχει γίνει γιατί δεν μας το λέει και εμάς να πάψει η παραφιλολογια? Όταν είσαι καθαρός δίνεις τα στοιχεία και ξεμπερδεύεις δεν στρίβεις δια του ορκωτου!

Τι επικίνδυνα ρε μ@@@@@ μας απειλεις κιόλας! Ασχετε! Κάτσε στο μαγαζάκι σου και άσε την Κεδητ από τον Σεπτέμβριο που ανελαβες και σου ρίξανε και από δίπλα και την θ@@@@@#λα τα έχετε κάνει σαν τα μούτρα σας!

09:21 Ναι, περίμενε. Όπως έχει επέμβει και σε άλλες περιπτώσεις.......

11:12 Ο ...Δήμαρχος το είπε στο ΔΣ της ΚΕΔΗΤ ότι έγιναν αναλήψεις. Τι, θέλετε να το πει και δημόσια??

Τσούκα, ή καμώσου και μη μιλάς καθόλου ή αν έχεις τα κότσια με αυτά που σου σέρνουν παραιτήσου.

ΤΣΟΥΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ. ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!

Θαυμάστε επίπεδο: 1) «Λόγω των πολλών...ακουσμάτων στην πόλη»...Να υποθέσουμε ότι είναι μουσικά τα «ακούσματα», γιατί η Τρίπολη έχει πολές καφετέριες με εξίσου πολλά ντάπα-ντούπα...2) «...κι από διάφορα σάϊτ»...Ποιά «διάφορα» εννοείς ακριβώς; Ένα συγκεκριμένο βοθρο-εμετο-σάϊτ σας ξεμπρόστιασε (και σας κάνει ρόμπες καθημερινά γιατί τέλειωσε το χαρτζιλικάκι και θέλει κι άλλο), γιατί δεν το λέτε με τ' όνομά του, φοβάστε μην σας κάνει «ντα» ο...λαϊκατζής; Γιατί τα βάζεις όλα τα σάϊτ στο ίδιο καζάνι; Υπάρχουν και σοβαρά σάϊτ, ξέρεις, που δεν ασχολούνται με τη λάσπη και τα σκ@τ@...3) «...πράγμα το οποίο το θεωρώ επικίνδυνο για πολλούς λόγους»...Τί θα κάνεις δηλαδή; Θα πάρεις το νόμο στα χέρια σου με το μπαλτά; Ψιλο-απειλητικό μου ακούστηκε αυτό, πρόσεξε πάντως μην σου φύγει 'κανας πόντος από το πολύ τσίτωμα...4) «...Απεφασίσαμε σήμερα...»...Ώπα! Άμα απΕφασίσατε κιόλας, πάω πάσο! 5) «Το όνομά μου δεν έχει...σκιαστεί ποτέ»...Ρε παιδί μου κι εσύ! Συνέχεια στον ήλιο το έχεις; Βάλτο και λίγο στον ίσκιο να σκιαστεί! Θα πάθει θερμοπληξία το ονομά σου! 6) «Όλες μου οι κινήσεις είναι ενήμερος ο κ. δήμαρχος»...Άλλα ντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα...Νόημα κουμπί...7) «...τους άνθρωπους που εργάζονται στο λογιστήριο της ΚΕΔΗΤ»...Μάθημα γραμματικής Α' Δημοτικού (ούτε)...8) «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»...Οποία έκπληξις! Σωστό! Κατά λάθος το είπε, κάπου το πήρε τ' αυτί του...9) «Θα δείτε ΠΟΙΟ είναι πραγματικά η ΚΕΔΗΤ»...Σαν να λέμε, «τί κάνει το αγοράκι μου η Ελενίτσα;»...Αν μετά απ' αυτές τις βαρυσήμαντες δηλώσεις, δεν βάλετε τα κλάμματα από απογοήτευση και στεναχώρια, ε, τότε, είσαστε αναίσθητοι...

"Κράζουν" ξανά τον Τςούκα στα social media ξέρετε γιατί; Τάσο σε θαυμάζουν!!!!!!

"Όλες μου οι κινήσεις είναι ενήμερος ο κ. δήμαρχος". Το ξέρουμε. άρα είναι υπόλογος κι αυτός μαζί σου. Δε θα σταθώ στη γραμματική αλλά στην ουσία.

ΠΩ ΠΩ @Μαύρα χάλια ΠΡΑΓΜΑΤΙ! 'Ελα, πλάκα κάνω, απόλαυση είσαι, απόλαυση, θέλουμε κι άλλο!!!! Πάντως σου προτείνω να γράψεις και κανένα άρθρο κάποια στιγμή, χαραμίζεσαι με τα σχόλια. Προτείνω να κάνουμε μια επιτροπή, να εισηγηθούμε να προσληφθείς κάπου να γράφεις ελεύθερα για ό,τι θέμα γουστάρεις, και να μας κάνεις και κανένα μάθημα γραμματικής!! Μη χάνεσαι!!!

16:24 Ωραία όλα αυτά! Εσύ όμως τι ακριβώς επιδιώκεις πραγματικά να στηλιτεύσεις? Την πολύ κακή σχέση που έχει ο Τσούκας με την Ελληνική ή κάτι άλλο τελικά? Ξεχνάς όμως ότι για να καθόμαστε εδώ να γελάμε με την αμορφωσιά του Τσούκα (είναι άραγε κατόρθωμα?) η αρχή για όλα αυτά έγινε από ένα βοθρο-μπλόγκ, που βάζει τα χέρια του στα σ@@@ά. Τραγική ειρωνία δεν είναι? Αλήθεια, το site στο οποίο σχολιάζεις αυτή τη στιγμή, γράφει για την ΚΕΔΗΤ αν δεν κάνω λάθος... Είναι σοβαρό site ναι ή όχι? Τέλος δεν είμαι φαν του μπλόγκ, όπως δεν είμαι φαν κανενός τοπικού site, για να εξηγούμεθα.

Τα μελη της ΚΕΔΥΠ δεν εχουν το δικαιωμα να ζητησουν και να παρουν τα πρακτικα αλλα και τις αναληψεις χρηματων αν εχουν γινει νομιμα απο το συμβουλιο;;;Λεω εγω τωρα απο οτι να περιμενουν ολοι το πορισμα των ορκοτων.....

Ποιος υπαλληλος της τραπεζας εδωσε ρε Παυλη την κινηση του λογαριασμου στη δημοσιοτητα;;;;ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ.....

@Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Κυρ, 31/05/2015 - 21:09 Κάπου στη διαδρομή τό'χασες...Δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο blog που απλά και μόνο «βάζει τα χέρια του στα σ@@@ά», όπως γράφεις, εννοώντας μάλλον ότι έβγαλε λαβράκι, αλλά που το κάνει με σκοπό να*** και να τσιμπήσει «χαρτζηλικάκι»...Τό'κανε με το Σμυρνιώτη, τό'κανε με τον Παρά της ΔΕΥΑΤ, με το Μπάλο τον παρατρεχάμενο του Σμυρνιώτη, με τον Τρ. Σωτηρόπουλο, τώρα με τον Παυλή (τον οποίο «ευλόγαγε» προεκλογικά και τώρα του τα χώνει - γιατί άραγε;) και πάει λέγοντας...και όποιος τσιμπήσει...Τί νομίζεις εσύ, ότι το κάνει για την ψυχή της μάνας του; Δεν σου κάνει εντύπωση ότι αυτός (ή αυτοί, γιατί είναι κι άλλοι εκβιαστές) που γράφει στο εν λόγω blog του υπονόμου, δεν έχει καν τα αρχ@@@α να βγει μπροστά και να αναλάβει την ευθύνη των όσων γράφει; Έχεις δει πουθενά να υπάρχει ονοματεπώνυμο διαχειριστή; Όχι...Μόνο μια ανύπαρκτη λειράτη κότα με φουστάνια...

Ουστ Ρεεεεεεεεεεεεεεεε ....... Έχεις αφήσει τον κόσμο της ΚΕΔΗΤ απλήρωτο και έχεις και μούτρα να μιλάς.

22:38 Δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία αυτού του μπλογκ, συγκεκριμένα το έχω διαβάσει ελάχιστα, και δεν το υποστηρίζω φυσικά. Μου κάνει εντύπωση όμως που όλοι τελικά ασχολήθηκαν με το θέμα επειδή αυτό έκανε την αρχή...Και τελικά αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο δεν είναι το τι κάνει ένα μπλόγκ, αλλά η υπόθεση αυτή καθαυτή που βασίζεται τελικά σε χειροπιαστά στοιχεία, κι όχι σε λόγια του αέρα. Το πώς βγήκαν στη δημοσιότητα τελικά δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αυτά που λες για *** και χαρτζηλίκια βασίζεσαι σε κάποια στοιχεία και τα λες? Λογικά ναι. Απόδειξη πάντως δεν αποτελεί το γεγονός ότι στην αρχή υποστήριζε τον Παυλή. Πολλά site έχουν αλλάξει στάση πάνω σε διάφορα θέματα, και δεν υπάρχουν κατ' ανάγκην σκοτεινοί λόγοι γι' αυτό. Πάντως αν έχεις στοιχεία, κι επειδή φαίνεται ότι σε απασχολεί το ζήτημα, θα έπρεπε να τα καταθέσεις στον εισαγγελέα. Αυτοί επίσης που εκβιάζονται, θα έπρεπε να απευθυνθούν στον εισαγγελέα....αλλά όταν έχεις χ@@@@νη τη φωλιά σου που να πας....(όχι εσύ....αυτοί.....)

@22:38 ...<<τον Παυλή (τον οποίο «ευλόγαγε» προεκλογικά και τώρα του τα χώνει - γιατί άραγε;)>>------αν έχεις την καλοσύνη μπορείς να μας αναλύσεις λίγο παραπάνω αυτή την πρόταση;

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 01/06/2015 - 13:05 Προφανώς ο γράφων εννοεί ότι κάτι έχει μεσολαβήσει και το συγκεκριμένο μπλογκ πλέον έχει στραφεί εναντίον του δημάρχου, μολονότι πριν τις εκλογές τον αβάνταρε, του έκανε πλάτες...τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;

Γιατί ο Τσούκας τα χώνει στον Μήτσιο γύρω γύρω στα σιωπηλά; Τι εγινε ρε Τάσο πες την αλήθεια. Εισαι και εσυ θύμα των πιλότων; Την Τρίτη έρχεται το αεροπλάνο Τάσο.

Helloooooooo ΠΡΟΦΑΝΩΣ και κάτι μεσολάβησε..... "εξυπνάκια", και θέλω να μας εξηγήσει αυτός που το γράφει τι σημαίνει το: γιατί άραγε???? Τι σημαίνει εξυπνάκια το γιατί άραγε που λέει με νόημα ο τύπος??? Αν το βρεις μια γκοφρέτα δώρο, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο......γράφων δε θα μας απαντήσει.....εσύ.....αρκέσου στο "προφανές".

Γιατί τον αβάνταρε και του έκανε πλάτες θέλω να μου πεις εσύ που καταλαβαίνεις τα πολλά.......

Helloooooooo (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 01/06/2015 - 16:10 Να σε ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση? Είσαι πράγματι χαζός, ή το χαζό μας παριστάνεις?

16:10 Να σου πω τώρα και κάτι τελευταίο πριν σου πω το οριστικό goodbye, γιατί σε βαρέθηκε η ψυχή μου? Το ακόμα πιο ΠΡΟΦΑΝΕΣ ξέρεις ποιο είναι??? Ότι εσύ και ο......γράφων είστε το ένα και το αυτό...

Εάν ειχαν φιλοτιμο και οι δυο τους θα είχαν δώσει εξηγήσεις και θα είχαν παραιτηθεί απο μονοι τους!!!!! αλλα ποιος το χασε για να το βρουν αυτοι.............

Εδώ που φτάσατε τα πράγματα, δεν σας οφελούν τα διάφορα τερτίπια σας. Το μόνο που σας μένει είναι να δημοσιεύσετε άμεσα την κίνηση του λογαριασμού της επιχείρησης και να αφήσετε τις όποιες υπερκφυγές. Οι Δημότες θέλουν πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Την ενημέρωση μπορούμε να την πάρουμε κι αλλιώς, δεν χρειάζεται να μας τα πουν αυτοί, ούτε κανένας ορκωτός λογιστής φυσικά!!! Υπάρχουν η εισαγγελία και η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, αν έχετε ακουστά....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.